Ama anlamak istemiyorsunuz biz en baştan anlaştık bu şekilde diyorum o benim verdiğimle geçinmiyor zatenZenginlikle ilgili değil bu. Siz çalışıyor olsanız, sizi zorunlu izne çıkarsalar ve maaş da vermeseler???
Ne hissedersiniz bir düşünün.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama anlamak istemiyorsunuz biz en baştan anlaştık bu şekilde diyorum o benim verdiğimle geçinmiyor zatenZenginlikle ilgili değil bu. Siz çalışıyor olsanız, sizi zorunlu izne çıkarsalar ve maaş da vermeseler???
Ne hissedersiniz bir düşünün.
Üslubuna dikkat ET.Konu açtın yorum yapıyoruz.Derdin paraysa,yoksa paran verme.Nero zaman konu açıp verilmeli mi verilmemeli mi diyorsun.Bana göre verilmeli.Uymuyorsa uymaz.Her çocuğuna bakıcı tutan,izin günleri de verenleri ne sanıyorsun çok mu zengin.Hayatınız para mı evlat mı ya.Haddini bil al sana net üstü NET.Hayret birşey ya.Konu açıyor soru soruyor bi de laf yetiştiriyor herkese.Çok zenginsiniz herhalde baktırmadan bir aylık ucret verebiliyorsunuz Allah daha çok versin ben veremem bu kadar net
Ama anlamak istemiyorsunuz biz en baştan anlaştık bu şekilde diyorum o benim verdiğimle geçinmiyor zaten
İzin gunu değil bu işte bir ay baktırmıyorum ayrıca vereyim mi diye sormuyorum bir ay bakmayacak arada bir 2 saat bakacsk ucret ne olmalı diye sordum cevabımıda ilk sayfalarda buldum sorun kalmadı acaba benim gibi öğrenci olup yılda 4.5 ay izinli olup izinliyken ucret veren kaç kişi vardır bu 2 haftalık izin değil kiÜslubuna dikkat ET.Konu açtın yorum yapıyoruz.Derdin paraysa,yoksa paran verme.Nero zaman konu açıp verilmeli mi verilmemeli mi diyorsun.Bana göre verilmeli.Uymuyorsa uymaz.Her çocuğuna bakıcı tutan,izin günleri de verenleri ne sanıyorsun çok mu zengin.Hayatınız para mı evlat mı ya.Haddini bil al sana net üstü NET.Hayret birşey ya.Konu açıyor soru soruyor bi de laf yetiştiriyor herkese.
Öyle Anlaştıysan ne soruyorsun.
Ama anlamak istemiyorsunuz biz en baştan anlaştık bu şekilde diyorum o benim verdiğimle geçinmiyor zaten
Sen ne ne sorduğunu biliyorsun,yorumların farklı farklı.Bebek bakımını bez değiştirmekten ibaret sanıyorsun.İzin gunu değil bu işte bir ay baktırmıyorum ayrıca vereyim mi diye sormuyorum bir ay bakmayacak arada bir 2 saat bakacsk ucret ne olmalı diye sordum cevabımıda ilk sayfalarda buldum sorun kalmadı acaba benim gibi öğrenci olup yılda 4.5 ay izinli olup izinliyken ucret veren kaç kişi vardır bu 2 haftalık izin değil ki
Muhalefet olmak için yazılmış bir mesaj sadece altta kalmamak için neyse ya teşekkür ederim yardım edenlere artık yazmıyorumSen ne ne sorduğunu biliyorsun,yorumların farklı farklı.Bebek bakımını bez değiştirmekten ibaret sanıyorsun.
Not:Senin gibi olan kaç kişi var demişsin ya.Şükret senden beter durumda olanlarda var.Sorunun cevabını bulduysan kapattırırsın konunu.
