- 14 Mart 2019
- 2.004
- 2.537
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esim emin en son uc dort gun once kullanmis ama ben emin degilim,aceleye geldi dunku kocayi posete bosaltip mi taktim,icinde bir permatik bir tane de pecete vardi,fazla bir sey yoktu.Yani o da dusuk bir ihtimal neden tekrar icine dokeyim kiNe siz ne de eşiniz emin değilsiniz olaydan
Bence gözleme devam edin
İlk iş eşinizin jiletlerini sayıp not edin
Bir daha aynı durumu yaşarsanız jiletleri sayarsınız sizin olmadığı kanısına varırsanız bakıcıya sorarsınız
Şimdi muamma bi konuyu jilet senin mi diye sorarsanız tuhaf bir durum belirecek bi itici enerji doğacak aranızda, gerek yok
Emin olunca sorarsınız
Aynen sanirim caktirmadan gozlemlemem lazim emin olabilmek icinHemen bir şey söylemeyin, takipte olun, banyodan çıkınca bakın çöp kovasına var mı yine diye. Kadına bir şey söylemeden önce eşinizin kullanmadığından emin olun. Emin olunca sorarsınız, napıyorsun bununla diye.
Ama çok saçma ya, kadın permatiği neden evinde değilde sizde kullansın ki? Bilemedim, gözünüz üzerinde olsun.
Tuvalette bazen uzun durulabilirMerhaba kizlar
Kizlar konum karisik gelebilir ama farkli fikirlere acil ihtiyacim var,yoksa kafayi siyirdigimi dusunecegim.
Kizim bir yasinda,bakiciya verecegim,bulundugum ilde tanidik akraba kimse yok,velilerimden biri yakinini onerdi (veliyi dort yildir taniyorum guvenilir gibi) kadinla oturup kahve icip konustuk anlastik.Dun de kadin basladi,oyle bir sikinti sezmedim,sadece banyoda uzun kaldigini fark ettim ama namaz kiliyor abdest aliyor diye dusunuyorum.Dun gittikten sonra banyoda afedersiniz tuvaleti kullandiktan sonra kovada permatik gordum,yani olabilir esim kullanmistir diye dusundum.
Bugun banyoyu temizledim,icine yeni poset koydum(dun poset yokmus kovanin icine atilmis) aksam yine permatik gordum.Esime sordum ben atmadim dedi,sastim kaldim,acaba ben mi cop kovasini aceleyle posete dokup tekrar taktim icine,neden oyle bir sey yapayim.Saatlerdir bu sacma dongunun icinde dusunup duruyorum
Ne permatikmis diyeceksinizama sosyal medyada,ya da televizyonlarda surekli ruh hastasi insanlarla karsilasiyoruz, psikolojisimi bozuk ya da ben mi cok evham yaptigim icin takintili oldum bilemiyorum.
Garip bir konu gibi gelebilir ama en kiymetli mi emanet edecegim,en ufak bir suphe olsun istemiyorum,acaba simdiden kizimdan ayrilacagim icin kendi kendime mi evhamlanip takiyorum,bundan sonraki surecte nasil davranmam lazim? Fikirlerinize ihtiyacim var.
Ay evinde yapsın ne yapıyorsa adshahajjaKadın duşmu aldı anlamadımki
Duşsuzda traş bi garip değilmi su falan tutar insan
Bi garipmiş
Acaba traş takıntısı olabilirmi sonuçta namaz kılıyo belki dikkat ediyodur![]()
Bizim alaturka tuvalet var orayi kullaniyoruz,kadina da demistik banyo sadece abdest almak icin tuvaleti kullanmak icin degil yaniTuvalette bazen uzun durulabilir
ama permatik konusundan emin olun yani sayıları tutun eşiniz çöpe atınca size mesaj atsın fln not kalsın
bakıcı kullanmışsa kesinlikle normal değil git evinde yap ne yapacaksan
Evet bir kaç gün daha gözlemleyin, emin olmadan bir şey demeyinAynen sanirim caktirmadan gozlemlemem lazim emin olabilmek icin![]()
Evet tras bicagi esiminTıraş bıçağı sizin miydi? Eğer sizinse bir de izinsiz alma mevzusu var, bu da can sıkıcı.
Ben olsam üçüncü gün de yeni poşet koyardım ve takip ederdim. Yine aynısını bulursam, kadını çeker, açıkça sorardım. Üç gündür bunu buluyorum, açıklaması var mı derdim direkt.
Bir tanıdığımın yardımcısı da gizli gizli evde duş alıyormuş, ben rahatsız olurdum açıkçası.
Yatılı kalmıyorsa gitsin akşam evinde yapsın ya pis kıllarınıSiz yokken evde şort giyecekse bacakları gözüne batmış olabilir 1 kezden bir şey anlamak pek mümkün değil günahını da almayalım..
