bebeğimi bakıcıya bıraktım. aylık 400e anlaştık söylemesi ayıp. ama bazı günler kardeşim bizde olduğu için ona bırakıp gitmek istiyorum. ya da bazı günler okula gitmezsem kadının parasını nasıl ayarlamalıyım? anlaştığımız para günlük 25 tlye geliyor. çalıştığı gün kadar mı ödeme yapılır aybaşında, yoksa bebeği bıraksam da bırakmasam da 400 mü ödemeliyim? böyle para işlerinden hiç anlamıyorum. para konuşmayı da sevmem. doğrusu neyse onu yapayım ki iki taraf da mağdur olmasın.
canım kaç gün baktıysa o kadar ver parasını en baştan anlaş sonra sorun olmasın..bi arkadasım ayda sadece 6 gun bakıcıya verıyor bebegını ve 6 günün parasını hesaplayıp verıyor..evlatlarımız değerli ama parada kolay kazanılmıyor..bak onları bırakıp para kazanamya gıdıyoruz binbir zorlukla..değil mi ama..bizim buraalrdada bakıcı parası 250-300 ortalama..benim bakıcı 350 istedi..ama anlaşıcaz..300 den fazla veren yok burda..
bence kadının parasını tam vermelisin.o kadında sana göre kendini ayarlıyorçbugün ben bakıcam sen git paranıda kesicem bakmadığın için demek olmaz bence.
ben geçen yıl bebek bakıyordum.anne izin alıp eve gelince beni evime gönderiyordu.hi maaşımı kesmedi.sonuçta bende tüm planlarımı işe göre yapıyorum
yıllık iznim 20 gün.10 günde rapor alıcam ve o ay 30 gune tamamlanacak en yani o ayda mı kaıdna tam gün parası verecegım..sizin bakış açınız farklı tabi...yada ayda 6 gün baktıran arkadasım 30 gün parası mı vermeli..adaletsizce olmuyormu..bakıcı sonucta işçi statüsünde çalısıyor ve işçiler çalıştığı kadar ücret alsrlar..hukuken böyle yani..ha tabi vicdani boyutu vardır kaıdna hediye alırsın,evının bır eksıgını alırsın,mutfak erzagını alırsın o ayrı..yani size katılmıyorum
bence kadının parasını tam vermelisin.o kadında sana göre kendini ayarlıyorçbugün ben bakıcam sen git paranıda kesicem bakmadığın için demek olmaz bence.
ben geçen yıl bebek bakıyordum.anne izin alıp eve gelince beni evime gönderiyordu.hi maaşımı kesmedi.sonuçta bende tüm planlarımı işe göre yapıyorum
arkadaşlar ben yanlış anlaşıldım galiba.bu yanlış anlaşılmayı düzeltmek isterim..benim bahsettiğim konu günlük gecikmeler veya bir kaç günlük izin almalar değildi..mesela 1 ay yoksunuz ccocugunuza bir ay boyunca kendiniz bakacaksınız bu durumda bakıcıya para verilmemesi taraftarıyım..bilmem anlatabildimmi..yoksa bende saat 2 bucukta geliyorum eve.bazen işlerimi erken bitirince 12 de geldiğim oluyor ..tabıkı buna tam gün ücreti verecegım..yanlış anlaşılmak istemem..
arkadaşlar ben yanlış anlaşıldım galiba.bu yanlış anlaşılmayı düzeltmek isterim..benim bahsettiğim konu günlük gecikmeler veya bir kaç günlük izin almalar değildi..mesela 1 ay yoksunuz ccocugunuza bir ay boyunca kendiniz bakacaksınız bu durumda bakıcıya para verilmemesi taraftarıyım..bilmem anlatabildimmi..yoksa bende saat 2 bucukta geliyorum eve.bazen işlerimi erken bitirince 12 de geldiğim oluyor ..tabıkı buna tam gün ücreti verecegım..yanlış anlaşılmak istemem..
Bende Seçecik e katılıyorum, bakmadığı 1 ay için ücret ödemek doğru değil bence çünkü bizde kolay kazanmıyoruz parayı ne zorlukla bebeklerimizi bırakıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?