• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bakıcı, oğlum ve anne bağımlılığı

ee tabiki haklı sonuçta bu bir görev yani yemekten sonra haber etsin biraz sev çocuğunu tüm gün görmemekte saçma evdeyken ama anlaşın yani.Çocuk rahatken çağırsın sizi

Haklı daha çok görmek istiyorsanız gördükten sonra çalışmayacaksanız görün git gel çocuğun kafası karışıyor

Ne güzel minnoş hayalleriniz varmış.

Pandemide oğlum 4 yaşındaydı. Annem bakmasına rağmen oğlum çalıştığım odaya dalardı. Bu nedenle kendi evlerinde bakması için giderlerdi. Aklı erdiği için eve gelmek istermiş. Çok sıkıntı çektik. Tepemde oğlumla çalışmaya çalıştığım çok oldu. Ki nasılsa evdeyim diye annem kaytardı😒. Kronik rahatsızlığım nedeniyle bakıcı da istemedim. Tırlatmadan Pandemi bitmeden işe dönüş yaptım.

Çocuk yada çocuklar evdeyken evde çalışabilen varsa madalya takmak lazım.

Acılarım depreşti…

Bakıcınız çok çok haklı. Öğle arasına kadar ortalıkta görünmeyin, haberleşip hareket edin.

oğlum 16 aylık. bakıcı bakıyor ben çalışırken. haftada 4 gün evdeyim, 1 gün ofisten çalışıyorum. evde olmama rağmen ben çalışma odasında çalışayım oğlum da bakıcıyla dursun diyorum ama oğlum müsaade etmiyor. beni gördüğü yerde ağlıyor, bakıcı gitsin istiyor sakinleşmiyor. evde saklanarak tuvalete gidiyorum beni yakalarsa bırakmıyor çünkü.
bakıcıyı da seviyor bu arada onunla sorunu yok. çocuğu bakıcıya bırakıp odama geçerken daha odama bile geçmeden gülüp oynamaya başlıyor yani tamamen bana naz yapmasıyla alakalı.

şimdi sorun şu ki bakıcımız ben evde görüldüğüm an bana tripleniyor çocuğu ağlattım diye. istiyor ki odaya gireyim akşama kadar asla çıkmayayım. mutfaktan çay almaya gidiyorum veya yiyecek bir şey o sırada çocuk yemek yiyorsa yemeyi bırakıyor mesela. bakıcı aşırı tripleniyor, vicdan yaptırıyor. çok güzel yiyordu sen geldin aç kaldı filan. haklı mı sizce? çocuğun iyiliği için saklanmaya devam mı etmeliyim?
öğle arasında ve mola verdiğimde görmeye oynamaya gidiyorum alıyorum yarım saat bir saat ama çocuğu alıp oynatmayacaksam bakıcı öyle anlık olarak görmemi istemiyor. chatGPT bakıcıyı haklı buldu bu arada :D siz de onu haklı buluyor musunuz?
Valla işiniz zor çocuklarda bu yaşlarda ayrılık korkusu olabilir diye duymuştum. Onu daha iyi idare edecek daha iyi anlaşacağı bir bakıcı bulmanızı tavsiye ederim

Chatgpt'nin gerçekleri söylüyor olmasına sevindim. Benim sorularımda hep beni haklı bulduğu için bir acabam oluşmuştu:)

Bence de haberleşerek hareket edin.bebişin rutinlerini bozmayın.
evet sürekli beni haklı bulduğu için bakıcının ağzından sormuştum. belki o yüzden böyle cevap verdi ahaha.

Yani bakıcı da haklı siz de haklısınız.Bakıcı bir düzen oturtmaya çalışıyor, siz çocuğunuzu özlüyorsunuz.Bu kısımda size de bakıcı destek olsun, çayınızı bakıcı odaya getirsin mesela ya da ne istiyorsanız.Çocuk uyurken dışarı çıkın anca böyle çözersiniz gibi geldi, zor durum :(

Bakıcının açısından bakıyorum haklı neden dersen kadın çocukla tam bi aktivite içerisinde çocuk uyumlu saatte bir siz çıkıp çocuğa kendinizi gösteriyorsunuz o onu belki bütün gün belki defalarca avutmaya çalışıyor.
Sizin açınızdan bakıyorum sizde işin başında kısa kısa molalar verdiğinizde beş dk çocuğu görmek öpüp sevmek istiyorsunuz normal.
Sizi görünce ağlama durumları vs olduğu için bakıcı daha haklı 🤣
Geçen kucağımda görümcemin 5 aylık bebeğini uyutmuşum uyuyor görümcemin teyzesi de çocuğun orasını burasını kurcalayıp sevmeye çalışıyor kendince sinirlendim tersleyiverdim elleme uyuyo uyanmasın diye 🤣

Back
X