Naber kızz, ben de dıyorum masal nerelerde :) duş mu aldı acabaKadin disardan geldiginde girip elini yuzunu yikadi,sonra giderken abdest alip cikti ama ikinci girdiginde cok uzun kaldi,hatta merak edip bakacaktim kizi emziriyordum uyusun diye o kadar uzun kalmasini garipsemedim degil.
Permatik kullanılıyorsa illa kıl dökülür bir yerlere. Yerlerde falan minik minik kıllar görürsünüz, banyoya iyice baksanıza bir, temizlemediyseniz. Bulursanız bilin ki tıraş ediyor bir yerlerini.Evet tras bicagi esiminben kullanmiyorum zaten.Ya bugun o kadar uzun kaldi ki ben de suphelenmedim degil,ne yapiyor bu kadar zaman diye merak ettim,abdest aliyormus ama o kadar uzun surer mi bilemedim.
Hmmm belki kullandı artık klozeti yani bu daha iyi ihtimalBizim alaturka tuvalet var orayi kullaniyoruz,kadina da demistik banyo sadece abdest almak icin tuvaleti kullanmak icin degil yani![]()
Bedava bulmuştur kullanmıştır şüpheli mi evet masum sebeple de yapılsa şüpheli ama ben böyle düşündüm açıkçası.Çöpe atacak kadar da umursamamış demek ki bilemedim.Merhaba kizlar
Kizlar konum karisik gelebilir ama farkli fikirlere acil ihtiyacim var,yoksa kafayi siyirdigimi dusunecegim.
Kizim bir yasinda,bakiciya verecegim,bulundugum ilde tanidik akraba kimse yok,velilerimden biri yakinini onerdi (veliyi dort yildir taniyorum guvenilir gibi) kadinla oturup kahve icip konustuk anlastik.Dun de kadin basladi,oyle bir sikinti sezmedim,sadece banyoda uzun kaldigini fark ettim ama namaz kiliyor abdest aliyor diye dusunuyorum.Dun gittikten sonra banyoda afedersiniz tuvaleti kullandiktan sonra kovada permatik gordum,yani olabilir esim kullanmistir diye dusundum.
Bugun banyoyu temizledim,icine yeni poset koydum(dun poset yokmus kovanin icine atilmis) aksam yine permatik gordum.Esime sordum ben atmadim dedi,sastim kaldim,acaba ben mi cop kovasini aceleyle posete dokup tekrar taktim icine,neden oyle bir sey yapayim.Saatlerdir bu sacma dongunun icinde dusunup duruyorum
Ne permatikmis diyeceksinizama sosyal medyada,ya da televizyonlarda surekli ruh hastasi insanlarla karsilasiyoruz, psikolojisimi bozuk ya da ben mi cok evham yaptigim icin takintili oldum bilemiyorum.
Garip bir konu gibi gelebilir ama en kiymetli mi emanet edecegim,en ufak bir suphe olsun istemiyorum,acaba simdiden kizimdan ayrilacagim icin kendi kendime mi evhamlanip takiyorum,bundan sonraki surecte nasil davranmam lazim? Fikirlerinize ihtiyacim var.
Evinde banyo yok mu bu insanların ilginç dğeil miTıraş bıçağı sizin miydi? Eğer sizinse bir de izinsiz alma mevzusu var, bu da can sıkıcı.
Ben olsam üçüncü gün de yeni poşet koyardım ve takip ederdim. Yine aynısını bulursam, kadını çeker, açıkça sorardım. Üç gündür bunu buluyorum, açıklaması var mı derdim direkt.
Bir tanıdığımın yardımcısı da gizli gizli evde duş alıyormuş, ben rahatsız olurdum açıkçası.
Valla Delta hanım, normal biri elin evinde kendini tıraş eder mi sizce?Evinde banyo yok mu bu insanların ilginç dğeil mi![]()
Yok yatili degilYatılı kalmıyorsa gitsin akşam evinde yapsın ya pis kıllarını![]()
Ah kuzum sorma,basim kalabalik bu araNaber kızz, ben de dıyorum masal nerelerde :) duş mu aldı acabaucretsız iznini sonuna kadar kullan bence canım , maddiyat zorlamıcaksa.
Kadin 37 yasinda evliValla Delta hanım, normal biri elin evinde kendini tıraş eder mi sizce?
Yani hiç aklıma gelmedi benim şimdiye kadar, elin evinde banyo dolabından permatik alıp kazımak.
Konu sahibi, kadın kaç yaşlarında, bekar mı?
Ay ne bileyim haha insanlar değişik işteValla Delta hanım, normal biri elin evinde kendini tıraş eder mi sizce?
Yani hiç aklıma gelmedi benim şimdiye kadar, elin evinde banyo dolabından permatik alıp kazımak.
Konu sahibi, kadın kaç yaşlarında, bekar mı?
He ne bileyim, genç ve bekar olsa diyeceğim ki çıkışta randevusu falan var, ona hazırlık yapıyor.Kadin 37 yasinda evli![]()