Bakici ve tuhaf bir durum😒

Kadın duşmu aldı anlamadımki
Duşsuzda traş bi garip değilmi su falan tutar insan 🤔
Bi garipmiş
Acaba traş takıntısı olabilirmi sonuçta namaz kılıyo belki dikkat ediyodur 🙄

Ne siz ne de eşiniz emin değilsiniz olaydan
Bence gözleme devam edin
İlk iş eşinizin jiletlerini sayıp not edin
Bir daha aynı durumu yaşarsanız jiletleri sayarsınız sizin olmadığı kanısına varırsanız bakıcıya sorarsınız
Şimdi muamma bi konuyu jilet senin mi diye sorarsanız tuhaf bir durum belirecek bi itici enerji doğacak aranızda, gerek yok
Emin olunca sorarsınız
Esim emin en son uc dort gun once kullanmis ama ben emin degilim,aceleye geldi dunku kocayi posete bosaltip mi taktim,icinde bir permatik bir tane de pecete vardi,fazla bir sey yoktu.Yani o da dusuk bir ihtimal neden tekrar icine dokeyim ki🤔
Hemen bir şey söylemeyin, takipte olun, banyodan çıkınca bakın çöp kovasına var mı yine diye. Kadına bir şey söylemeden önce eşinizin kullanmadığından emin olun. Emin olunca sorarsınız, napıyorsun bununla diye.

Ama çok saçma ya, kadın permatiği neden evinde değilde sizde kullansın ki? Bilemedim, gözünüz üzerinde olsun.
Aynen sanirim caktirmadan gozlemlemem lazim emin olabilmek icin😒

Merhaba kizlar☺️

Kizlar konum karisik gelebilir ama farkli fikirlere acil ihtiyacim var,yoksa kafayi siyirdigimi dusunecegim.

Kizim bir yasinda,bakiciya verecegim,bulundugum ilde tanidik akraba kimse yok,velilerimden biri yakinini onerdi (veliyi dort yildir taniyorum guvenilir gibi) kadinla oturup kahve icip konustuk anlastik.Dun de kadin basladi,oyle bir sikinti sezmedim,sadece banyoda uzun kaldigini fark ettim ama namaz kiliyor abdest aliyor diye dusunuyorum.Dun gittikten sonra banyoda afedersiniz tuvaleti kullandiktan sonra kovada permatik gordum,yani olabilir esim kullanmistir diye dusundum.

Bugun banyoyu temizledim,icine yeni poset koydum(dun poset yokmus kovanin icine atilmis) aksam yine permatik gordum.Esime sordum ben atmadim dedi,sastim kaldim,acaba ben mi cop kovasini aceleyle posete dokup tekrar taktim icine,neden oyle bir sey yapayim.Saatlerdir bu sacma dongunun icinde dusunup duruyorum😒

Ne permatikmis diyeceksiniz😄 ama sosyal medyada,ya da televizyonlarda surekli ruh hastasi insanlarla karsilasiyoruz, psikolojisimi bozuk ya da ben mi cok evham yaptigim icin takintili oldum bilemiyorum.

Garip bir konu gibi gelebilir ama en kiymetli mi emanet edecegim,en ufak bir suphe olsun istemiyorum,acaba simdiden kizimdan ayrilacagim icin kendi kendime mi evhamlanip takiyorum,bundan sonraki surecte nasil davranmam lazim? Fikirlerinize ihtiyacim var.
Tuvalette bazen uzun durulabilir😁

ama permatik konusundan emin olun yani sayıları tutun eşiniz çöpe atınca size mesaj atsın fln not kalsın 😅

bakıcı kullanmışsa kesinlikle normal değil git evinde yap ne yapacaksan

Tıraş bıçağı sizin miydi? Eğer sizinse bir de izinsiz alma mevzusu var, bu da can sıkıcı.
Ben olsam üçüncü gün de yeni poşet koyardım ve takip ederdim. Yine aynısını bulursam, kadını çeker, açıkça sorardım. Üç gündür bunu buluyorum, açıklaması var mı derdim direkt.
Bir tanıdığımın yardımcısı da gizli gizli evde duş alıyormuş, ben rahatsız olurdum açıkçası.

Tuvalette bazen uzun durulabilir😁

ama permatik konusundan emin olun yani sayıları tutun eşiniz çöpe atınca size mesaj atsın fln not kalsın 😅

bakıcı kullanmışsa kesinlikle normal değil git evinde yap ne yapacaksan
Bizim alaturka tuvalet var orayi kullaniyoruz,kadina da demistik banyo sadece abdest almak icin tuvaleti kullanmak icin degil yani😃

Tıraş bıçağı sizin miydi? Eğer sizinse bir de izinsiz alma mevzusu var, bu da can sıkıcı.
Ben olsam üçüncü gün de yeni poşet koyardım ve takip ederdim. Yine aynısını bulursam, kadını çeker, açıkça sorardım. Üç gündür bunu buluyorum, açıklaması var mı derdim direkt.
Bir tanıdığımın yardımcısı da gizli gizli evde duş alıyormuş, ben rahatsız olurdum açıkçası.
Evet tras bicagi esimin🙄 ben kullanmiyorum zaten.Ya bugun o kadar uzun kaldi ki ben de suphelenmedim degil,ne yapiyor bu kadar zaman diye merak ettim,abdest aliyormus ama o kadar uzun surer mi bilemedim.

