• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcıya tatilde ucret

Biz en baştan anlaşmıştık benim yıllık 4 buçuk ay iznim var nasıl vereyim yani
Yaz tatillerini çıkarsın zaten.
O kadar da değil.
Ben özelde bile 4,5 ay izin kullanamıyorum ki kadın nasıl kullansın ücretli. Öyleyse hemen işi bırakıp çocuk bakayım bari.:KK45:

Maasını kesmiyorum o ay bakmayacak ben öğrenciyim bakmadığın ay ucret vermem demiştim en başta ayrıca biliyorsunuz boş bol tatilim oluyor bayramlar resmi günler sınav haftaları ozamanlar tam alıyor kesmem asla
aaa sen de pek gaddar bir patron olurmuşsun. Allahtan benim patronum değilsin valla.:KK59:
Bir de tek günlük resmi günlerin hesabını mı yapıyorsun?

Yaz tatillerini çıkarsın zaten.
O kadar da değil.
Ben özelde bile 4,5 ay izin kullanamıyorum ki kadın nasıl kullansın ücretli. Öyleyse hemen işi bırakıp çocuk bakayım bari.:KK45:
İşte bakmadığı halde bir ay vermek zoruma gidiyor ayağıma ayakkabı alamazken

İşte bakmadığı halde bir ay vermek zoruma gidiyor ayağıma ayakkabı alamazken
sen çalışmadığın zaman nasıl maaş alacaksın?
patronun zoruna nasl gitmesin. Tek insan olsa neyse bir de 30 kişi aynı anda izindeyse düşün.
Hangisi adil sence?
1 ay için bence çok fazla detaycısın.

aaa sen de pek gaddar bir patron olurmuşsun. Allahtan benim patronum değilsin valla.:KK59:
Bir de tek günlük resmi günlerin hesabını mı yapıyorsun?
Yapmıyorum bol bol tatili var geçen sene 2 buçuk gün baktı haftada kes dedi herkes kesmedim ucretini tam verdim benim derdim durumum iyi değil senin iş verenin patton ben oğrenciyim

Yapmıyorum bol bol tatili var geçen sene 2 buçuk gün baktı haftada kes dedi herkes kesmedim ucretini tam verdim benim derdim durumum iyi değil senin iş verenin patton ben oğrenciyim

Hep 2 mi 2,5 gün baktı? Arada mı?

Hep 2 mi 2,5 gün baktı? Arada mı?
Hep öyleydi ders programım öyleydi diğer günler evdeydim ben bakıyordum bebeğime bakıyor içi soğumasın dedim benden kaynaklı bişey dedim tam verdim cunki kadına baktığın güne göre veririm dememiştim sabit belirlemiştim

şimdi nasıl anlaştığına bağlı, bence aylık ne kadar veriyorsan öyle vermelisin kesmemelisin kadının eğer bu işi onun geçim kaynağı ise kestiğin için başka birini bulabilir ama baştan o şekilde anlaşmısındır baktığın gün/saat kadar para diye kadında komşu boş kalmim öyle diye bakıyordur o zaman tamam

Sadece 1 ay mı? Bence normal parasını verin yine gelsin o.
Siz çocukla ilgileneceğiniz zaman, o da ufak tefek ev işlerine bakar, hem dersini çalışırsın rahatca hem de onu zor durumda bırakmazsın.
Ev işlerine bakıyor mu?

Arkadaşlar 15 ocakta okullar tatile giriyor oğluma ben bakıcam bakıcıya vermiycem ama 3 akşam dersanem var babası gelene kadar 2 saat kadar bakıcıda durması lazım bakıcın ust komşum ücreti nasıl yapmam lazım ben diyorum ki 100 tl fazla vereyim olur mu? Eşimde ayıp olur bırak o ayda baksın sen ders çalış diyo ben evdeyken niye bakıcı baksın ki ben bakarım o oynarken derste çalışırım.
Okulların tatil olmasından bakıcıya ne.Bir anlaşma yapıyorsun ona göre çalışıyor maaşını alıyor.Dur şu izin oldu ben bakacağım para vermem,dur tatile gidicez ben bakacağım para vermem,dur şu zaman evdeyim ben bakacağım para vermem...diye birşey olur mu?

