Bakici ve tuhaf bir durum😒

Yani kendi traş bıçağı markasındanmış. Kadın iş görüşmesine gittiği gün onların evindekini alıp kullanacak değil ya. Yani kimbilir nasıl gururu kırıldı.
İs gorusmesine gelmedi,daha once gelmisti tanismak icin,bizzat baslamisti.Banyoda fazla kalmasi,anahtar var mi diye sormasi,ustune kovada onu gormem beni telaslandirdi,sanki o alip kullanmis hissine kapildim nedense.Cunku banyoda o kadar cok kaldi ki utanmasam girip bakacaktim.

Bacım konuyu net anlat bi..1 gün traş bıçağı çöpteydi, sen boşalttın..2.gün yine traş bıçağı mı vardı? 2sini de eşine sordun mu?
Aslinda anlattim ama anlasilmamis bir daha anlatayim.

Pazartesi cop kovasinda bir pecete ve bir permatik vardi ama poset koymayi unuttugum icin direk icine atilmisti,kovayi dokup dokmedigimi hatirlamiyorum,ertesi gunu ysani sali oglen kadin gelmeden kovaya poset gecirdim,icindekini cope mi doktum uoksa posete dokup tekrar mi taktim orda suphem var.Ama titiz biriyim dokmusumdur diye dusunuyirum neden posete dokup tekrar kovaya koyayim ki🤔 esim de en son iki uc gun once kullandigini soyluyor eve giren cikan kimsede yok.

Benim aklıma şey geldi acaba sağda solda çocuğun ulaşabileceği bir yerde gördü de çöpe mi attı acaba? Eşinizin kullandığı jiletle aynı demişsiniz zaten

Aslinda anlattim ama anlasilmamis bir daha anlatayim.

Pazartesi cop kovasinda bir pecete ve bir permatik vardi ama poset koymayi unuttugum icin direk icine atilmisti,kovayi dokup dokmedigimi hatirlamiyorum,ertesi gunu ysani sali oglen kadin gelmeden kovaya poset gecirdim,icindekini cope mi doktum uoksa posete dokup tekrar mi taktim orda suphem var.Ama titiz biriyim dokmusumdur diye dusunuyirum neden posete dokup tekrar kovaya koyayim ki🤔 esim de en son iki uc gun once kullandigini soyluyor eve giren cikan kimsede yok.
Bazı akşamlar banyodaki çöpü döktükten sonra hemen poşet takmadığım olur. Ben de bazen elimi kuruladığım peçeteyi o an poşet yoksa boş kovaya atarım poşet geçirirken de poşete koyar öyle koyarım. Tek parça peçete için kovayı neden büyük çöpe taşıyayım ki?

Kizlar bakiciya acik acik sordum,iki cocugunun uzerine yemin etti kendisine ait degilmis,ben o kadar şuursuz muyum ki oyle bir sey yapayim dedi,eve gittikten sonra da arayip,yol yakinken baska bakici bulmami onerdi😒 bundan sonra evde en ufak bir sey kaybolsa ben mi suclanacagim dedi,su an cok huzursuz hissediyorum,neden boyle paranoyak oldum,gercekte ne oldu hala anlamis degilim canim sıkıldi,keske gozlemleyip oyle konussaydim,tutamadim icimde
Gerçekte şöyle oldu; 2-3 gün önce çöpte poşet yokken eşiniz kullandığı bıçağı dalgınlıkla poşetsiz çöpe attı. Sonra aynı dalgınlıkla siz veya eşiniz üzerine poşet geçirdiniz. Sonra poşeti alınca alttaki ortaya çıktı. Siz kadının uzun kalmasından huylandığınız için gidip banyoyu incelediniz. Ve belki de tekrar görmeden üzerine poşet takacağınız tıraş bıçağını gördünüz. Sonra da hiç tanımadığınız kadına açıkça sorarak kadını kendinizden (paronayak olduğunuz konusunda) huylandırdınız.

bence iyi yapmışşınız sormakla. günlerce aklınızı kurcalayacağını başka bakıcı bulun boşverin. nasılsa daha başlamamış işe.