Kadin disardan geldiginde girip elini yuzunu yikadi,sonra giderken abdest alip cikti ama ikinci girdiginde cok uzun kaldi,hatta merak edip bakacaktim kizi emziriyordum uyusun diye o kadar uzun kalmasini garipsemedim degil.
Naber kızz, ben de dıyorum masal nerelerde :) duş mu aldı acaba 😱 ucretsız iznini sonuna kadar kullan bence canım , maddiyat zorlamıcaksa.

Evet tras bicagi esimin🙄 ben kullanmiyorum zaten.Ya bugun o kadar uzun kaldi ki ben de suphelenmedim degil,ne yapiyor bu kadar zaman diye merak ettim,abdest aliyormus ama o kadar uzun surer mi bilemedim.
Permatik kullanılıyorsa illa kıl dökülür bir yerlere. Yerlerde falan minik minik kıllar görürsünüz, banyoya iyice baksanıza bir, temizlemediyseniz. Bulursanız bilin ki tıraş ediyor bir yerlerini. :KK53:

Abdest de o kadar uzun sürmez ki 5 dk ,çok ilginç .. insan başkasının evinde niye permatik kullansın ne yapabilir bir de o kadar uzun orada ..

dikkatinizi çekmişsse vardır bişey ,gözünüz üzerinde olsun poşeti değiştirip permatikleri sayabilirsiniz eğer saçma sapan bişey yapıyorsa da ilişiği kesersiniz

Merhaba kizlar☺️

Kizlar konum karisik gelebilir ama farkli fikirlere acil ihtiyacim var,yoksa kafayi siyirdigimi dusunecegim.

Kizim bir yasinda,bakiciya verecegim,bulundugum ilde tanidik akraba kimse yok,velilerimden biri yakinini onerdi (veliyi dort yildir taniyorum guvenilir gibi) kadinla oturup kahve icip konustuk anlastik.Dun de kadin basladi,oyle bir sikinti sezmedim,sadece banyoda uzun kaldigini fark ettim ama namaz kiliyor abdest aliyor diye dusunuyorum.Dun gittikten sonra banyoda afedersiniz tuvaleti kullandiktan sonra kovada permatik gordum,yani olabilir esim kullanmistir diye dusundum.

Bugun banyoyu temizledim,icine yeni poset koydum(dun poset yokmus kovanin icine atilmis) aksam yine permatik gordum.Esime sordum ben atmadim dedi,sastim kaldim,acaba ben mi cop kovasini aceleyle posete dokup tekrar taktim icine,neden oyle bir sey yapayim.Saatlerdir bu sacma dongunun icinde dusunup duruyorum😒

Ne permatikmis diyeceksiniz😄 ama sosyal medyada,ya da televizyonlarda surekli ruh hastasi insanlarla karsilasiyoruz, psikolojisimi bozuk ya da ben mi cok evham yaptigim icin takintili oldum bilemiyorum.

Garip bir konu gibi gelebilir ama en kiymetli mi emanet edecegim,en ufak bir suphe olsun istemiyorum,acaba simdiden kizimdan ayrilacagim icin kendi kendime mi evhamlanip takiyorum,bundan sonraki surecte nasil davranmam lazim? Fikirlerinize ihtiyacim var.
Bedava bulmuştur kullanmıştır şüpheli mi evet masum sebeple de yapılsa şüpheli ama ben böyle düşündüm açıkçası.Çöpe atacak kadar da umursamamış demek ki bilemedim.

Evinde banyo yok mu bu insanların ilginç dğeil mi 😀

Evinde banyo yok mu bu insanların ilginç dğeil mi 😀
Valla Delta hanım, normal biri elin evinde kendini tıraş eder mi sizce? :KK53:
Yani hiç aklıma gelmedi benim şimdiye kadar, elin evinde banyo dolabından permatik alıp kazımak. :KK70:
Konu sahibi, kadın kaç yaşlarında, bekar mı?

Yani hiç aklıma gelmedi benim şimdiye kadar, elin evinde banyo dolabından permatik alıp kazımak. :KK70:
Kadin 37 yasinda evli😬

Ay ne bileyim haha insanlar değişik işte 😅

başkasnın evinde banyo neden yapılır

permatik hele neden bu şok şok bir durum yani

ay otobüste tırnak kesen değişik insanlar vardı bööööğğğ bu gözler 👀 neler gördü

bi gün otobüsteyim neyse bi kadın bağırdı yeter be tırnak kesilir mi otobüste diye

hahaha kulaklığı çıkarttım
Bi baktım ki kadın cidden tırnak kesiyormuş , başka kadın da azarladı ağzına sağlık 😄

Back
X