bakıcı tutan var mı ?

guzelannecik

Guru
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2011
159
20
318
Arkadaşlar Merhaba ,

Oğluma annem baktı ama artık çok sorun yaşıyırum annemle hem ruhen hem bedenen artık çocuk bakacak durumu kalmadı.
Bakıcı tutacağım çalışakta zorundayım . Bakıcı tutan var mı? Aklımda yüzlerce soru var .

Annemde kalp rahatsızlığı var. Ailemin durumu çok iyi fakat Dr anneme kendine uğraş bulmalısın bi bebekle ilgilen stresini dağıt dedi. Yakınımızda bi kadın yana döne bakıcı atıyormuş tesadüf ve annem bebeği bakmaya başladı. Bebek kızımla yaşıt . Ve annemin o çocuğa olan ilgisini sevgisini kıskanıyorum bazen. Öyle çok seviyor ki torunum Allah torunum . Oğlum şunu sever bunu yer dilinden düşmüyor. İnilh sabada annem gibi biri denk gelir canım. Çalışmıyorum bu hissi bilmiyorum

Keşke bende çalışmak zorunda olmasam şimdiki çocugumda belki 15 günlük başlıycam gelip gitmeye .
Kurban olduğum Allah evladımı nasıl verdi bununda verecek elbet çaresini çok bunalıyorum gerçekten
birilerne bağımlı kalmak çok zor. Umarım bende senin annen gibi birisine denk gelebilirim

Keşke bende çalışmak zorunda olmasam şimdiki çocugumda belki 15 günlük başlıycam gelip gitmeye .
Kurban olduğum Allah evladımı nasıl verdi bununda verecek elbet çaresini çok bunalıyorum gerçekten
birilerne bağımlı kalmak çok zor. Umarım bende senin annen gibi birisine denk gelebilirim

Can'ım annemin baktığı bebeğin annesi Irak türkü . Burda konsoloslukta çalışıyor. Irak'ta kadına Doğum izni yokmuş. Annem bebeğe bakmaya başladığında Bebek 30 günlüktü. Şimdi kocaman oğlan oldu dua et sen. Düşün o kadının kimsesi yoktu annem çıktı karşısına . İnşlh hayırlı biri çıkar sanada

bugun arkadaşla konuştum.
evine gürcü yatılı bakıcı almış.
çok memmunmuş.
550dolara almış.
tabi ev işide yapıyor.

Arkadaşlar Merhaba ,

Oğluma annem baktı ama artık çok sorun yaşıyırum annemle hem ruhen hem bedenen artık çocuk bakacak durumu kalmadı.
Bakıcı tutacağım çalışakta zorundayım . Bakıcı tutan var mı? Aklımda yüzlerce soru var .
Bakici gibi bir riske girmemeni öneririm eger zorunda kalacaksan da eve online kamera koymalisin kim olursa ne olursa olsun asla ama asla ne iyi insan deyip riske atmak bir annenin evladına yapmamasi gereken bir haksızlık.Kamerasiz bakıcıya birakanlara gerçekten inanamiyorum ben ne olaylar gördüm Allah korusun.Anne candır

Back
X