Sen gerçekten sorunlusun.Yorumlarına bakıyorum da (allta kalmama lafını sana çok kullanmışlar herhalde)altta kalmama çaban var.Büyü önce büyü.Saygısızlık yaptın cevabını aldın hala uzatıyorsun.Git işine.Yazma bana.Sinirlerimi zıplatma.Soru sordun cevap verdik.Kendi üslubun zihniyetin yanlış.Git aaLLAH AŞKINA İŞİNE YAAMuhalefet olmak için yazılmış bir mesaj sadece altta kalmamak için neyse ya teşekkür ederim yardım edenlere artık yazmıyorum
Ama anlamak istemiyorsunuz biz en baştan anlaştık bu şekilde diyorum o benim verdiğimle geçinmiyor zaten
Onceden konusup gun asiri ya da haftada iki kere, su kadar saat diye konusup anlasin.. ucreti de tam maasinin saat basi ucreti uzerinden hesaplayin.. ama iste kafama estigimde cagiracagim derseniz kabul etmeyebilir.. sonucta her gun gelmeyecekse onun da kendine gore planlari olabilir..
Ust komşum kendisi bebeği akşam bırakacaktım haftada 3 gün iki saat akşam olduğundan evde herzaman sadece ucret ne olmalı diye sordum canım ama ilginçki baktırmadığım ay bile tam ucret vermeliymişim bence saçmaOnceden konusup gun asiri ya da haftada iki kere, su kadar saat diye konusup anlasin.. ucreti de tam maasinin saat basi ucreti uzerinden hesaplayin.. ama iste kafama estigimde cagiracagim derseniz kabul etmeyebilir.. sonucta her gun gelmeyecekse onun da kendine gore planlari olabilir..
Maaşın saat başına hesaplanmış hali adil olur mu acaba?
Yani ben çocuğumu okul servisi sadece akşam bıraksın istedim, benden tüm ücretin 2/3'sini istediler. Yarısını değil yani.
Ya da marketten 5 kg bir ürün almasak o ürünün 1 kg olanı 5 kg olanın tam beşte biri değil ki fiyatı, daha fazla.
Ya da temizlikçi 2 haftada bir gelince daha yüksek ücret alıyor, mesela günlük 100 TL, ama aynı kişi haftada 3 gelince günlüğü daha düşük oluyor.
Ust komşum kendisi bebeği akşam bırakacaktım haftada 3 gün iki saat akşam olduğundan evde herzaman sadece ucret ne olmalı diye sordum canım ama ilginçki baktırmadığım ay bile tam ucret vermeliymişim bence saçma
İşte demek istediğim buydu günah keçisi oldum sağol canım eşimin babasnnesi eşim yokken iki saat bakacak inşallahBasta bu sekilde anlastiysaniz sorun yok.. bakici ucretiyle atiyorum ev kirasini kiyaslamak sacma.. bakiciya dersiniz yillik su kadar tatilim var, o gunler para veremem.. ya da az gelirsin, dusuk bir ucret verebilirim gibi.. ama ev sahibine kira uzerine.boyle bir anlasma yapamazsiniz.. sonucta bakici kabul etmis. Tam ucret vereyim mi diye sordugunuzu da gormedim. Ucret sekillendirmesini sormussunuz. Saat basindan hesaplayin. Hele ust komsunuzmus.. oyle yol yapma olayi da olmayacak.
Bende anlamıyorum 4.5 ay tatilde para verilir mi çok saçmaBakmadığı ay için neden para alsın anlayabilmiş değilim. Bakıcılıkla memurluğu bir tutmak olur mu ikisi de ayrı kulvarlarda işler. Benim de yegenim var 4 yaşında. Kişın 1 ay biz gideriz ziyarete ablam o ay bakiciya vermez ve para da odemez. Bakildigi gun kadar ödenir benim bildiğim.
Maaşın saat başına hesaplanmış hali adil olur mu acaba?
Yani ben çocuğumu okul servisi sadece akşam bıraksın istedim, benden tüm ücretin 2/3'sini istediler. Yarısını değil yani.
Ya da marketten 5 kg bir ürün almasak o ürünün 1 kg olanı 5 kg olanın tam beşte biri değil ki fiyatı, daha fazla.
Ya da temizlikçi 2 haftada bir gelince daha yüksek ücret alıyor, mesela günlük 100 TL, ama aynı kişi haftada 3 gelince günlüğü daha düşük oluyor.