Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bakıcıya nasıl güveniyorsunuz.. Neler yapıyorsunuz?

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

Karxixnca Kxixz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2007
552
28
96
42
Diğer
Arkadaşlar benimde bir kızım var ve bakıcıda ama bizim yaşadığımız yer çok küçük ve bakıcısıyla evlerimiz karşılıklı ortak bir sürü aradaş ve komşu var buna rağmen yinede güven konusunda tedirginlik yaşadım aklıma binbir türlü şey geliyordu şimdi büyük şehire gideceğiz nasıl birini bulurum nasıl birini bulmalıyım ve nasıl güvenirim çok düşünüyorum iki çocuğum olacak ve istanbul ankara izmir gibi yerlerde bakıcı ile ilişkiler ne durumda çok bilmiyorum....
Sorum şu nasıl güveniyorsunuz ya organ mafyası ile bağlantyılıysa ya alıp çocuklarımı kaçırıp satarsa bunlar hep televizyondan duyduğumuz izlediğimiz olaylar

Arkadaşlar benimde bir kızım var ve bakıcıda ama bizim yaşadığımız yer çok küçük ve bakıcısıyla evlerimiz karşılıklı ortak bir sürü aradaş ve komşu var buna rağmen yinede güven konusunda tedirginlik yaşadım aklıma binbir türlü şey geliyordu şimdi büyük şehire gideceğiz nasıl birini bulurum nasıl birini bulmalıyım ve nasıl güvenirim çok düşünüyorum iki çocuğum olacak ve istanbul ankara izmir gibi yerlerde bakıcı ile ilişkiler ne durumda çok bilmiyorum....
Sorum şu nasıl güveniyorsunuz ya organ mafyası ile bağlantyılıysa ya alıp çocuklarımı kaçırıp satarsa bunlar hep televizyondan duyduğumuz izlediğimiz olaylar

:) tamam duydugumuz şeyler tabide çok tv baglı yaşaamayalım bence zaten bakıcı geldiginde ikametkah nifus sureti ve savcılıktan temiz belgesi isteyin benim tavsiyem bukadar :) bende bir bakıcıyım ve izmirdeyim izmire gelirseniz görüşelim

ayrıca durumunuz müsaitse eve kamera taktırın derim

birbirimize güvenmemiz gerek. nasıl insanlar biz işimizi yaparken bize güveniyor iseler bizde onlara güveneceğiz güvenmeliyiz diye düşünüyorum. tabi gerekli önlemleride almak gerek ayrı konu 7 senedir istanbulda yaşıyorum 4-5 tane eve gelen yardımcım oldu. kimisinin işi belki iyi değildi ama herdefasında kapıyı çekip yardımcıyı evde bırakıp gittim akşamda temiz evime geldim çooook şükür asla güvenimi boşa çıkaracak bir olay yasamadım hatta çok sevdiğim bitanesi eski kitap kolisinin içine kimbilir ne zaman koyup unuttuğum 200 tl yi bulmuş onu bana vermişti. şimdi bebek bekliyorum mecburen bakıcı yardımcımız olacak umarım yine aynı kalitede insanlar la karşılaşırım.Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın

birbirimize güvenmemiz gerek. Nasıl insanlar biz işimizi yaparken bize güveniyor iseler bizde onlara güveneceğiz güvenmeliyiz diye düşünüyorum. Tabi gerekli önlemleride almak gerek ayrı konu 7 senedir istanbulda yaşıyorum 4-5 tane eve gelen yardımcım oldu. Kimisinin işi belki iyi değildi ama herdefasında kapıyı çekip yardımcıyı evde bırakıp gittim akşamda temiz evime geldim çooook şükür asla güvenimi boşa çıkaracak bir olay yasamadım hatta çok sevdiğim bitanesi eski kitap kolisinin içine kimbilir ne zaman koyup unuttuğum 200 tl yi bulmuş onu bana vermişti. şimdi bebek bekliyorum mecburen bakıcı yardımcımız olacak umarım yine aynı kalitede insanlar la karşılaşırım.allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın

yardımcı farklı bakıcı çok farklı çekip gidersin eşyan çalınsada kırılsada hiç önemli değil ama çocuk farklı hemde çok farklı onu öylece kapıyı çekip arkana bakmadan gidemiyorsun ark katılıyorum kamera takılabilir başka neler yapılabilir acaba

yardımcı farklı bakıcı çok farklı çekip gidersin eşyan çalınsada kırılsada hiç önemli değil ama çocuk farklı hemde çok farklı onu öylece kapıyı çekip arkana bakmadan gidemiyorsun ark katılıyorum kamera takılabilir başka neler yapılabilir acaba

tek çare kamera tabiki kamerayı söyleyin ona sonradan başınıza iş alırsınız çünkü ve bişey yapmaya korkar zaten ilk 1hafta yanına tanıdıgınız güvendiginiz birini bırakırsınız

merhaba ben bursada yaşıyorum bu söylenen tetbirleri yinede uygulayında bakıcıya nasıl güveniyorsunuz diyenlere soruyorum kaç günden beri müge anlının yayını izlemiyormusunuz 20yıllık yenge çocuğu parçalayıp sobada yakmış size soruyorum hangi güvenden bahsediyorsunuz ama bakıcılar parayla tutulmuş kişiller onların deyerleri merhameti sevgisi allah korkusu duyguları yok çünkü onlar size göre para karşılığında tutulmuş kişiler deyilmi ama yanılıyorsunuz bu iş sizin düşündüyünüz gibi para yapılacak iş deyil bu bir gönül iş anne gibi öğertmen gibi sevgi iş o çocuğa baktıgınızda mutluğunu baylaşıyor sanı zbenim için dünyada satın alınamıyacak kadar deyerlidir lütfen yazarken biraz daha düşünerek yazalım insanları güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi terçih ederim

kamera koydurup işyerinden takıp edebılıyorsunuz..
ve diğer bir öneri
bir insanın yüzüne ve hareketlerıne bakıcak olursanız, az çok nasıl biri olduğunu anlarsınız aslında

Bazı bakıcı arayan anneler az ücreti kabuleden ev işlerini ütüyü yemek yapan bakıcı annenin güvenini kazanmış bakıcıdı

Allah vicdan merhamet sahibi insanlarla karşılaşmayı nasip etsin evlat sahibi olmak öyle tatlıki insan herşeyi göze alır yeterki onlara bir şey olmasın sırf yavrularım bakıcıda kalmasın diye iki buçuk sene işe gitmeyeceğim onlara bakacağım ama ben evdeykende yinede bir bakıcıya ihtiyacım var tek başına çok zor olur çünkü

merhaba ben bursada yaşıyorum bu söylenen tetbirleri yinede uygulayında bakıcıya nasıl güveniyorsunuz diyenlere soruyorum kaç günden beri müge anlının yayını izlemiyormusunuz 20yıllık yenge çocuğu parçalayıp sobada yakmış size soruyorum hangi güvenden bahsediyorsunuz ama bakıcılar parayla tutulmuş kişiller onların deyerleri merhameti sevgisi allah korkusu duyguları yok çünkü onlar size göre para karşılığında tutulmuş kişiler deyilmi ama yanılıyorsunuz bu iş sizin düşündüyünüz gibi para yapılacak iş deyil bu bir gönül iş anne gibi öğertmen gibi sevgi iş o çocuğa baktıgınızda mutluğunu baylaşıyor sanı zbenim için dünyada satın alınamıyacak kadar deyerlidir lütfen yazarken biraz daha düşünerek yazalım insanları güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi terçih ederim

çok haklısın dahada söylicek söz yok sanırım

Son düzenleme:
Back
X