- 27 Aralık 2011
- 63.348
- 61.079
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendi getirdi belki? Evdeki jilet mi onu net yazmamış...ben olsam sorardım
Komple bıçakla kendini kazımadıysa neden çöpe attı ki? O bıçakları tek kişi birkaç kere kullanabilir. Ömrü dolmuş olsun hadi, çantaya atıp götürmektense neden çöpe atıyor? Ped mi bu? Daha ilk iş günü, arada samimiyet yok gelip kadının banyosunda kendini traşlayacak kadar. Benim yapacağım şeyler değil ya, ne bileyim.Ya konu sahibi de tam emin değil ki kendi bıçağı olduğundan daha önce kendinin bıçağı ya da çöpü atıp atmadığından. O yüzden tıraş bıçaklarını sayıp başka yere koysun bence.
Ya tamam da konu sahibi bile tam anlamıyla emin olamıyor ki kadının kullandığından. Acaba unutmuş muydum diyor. Belki de gerçekten kadın kullanmadı. Ya da takıntılı biriyse her abdest almadan önce böyle bi rutin oluşturmuş olabilir bilemeyiz.Komple bıçakla kendini kazımadıysa neden çöpe attı ki? O bıçakları tek kişi birkaç kere kullanabilir. Ömrü dolmuş olsun hadi, çantaya atıp götürmektense neden çöpe atıyor? Ped mi bu? Daha ilk iş günü, arada samimiyet yok gelip kadının banyosunda kendini traşlayacak kadar. Benim yapacağım şeyler değil ya, ne bileyim.
Cocuga bakarken ara verip banyoya gecip kendine faça atmiyorsa eger bir aciklamasi vardir bence kafani karistirma direkt git sor
Ama biz o eve ilk defa misafir olmuştuk. Annem, babam, eşim, kendi ailesi falan hep beraberdik. Yoksa arkadaşım komşum kahveye glse ben d etakmam. Bayağı haberli gittik, yaklaştık diye aradık (yoldan geliyorduk)Islak saçla ben de karsılıom bazen :)
O nasıl birşey ya
Yavrum sen iki dakka bekle kendimi kesip gelicem![]()
Hiç aklıma gelmezdi böyle birşey
Çantamdan ayırmadığım tek şey permatiğimdir...Her zaman hazır bulundururum çantamda...Bi eve misafir gittiğimde wc ye gidip hemen ne kadar kıl tüy varsa traşlarım en az 15dk çıkmam hatta wc ye mi düştün derler...Ev sahibi beni gıllı mı görsün ayoool....Çok titiz bi gadın oldugumdan da tek seferde çöpe atarım oracıkta, çantama geri bile koyamam yani...Çok titizimdir her evde gıllarımı traş eder öyle otururum, gıllarımı traşlamadan aslaaa salona geçmem
2 günde hemen nasıl bir kanıya vardınız da kadını yargıladınız.Kizlar bakiciya acik acik sordum,iki cocugunun uzerine yemin etti kendisine ait degilmis,ben o kadar şuursuz muyum ki oyle bir sey yapayim dedi,eve gittikten sonra da arayip,yol yakinken baska bakici bulmami onerdibundan sonra evde en ufak bir sey kaybolsa ben mi suclanacagim dedi,su an cok huzursuz hissediyorum,neden boyle paranoyak oldum,gercekte ne oldu hala anlamis degilim canim sıkıldi,keske gozlemleyip oyle konussaydim,tutamadim icimde
E burada herkes size öneri sundu bekleyin gözlemleyin kamera da varmış dedi. Siz dan diye 2 günlük kadına böyle söylerseniz o da gelmez tabi haklı olarak. Saçmalamışsınız kusura bakmayın.Kizlar bakiciya acik acik sordum,iki cocugunun uzerine yemin etti kendisine ait degilmis,ben o kadar şuursuz muyum ki oyle bir sey yapayim dedi,eve gittikten sonra da arayip,yol yakinken baska bakici bulmami onerdibundan sonra evde en ufak bir sey kaybolsa ben mi suclanacagim dedi,su an cok huzursuz hissediyorum,neden boyle paranoyak oldum,gercekte ne oldu hala anlamis degilim canim sıkıldi,keske gozlemleyip oyle konussaydim,tutamadim icimde
Şimdi yenisini arayın...Kizlar bakiciya acik acik sordum,iki cocugunun uzerine yemin etti kendisine ait degilmis,ben o kadar şuursuz muyum ki oyle bir sey yapayim dedi,eve gittikten sonra da arayip,yol yakinken baska bakici bulmami onerdibundan sonra evde en ufak bir sey kaybolsa ben mi suclanacagim dedi,su an cok huzursuz hissediyorum,neden boyle paranoyak oldum,gercekte ne oldu hala anlamis degilim canim sıkıldi,keske gozlemleyip oyle konussaydim,tutamadim icimde
Islak saçla misafir karşılamak ayıpmış burda öğrenmiş bulundum.Islak saçla ben de karsılıom bazen :)
Üzüldüm kadınaKizlar bakiciya acik acik sordum,iki cocugunun uzerine yemin etti kendisine ait degilmis,ben o kadar şuursuz muyum ki oyle bir sey yapayim dedi,eve gittikten sonra da arayip,yol yakinken baska bakici bulmami onerdibundan sonra evde en ufak bir sey kaybolsa ben mi suclanacagim dedi,su an cok huzursuz hissediyorum,neden boyle paranoyak oldum,gercekte ne oldu hala anlamis degilim canim sıkıldi,keske gozlemleyip oyle konussaydim,tutamadim icimde
süslüm wooow ıslak saçla ekapalı camlı odada bile hasta oluyorum bağışıklığın süper sanırım ;;dddIslak saçla misafir karşılamak ayıpmış burda öğrenmiş bulundum.Ben günde en az iki kere duş aldığım için genellikle saçlarım ıslak ya da nemlidir. Kurutma makinesi kullanmaktan nefret ederim. Daha kötüsü ben ıslak saçla dışarı da çıkıyorum.
Ah edilecek bir durum yok,suclamadan sordum,banyoda cok uzun kalmasi,banyonun anahtari var mi diye sormasi,kovada gordugum sey beni o dusunceye itti2 günde hemen nasıl bir kanıya vardınız da kadını yargıladınız.
Kadın sonuna kadar haklı bence. Bir hafta bari gözlemleseydiniz. Üstelik referansı da varmış. Bir daha böyle referanslı birini nasıl bulacaksınız. İnşallah ah etmez.