Bakıcı sorunu

Komuda zaten hemen fiyatin drgisecegini soyledim.nasil okuyorsunuz konuyu cidden anlamıyoun.

Çocugun yiyecegi mamaya yogurda hatta termos suyuna kadar hepsini getiriyorum..portatif hamaginida tasiyorum puset ve oyuncaklari dahil.
Neden uzunca yazdim cunku siz cok sacma ornek vermissiniz..eve gelen temizlikviye bende 120 veriyorum tam gun.zatrn yemeginide veriyorum tum masraflarinida karsiliyorum..o ile bu bir mi..burda piyasa boyle..piyasa boyleyken 2 gun yarim gun icin afaki fiyat neden vereyim.sabah 8.30 da getirip hamagini kuup altini degisip karnini doyurup oyle gidiyorum..hamakta salladigi gibi yatiyor ilk etapta..9.30 bazende 10.30 da uyaniyor..bitaz yogurt yiyor sonra oyun oynuyor..12.00 de de ben gelip aliyorum..
Bebegim aglayan zor bi bebekte degil..evet sorumluluk var ama sonucta bu isi o istedi ben zorlami baktirmayi sectim sanki..kendi tercihi..tabikide o kadarini yapacak.
Bende calisiyorum..gorevim olmayan isleride yapiyorum..ben bunlari yapatkeb is verenimden herseferinde yuksek fiyat bekleyemem.veya sizin gibi gunluk temizlik parasiyla kiyas yapamam..

Ablam da Doğuda öğretmenlik yapıyor (Bismil)4 gün bakıcıya veriyor ve ayda 1000 lira veriyor güvendiği biri olduğu için birgün zam isterse hiç

En basta ben sordum..200 tl yi o istedi zaten yarim gun bakacagim diye
Extra saatlerle yarim gün olmuyor ama. Yeni ücret hakkında yine kendisinin belirlemesi gerekiyor. Yeni saatler hakkinda ne düşünüyorsun , aklinda bi belirli bi miktar var mi diye kibarca sorabilirsin. 200 bana yeter derse, demek ki extra saatleri istemiyor.

söylemeden geçemeyeceğim, ne kadar naif bir insansınız. söylemek istediklerinizi ne kadar kibar bir şekilde dile getirmişsiniz

Güveniyorsan için rahatsa gurur yapacak bir şey yok elin mahkum . Ama zaten parasını artırman gerekiyor 300 lira ideal bence. Haa kadın öğleden sonra temizliğe gidecektiyse o temizlik ücretini verirsin ya da yok o kadarını veremem diyorsan mecbur başkasını bulursun. Ah keşke benim velilerim kızıma baksalar piyasanın iki katını veririm

Ankarayla burayi kiyaslayip yargilayacak kadar bakış açınız kıt olmasın litfrn..herkes 500 verirken tam.gün brn 2 gün icin neden bin vereyim.siz olaaniz verirmiydiniz hadi bakalim
Uslubunuzu düzeltin önce.ne demek kıt bakıs acısı.size sukadar verin bukadar verin diye bir miktar belirtmedimki ben.zaten yazmıssınız yasadıgım yerde bu sekilde diye.bende bir miktar arttırım yapıp degistirmemenizi önerdim.ama karsılastıgım uslüp beni pişman etti.

Okuduğumu gayet anlayabiliyorum.
Siz baştan saatlerim uzadı demişsiniz,kadın bozulunca fiyatta anlaşırız diye eklemişsiniz.
Piyasa vs diyorsunuz da ,kusura bakmayın çocuğunuza bakacak,üçe beşe bakmayacaksınız o halde. Madem piyasayı biliyorsunuz bize neden soruyorsunuz anlamadım? Soruyorsanız verilen fikirlere de açık olun biraz,ters ters alakasız cevaplar yazacağınıza.
Temizlikçi örneğini verdim zira hiç bir sorumluluk gerektirmeyen bir işe bile o meblağlar verilebiliyorsa insan özellikle çocuk sorumluluğu almak daha zordur ve haftada yarım yada tam farketmez iki gününü alıyor bu kişinin,demekki gayet makul bir örnekmiş,aradaki farkı anlarsınız belki diye yazdım.
Ama siz bildiğinizi okuyacaksınız belliki. Ne diyelim çocuk sizin ,para sizin. Keyfiniz bilir.

Genelleme yapmanız çok yanlış , heryerde kötüler var.
Iyi gunler .
Daha nasıl kendimi ifade edebilirim kaç yerde neyden bahsettiğimi yazdım aslında bakarsan her neyse bu benim fikrim kimseyi ilgilendirmez

Niye hanımefendi doğudakiler Güneydoğudakiler adam mı yiyor ?? Bırakın artık şu bölge bölge insanları kalıba koymayı ya!!

Yani 25 yıldır güneydoğuda yaşıyorum, gelmişsin birkaç sene neyse kalmışsın , hemen bölge hakkında şehir hakkında " bize bikiyirlir bizi siziyirlir" diye ahkam kesiyorsun. Terör dediğin şey Sadece güneydoğuda doğuda mı var? Terörün her türlüsü, ülkenin her türlü yerinde var. İnsanların yaşayış tarzına göre güvenilir olup olmadığını kestirebiliyorsan bence sen bu memleketi terk et .!

Bende konu açtiğıma pişman oldum.
Kaç kisiye cevap veriyosun derdin varken dert buluyosun..üslubumda bis orun yok.Ankara ile burayı kiyaslayan sizsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…