Bakıcılık görüşmesinde ebeveynin ev işi beklentisi

Çok ilginçsiniz hanımlar. Biri diyor ki işin arka planını bilemezsiniz kendisi biliyormuş gibi. Bir de bu yorum. Ben bilmiyorum değil mi niye anlaştığımı. Çocuk kardeşi olunca ilgisiz kaldığını hissetti o yüzden bakıcı arıyoruz dedi annesi ayrıca çocuğa ingilizce öğretmek gerekiyordu. Eve temizlikçi ayrıca gelecekti. Ama siz daha iyi bilirsiniz tabi.
Onları boşver beleş hizmetçi derdinde bu çalışan kadınların çoğu😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 umarım herkesin gözü açılır da bu sırtlanlara hizmetçi olmazlar 3 kuruşa. Herkes çok uyanık.

Onları boşver beleş hizmetçi derdinde bu çalışan kadınların çoğu😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 umarım herkesin gözü açılır da bu sırtlanlara hizmetçi olmazlar 3 kuruşa. Herkes çok uyanık.
Garçekten şu davranışın bile savunulması ya da normal karşılanması diyelim çok ilginç. Hiç böyle tepkiler beklemezdim. Bu tarz insanlar tahminimden daha çok sanırım. Çok üzücü.

Bu arada annelere karşı hassasiyetim vardı. Çalışan çalışmayan bütün annelerin yükünü azaltmaya çalıştım, istenenin fazlasını kalpten gelerek yaptım. Anneliğin sorumlulukları onları daha da zorlamasın istedim. Ama cidden boşuna. Karşıdakinin sana bakışı bu işte. Haklısınız valla sırtlan gibiler. Kendi kendini kullandıranda suç tabi. Konu sahibi daha 21 yaşındaymış umarım kendine farklı bir yol çizer. Ben yapmıyorum artık çok şükür.

Not: Çok iyi, en azından profesyonelce yaklaşan insanlar da var yanlış anlaşılmasın. Lafım bütün işverenlere değil.

Çocuklarınıza bakılmasını istiyorsanız ilanı ona göre vereceksiniz hem çocuk hem ev temizliği istiyorsanız yine ilanı ona göre vereceksiniz sadece temizlik istiyorsanız gerisini yazmama gerek yok sanırım ilana çocuk bakıcısı yazıp eve gelince temizlik yemek isteme hakkı kimsenin yok konu sahibi haklı ilan da ücret yazar ona göre gidiyor görüşmeye para vermeye gelince yok ama köle gibi kullanmaya gelince okeysiniz

Şöyle bir konu açılmış, isterseniz inceleyin.
Yabancı bakıcı sorunları geçiyor ve belki yardımınız dokunur.

Back
X