• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası bakıcımız

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

mesude12

sineksavar
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2010
110
4
296
Diğer
merhaba, iki çocuğum var. büyüğü ortaokulda tam gün okul bakımada ihtiyacı yok.küçük kızım ilkolul 1.sınıfta yarım gün evde. okul için öğlen 1 i çeyrek gece evden çıkıyorlar teyzesı 11.30 dan önce uyandırmıyor bazen 12 ye doğru . kızıma yarın şu kitabı oku ya da yaz diyince istemiyor teyzesı kızıyormuş ödevini gece bitir diye.
kızım geç konuştu ve kaygısı var terapiye de götürüyoruz ben ücretsiz izinden döndüğümden yani 14 aylıktan beri bir 4 aylık süre dışında aynı bakıcı baktı çocuk için değiştirmeyi düşünmedim.
Ama artık gerçekten sıkmaya başladı iki de bir izin alıyor hastaneye gidicem diye tam gün gelmiyor çocuk ta büyüdü yeni birine alışabilir herhalde diye düşünüyorum.Ne yapayım bilemedim okul kapanınca acaba yaz okuluna verip okul açılmaya yakın da yeni bir bakıcı bulsam mı?

Allah yardımcınız olsun.ins yavrunuzun hakkında en hayırlısı olur.

Back