Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bakıcıyla baştan konuşulması gereken şeyler

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

inciitanesi

Popüler Üye
Pro Üye
29 Ocak 2017
4.523
8.619
158
Merhaba kızlar 5aylık bebeğime bakıcıya başlatılacak, bakacak kişi 21yaşında eşimin bir akrabası, dikkat etmesi gereken şeyleri baltan konuşmak en iyisi, sizce neleri konuşmalıyım, nelere dikkat etmeliyim gözlemlersen? Aranızda bebeğine bakıcıya baktıran var mu? Tam gün ve yarım gün için ne kadar ücret ödüyorsunuz? Evde ne gibi işler bekliyorsunuz ?

Yaşı çok küçükmus tecrübesi var mı? Bence sen ise başlamadan en az 1 hafta önce başlasın ve sen ona uygulamalı olarak öğret neyi nasıl yaptığını.

Yaşı çok küçükmus tecrübesi var mı? Bence sen ise başlamadan en az 1 hafta önce başlasın ve sen ona uygulamalı olarak öğret neyi nasıl yaptığını.
Çocuk bakma tecrübesi yok, becerikli ama evde her işi o yapıyormuş. Zaten çocuğun düzenini öğrensin diye bir süre yanında ben durucam.

parayla annene baktırsan o bile sıkıntı oluyor canım
söylemek istediğini söyleyemezsın yaptıgı şeyi begenmedıysen söyleyemezsın ,
Haklısın o konuda ben zaten birine bişeyi zor söylerim şunu şöyle yap diye. Yaşı benden küçük olduğu için daha çok söz dinler belki diye düşündüm

Haklısın o konuda ben zaten birine bişeyi zor söylerim şunu şöyle yap diye. Yaşı benden küçük olduğu için daha çok söz dinler belki diye düşündüm

ki birde eşinin akrabasıymış , begenmeyıp işten çıkarsan o bile sıkıntı ,

devamlı görüşmek zorunda değilsen bu akrabayla belkı olabılır ,
mesela eşin sıkıntı yaparmı , begenmedım falan dediğin zaman yani yakın akrabamı , onu demek istiyorum ,

ki birde eşinin akrabasıymış , begenmeyıp işten çıkarsan o bile sıkıntı ,

devamlı görüşmek zorunda değilsen bu akrabayla belkı olabılır ,
mesela eşin sıkıntı yaparmı , begenmedım falan dediğin zaman yani yakın akrabamı , onu demek istiyorum ,
Eşime söyledim akraba zor olursa diye bişey olmaz beğenmezsek ben söylerim dedi, normalde görüşmüyoruz sadece özel günlerde görüşüyoruz birinin düğünü falan. Dedikodu laf taşıma olur mu sizce? Ne lafı taşıyabilir ki diye düşünüyorum ama belli de olmaz tabi

Çocuk bakma tecrübesi yok, becerikli ama evde her işi o yapıyormuş. Zaten çocuğun düzenini öğrensin diye bir süre yanında ben durucam.

Çocuk uyanıkken telefonla çok eline almamasını rica edebilirsin. Yoksa kaşla göz arası kendine zarar verebilir. Bir de senden habersiz çocuğu dışarı çıkarmasın eve de kimseyi almasın bunlar geldi aklıma. İş filan da çok bekleme kendi yediklerini filan toplasin ortalığı derlesin yeter gözü hep bebeğin üstünde olsun iş yaparken ihmal edebilir.

Benim bakıcım yarım gün ve kendi evinde bakıyor 700 TL veriyorum bu arada.

Eşime söyledim akraba zor olursa diye bişey olmaz beğenmezsek ben söylerim dedi, normalde görüşmüyoruz sadece özel günlerde görüşüyoruz birinin düğünü falan. Dedikodu laf taşıma olur mu sizce? Ne lafı taşıyabilir ki diye düşünüyorum ama belli de olmaz tabi

sen yokken eve kımseyı almasın , saatlerce tlf elinde çocugun yanında durmasın , senden habersiz sokoga çıkmasın ,

Yaşı kucukmus
Büyü, hiti al telefon elinde sosyal medyada çok takılıyordu ve tv ye da çok bakar

Bir de ben çocuğa anne olmuş birinin bakmasını tercih ederim, çünkü benim anne oldum ta Sonra hassaiyeteeim nasıl degistiyse, başkalarını ev kadına da o da bir anne kuzusu die daha vicdanlı bir gözle bakmaya basladim

Gencler sabirsiz olur ben olgun birini tercih ederdim
20 yasindaki anneligimle 34 yasindaki anneligim arasinda daglar kadar fark var

Back
X