- 16 Ekim 2015
- 1.721
- 2.312
- 133
- 41
Ben de çalışan ve 2 küçük çocuğu olan bir anneyim. O kadar çok bakıcı değiştirdim ki anlatamam. Türkü, Özbek'i, Türkmen'i, UgandalısıPolemik olsun istemiyorum,yine de cevap vereyim,ben yanlarinda bulunmuyorum,mutfakta is yapiyorum ki bas basa birbirine alissinlar.Kiz salonda kadin banyoda,ustelik bir yasinda yeni yeni yurumeye baslayan surekli dusen bir bebek.Ben salonda tek gorunce alip ilgilendim,yani kadin isim var cocuga sen bak diye uyarabilirdi diye dusunuyorum.Haliyle tuhaf geldi durum,ustune de ust uste jilet bulunca kadin hayirdir ne yaoiyor banyoda demekten kendimi alamadim.
Ayda 10 yarim gun 1500 liraya anlastik.İçin rahat olsun
İçini rahatlatmak İçin sorman normal
Konuşma bağımsız olarak fiyat olarak neyde anlaşmıştınız
Ah canim cok tesekkur ederim,ya iste cok uzun kalmasi belki de beni banyoyu karistirmaya itti,hayir o kadar zaman ne yapiyor diye dusundum,hatta duş mu aliyor ne diye bile dusundum yani.Kesinlikle iletisim cok onemlimasal3487 canım asla paranoyakmışsın gibi hissetme kendini. Gayet normal işkillenmen de konuşman da. Evladını emanet ediyorsun, tabiiki soracaksın. Bence bakıcının da işten vazgeçtiği iyi olmuş. Hiç açıklama yapmadan yarım saat banyoda vakit geçirmesi normal değil. Midesinde bi problem varsa söyleyebilir. Herşey iyi iletişimle hallolur. İletişime kapalı insanlardan hoşlanmam. Sakın canını sıkma. Çok daha iyi, iletişime açık, vicdanlı, merhametli bakıcı bulursun umuyorum. Gönlünü ferah tut
masal3487 canım asla paranoyakmışsın gibi hissetme kendini. Gayet normal işkillenmen de konuşman da. Evladını emanet ediyorsun, tabiiki soracaksın. Bence bakıcının da işten vazgeçtiği iyi olmuş. Hiç açıklama yapmadan yarım saat banyoda vakit geçirmesi normal değil. Midesinde bi problem varsa söyleyebilir. Herşey iyi iletişimle hallolur. İletişime kapalı insanlardan hoşlanmam. Sakın canını sıkma. Çok daha iyi, iletişime açık, vicdanlı, merhametli bakıcı bulursun umuyorum. Gönlünü ferah tut
"Kadin disardan geldiginde girip elini yuzunu yikadi,sonra giderken abdest alip cikti ama ikinci girdiginde cok uzun kaldi,hatta merak edip bakacaktim kizi emziriyordum uyusun diye o kadar uzun kalmasini garipsemedim degil."Polemik olsun istemiyorum,yine de cevap vereyim,ben yanlarinda bulunmuyorum,mutfakta is yapiyorum ki bas basa birbirine alissinlar.Kiz salonda kadin banyoda,ustelik bir yasinda yeni yeni yurumeye baslayan surekli dusen bir bebek.Ben salonda tek gorunce alip ilgilendim,yani kadin isim var cocuga sen bak diye uyarabilirdi diye dusunuyorum.Haliyle tuhaf geldi durum,ustune de ust uste jilet bulunca kadin hayirdir ne yaoiyor banyoda demekten kendimi alamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?