Bakıcı ücreti

Yaren22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2019
89
52
88
32
3 gün sabah 8 akşam 4 buçuk, biri 4 aylık biri 24 aylık eve gelecek sadece çocuk bakacak ne kadar ücret teklif etmem lazım hakkını yemek istemiyorum bilmiyorum piyasa nasıl teşekkür ederim

Haftanın 3 günü mü sadece ?
Asgari ücrete göre gün hesaplaması yaparsak maksimum 10.000 ₺ yeterli bence
Haftanın 3 günü çünkü
Ayda 12 gün yapar

Haftada üç gün çok durmuyor fakat iki küçük bebek bakılacak en az 20 25 olur ama büyük konuşmayayım o kadar küçük iki çocuğu basmadık güvenip bırakacaksınız? Ben paraya sıkıştım iş olarak çocuk bakmayı düşündüm ama korktum ya bir an gözden kaçırırsam ya bir şey olursa diye hiç aramadım bile. Ne emanet çocuk bakabilirim ne çocuğumu emanet edebilirim

3 gün sabah 8 akşam 4 buçuk, biri 4 aylık biri 24 aylık eve gelecek sadece çocuk bakacak ne kadar ücret teklif etmem lazım hakkını yemek istemiyorum bilmiyorum piyasa nasıl teşekkür ederim
Ayda toplam 10 gün için sadece bebek bakimina 12 bin veriyordum. Sizin iki çocuk için ortalama 25 vermeniz gerekir.

15 ne şaka mı :)
İki çocuk var. Ev işi ekstra yok. Sadece çocuk 25 olur
3 gün sadece denmiş bir de. E o 3 gün işe gittiği için kadın başka iş bulamaz ki tam zamanlı. Günlük temizlik bile 3000 4000 oldu. Ayda en az 12 13 gün 2 çocuğa bakılacak. 10 bine 15 bine mahalle teyzesi belki bakar sadece. Bakamaz diyecektim pardon🙈

Evet sadece 3 gün bakıcı 25 istiyor ben az mı çok mu bilemedim
Gayet iyi,sizde 2 çocuk var ve biri 4 aylık sanırım orayı kaciriyorsunuz diğeri de tam 2 yaş sendromu hareketliliğinde 10 bin verirseniz bir hafta bakan diğer hafta kaçar bence

Back
X