Sadece 1 ay mı? Bence normal parasını verin yine gelsin o.
Siz çocukla ilgileneceğiniz zaman, o da ufak tefek ev işlerine bakar, hem dersini çalışırsın rahatca hem de onu zor durumda bırakmazsın.
Ev işlerine bakıyor mu?
Hayır kendi evinde bakıyor oğluma

Okulların tatil olmasından bakıcıya ne.Bir anlaşma yapıyorsun ona göre çalışıyor maaşını alıyor.Dur şu izin oldu ben bakacağım para vermem,dur tatile gidicez ben bakacağım para vermem,dur şu zaman evdeyim ben bakacağım para vermem...diye birşey olur mu?
Olur tabi neden olmasın öyle anlaştık o zaten çalışmıyordu ev hanımıydı mesleği değil bu iş

Olur tabi neden olmasın öyle anlaştık o zaten çalışmıyordu ev hanımıydı mesleği değil bu iş
Baştan nasıl anladığınızı belirtirseniz belki daha anlamlı cevaplar okuyabilirsiniz. Ayrıca meslek edinmek bazen okumaktan geçmez. Su an çocuk bakıyorsa mesleği pekala bakıcılık olabilir.

Basta anlastiysaniz sorun yok , ama anlasmadiysaniz vermelisiniz...

Bakış açın çok yanlış.Mesleği olsun veya olmasın,sonuçta sen onunla iş yapıyorsun.Senin çocuğuna bakıyor.Büyük bir sorumluluk alıyor.Çocuk onu ister istemez eve bağlıyor.Nasılsa ev hanımı diye nbirşey yok.Sen ona iyilik yapmıyorsun.O sana iyilik yapıyor.Evladına baktırıyorsan,iyi bakmasını düşüneceksin herşeyden önce.Aman şu kadar saat baktı bu kadar saat baktı olmaz.Yarın bir işin olur fazladan bakmasını isteyeceğin bir durum olur.Bunları düşünmek gerek.

Senin gibi bir arkadaşım da izindeyken bakıcıya para vermek istemedi de bakıcı aynen şunu dedi “neden sen senelik izne çıktığın zaman maaşın kesiliyor mu? Benimkini neden kesiyorsun?”
aynen bizim bakıcımızda anlaşırken bu cümleyi söylemişti ben senelik izindeyken çağırmadım ama ücretinide ödedim hakkı geçiyor evladıma annelik ediyor

Bakış açın çok yanlış.Mesleği olsun veya olmasın,sonuçta sen onunla iş yapıyorsun.Senin çocuğuna bakıyor.Büyük bir sorumluluk alıyor.Çocuk onu ister istemez eve bağlıyor.Nasılsa ev hanımı diye nbirşey yok.Sen ona iyilik yapmıyorsun.O sana iyilik yapıyor.Evladına baktırıyorsan,iyi bakmasını düşüneceksin herşeyden önce.Aman şu kadar saat baktı bu kadar saat baktı olmaz.Yarın bir işin olur fazladan bakmasını isteyeceğin bir durum olur.Bunları düşünmek gerek.
Çok zenginsiniz herhalde baktırmadan bir aylık ucret verebiliyorsunuz Allah daha çok versin ben veremem bu kadar net

Çok zenginsiniz herhalde baktırmadan bir aylık ucret verebiliyorsunuz Allah daha çok versin ben veremem bu kadar net

Zenginlikle ilgili değil bu. Siz çalışıyor olsanız, sizi zorunlu izne çıkarsalar ve maaş da vermeseler???

Ne hissedersiniz bir düşünün.

Eşimin babaannesi bakacak bakmakta değil ben yedirip bezini değişip gidicem babası gelene kadar göz kulak olacak

Back
X