- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.865
- 598
- 33
Size zihniyet konusunda %100 katilmakla beraber maalesef boyle dusunenleri haksiz bulamiyorum. Bulmaya kalksam icimde bir sey sizliyor neden mi?
Psikiyatride bir hastamiz vardi, yillarca abisinin tacizine ve bazi cinsel yaptirimlarina maruz kalmis. Hatta belli bir yasa kadar normal zannetmis, arkadaslarina bile sormus siz de abinize bunlari bunlari yapiyor musunuz diye. (Mesela oral seks)
Biraz akli ermeye baslayinca anlamis anormal oldugunu ve psikiyatrik tedavi goruyor.
Tabi ki bu agizlari acik birakan bir olay bence. Allah korusun kendi kardesime, nisanlima konduramam bile. Ama boyle olaylar yok degil, bunu bilin istedim.
Bu kadar kati olmayin. Herkes abiniz gibi degil maalesef. Cok uzulerek soyluyorum degil yani.
Bu konuda durum daha farklı. Eş şüphelenmiyor, hadi eşin şüphelenmemesini konduramamasına verelim. Anne damattan nefret ediyor ve kanıtsız, sebepsiz sualsiz damadın çocuklarını istismar ettiğini söylüyor. Daha önceden de kızını boşatmaya çalıştığını biliyorsunuz. Kimin düşüncesini daha sağlıksız bulursunuz burada? Bana kalırsa anne. Çünkü oldukça cahil bir tutumla sadece kız çocuğunun "altını değiştireceği için" istismar edeceğini söylüyor. Başka herhangi bir kanıt, çocuklarda örselenme, babadan kaçma, cinsel oyunlar vs gibi durumlar söz konusu değil. Bana kalırsa anne kızını boşatmak için nereden vuracağını şaşırmış. Babanın çocukları istismar ettiğini düşünmüyorum.
Ama verdiğiniz örnek gibi örnekler çok. Daha ağırlarını da görmüşlüğüm var burada anlatmak istemem.