bence iyi yapmışşınız sormakla. günlerce aklınızı kurcalayacağını başka bakıcı bulun boşverin. nasılsa daha başlamamış işe.
Belki de çok iyi biriydi.. Ne bileyim zaten o attıysa da sorunca "evet ben attım çünkü manyağım milletin evinde tıraş olmak gibi hobilerim var" diyecek hali yoktu. Sormak bence çok saçma olmuş.

müge anlıda buna benzer bir olay vardı, kadın her gece sakal traşı oluyormuş kızınıda hastaeden kaçırmıs öldükten sonra morgda ögrendi kız anasının erkek olduğunu:))))
Tansu'nun annesi evet. Çok travmatik bir sey. O kız nerede, ne yapıyor çok merak ediyorum.

Tansu'nun annesi evet. Çok travmatik bir sey. O kız nerede, ne yapıyor çok merak ediyorum.
evet ya tansu ....cok ilğinc gercekten hemsireymiş ve ayıllarca kimse anlamamış erkek oldugunu:)))) tabi o zamanlar lazerde yoktu:))bu bakıcıda erkek gibi geldi bana:)

evet ya tansu ....cok ilğinc gercekten hemsireymiş ve ayıllarca kimse anlamamış erkek oldugunu:)))) tabi o zamanlar lazerde yoktu:))bu bakıcıda erkek gibi geldi bana:)
Fotoğraflara bakinca omzu, elleri, boyu falan erkek olduğu belli. Ama demek ki sesi inceydi de farketmedi kimse.

Fotoğraflara bakinca omzu, elleri, boyu falan erkek olduğu belli. Ama demek ki sesi inceydi de farketmedi kiyi bayan

Fotoğraflara bakinca omzu, elleri, boyu falan erkek olduğu belli. Ama demek ki sesi inceydi de farketmedi kimse.
demekk kii yada bilenler sakladı....kızda ki travmayı düşünemiyorum :))ya bu bakıcı ne oldu acaba merak ediyom:)

Gerçekte şöyle oldu; 2-3 gün önce çöpte poşet yokken eşiniz kullandığı bıçağı dalgınlıkla poşetsiz çöpe attı. Sonra aynı dalgınlıkla siz veya eşiniz üzerine poşet geçirdiniz. Sonra poşeti alınca alttaki ortaya çıktı. Siz kadının uzun kalmasından huylandığınız için gidip banyoyu incelediniz. Ve belki de tekrar görmeden üzerine poşet takacağınız tıraş bıçağını gördünüz. Sonra da hiç tanımadığınız kadına açıkça sorarak kadını kendinizden (paronayak olduğunuz konusunda) huylandırdınız.
Galiba boyle oldu😒 neyse obur turlu olmasindan iyidir.Bu arara onceki gun poset gecirmeden kovanin icindeydi,ertesi gunu de poset gecirdim ve aksamina posetin ocinfeydi altinda degol.Bilemiyorum belkide kovayi posete dokup tekrar icine taktim🤷

Kizlar sormamdaki maksat hareketlerinden az cok anlarim diye dusunemem,yoksa tabiki kimse ben kullandim demez.

Mesela kadin hic sunu demedi" ben neden sizin jileti kullanayim" eger boyle bir sey deseydi cok daha emin olurdum,kadinin dedigi sey" ben cantama neden koyayim, hayatimda hic yanimda tasimam dedi"

Hatta soyle dedi "esiniz polis baktirsaniz kimin diye" dedigim gibi sanirim ben yanildim.

Bir de su var banyodaki klozet kullanilmiyor,onu ilk gun konusmustuk,zaten namaz kiliyorum hijyenik olmaz demisti.O nedenle banyoda uzun kalmasi tuvaleti kullandigundan degil yani.Gercekten cok uzun durdu,merak edip bakacaktim bayildi mi ne oldu diye.

Sonra banyo anahtari var mi diye sordu,evde ben ve kizimdan baska kimse yok,gelen gidenim ve esimde evde asla bulunmaz kadin bunu biliyor.Sirf abdest almak icinn de kilitlemesine gerek yok.

Bilemiyorum belki acele davrandim sormakla ama sormasamda icim icimi yiyecekti.

Back
X