oğlum 16 aylık. bakıcı bakıyor ben çalışırken. haftada 4 gün evdeyim, 1 gün ofisten çalışıyorum. evde olmama rağmen ben çalışma odasında çalışayım oğlum da bakıcıyla dursun diyorum ama oğlum müsaade etmiyor. beni gördüğü yerde ağlıyor, bakıcı gitsin istiyor sakinleşmiyor. evde saklanarak tuvalete gidiyorum beni yakalarsa bırakmıyor çünkü.
bakıcıyı da seviyor bu arada onunla sorunu yok. çocuğu bakıcıya bırakıp odama geçerken daha odama bile geçmeden gülüp oynamaya başlıyor yani tamamen bana naz yapmasıyla alakalı.
şimdi sorun şu ki bakıcımız ben evde görüldüğüm an bana tripleniyor çocuğu ağlattım diye. istiyor ki odaya gireyim akşama kadar asla çıkmayayım. mutfaktan çay almaya gidiyorum veya yiyecek bir şey o sırada çocuk yemek yiyorsa yemeyi bırakıyor mesela. bakıcı aşırı tripleniyor, vicdan yaptırıyor. çok güzel yiyordu sen geldin aç kaldı filan. haklı mı sizce? çocuğun iyiliği için saklanmaya devam mı etmeliyim?
öğle arasında ve mola verdiğimde görmeye oynamaya gidiyorum alıyorum yarım saat bir saat ama çocuğu alıp oynatmayacaksam bakıcı öyle anlık olarak görmemi istemiyor. chatGPT bakıcıyı haklı buldu bu arada

siz de onu haklı buluyor musunuz?