• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası bakıcıdan korkan oğlum :(

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

lotus87

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2014
203
121
323
mrb arkadaşlar 17 aylık bi oğlum var.
yaz tatilinde bakıcımız 3 ay memleketine gidiyo bizde geçici bir bakıcı bulmuştuk.
tavsiye üzerine tanıdığımız biriydi.
3 ay oğluma baktı ama sabahları oğlum bizden ayrılmaz istemiyodu.
bende bize düşkün olduğugu için oldugunu düşünmüştüm.
kayınvaldemlerde altta oturdukları için birazda ondan içim rahattı.
şimdi bakıcımız memleketten geldi sabah bıraktık oğlum hiç eziyet etmedi.
moralim çok bozuldu acaba bişey mi yapıyodu diye :(
sizce onu sevmediği için yapıyo olabilr mi bakıcısı olan arkadaşlardan yorum almak istiyorum

çocuğunuz korkuyorsa mutlaka bir sebebi vardır.....

Gelde kara kara dusunme anne olmak ah ne zor :(
Benim oglum kimseyle durmaz bana asiri duskun ama sizin durumunuz biraz daha farkli hic davranislarinda bir fark sezmismiydiniz

Gelde kara kara dusunme anne olmak ah ne zor :KK43:
Benim oglum kimseyle durmaz bana asiri duskun ama sizin durumunuz biraz daha farkli hic davranislarinda bir fark sezmismiydiniz
davranışlarında bi değişiklik yoktu sadece sabahları biz giderken uyanıksa ağlıyodu bide onun geldiğini görünce ağlıyodu iki defa falan oldu.
bizde kayınvaldemlere bırakırkende ağlıyo bizim gidicemizi anladığı için ağlıyodur heralde dedik
bişey konduramadım çünkü benden önce çocugunu baktıran kadın çok memnun oldugunu söylemişti

davranışlarında bi değişiklik yoktu sadece sabahları biz giderken uyanıksa ağlıyodu bide onun geldiğini görünce ağlıyodu iki defa falan oldu.
bizde kayınvaldemlere bırakırkende ağlıyo bizim gidicemizi anladığı için ağlıyodur heralde dedik
bişey konduramadım çünkü benden önce çocugunu baktıran kadın çok memnun oldugunu söylemişti
Insallah gereksiz kuruntu yapmissinizdir evlatlarimiz hep Allah a emanetler oncelikle

Back
X