• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Bakim önerisi lütfen...

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

glargine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
124
33
68
Balıkesir
Kızlar gerçekten bıktım bu saçlarımdan :KK61:
Şöyle anlatayım saçlarım çok seyrek ve çok ince telli. Belimdeydi saçlarım masa falan yapıp hacimli gösteriyordum. Sac kestirmekten nefret ediyorum zaten. Ama mecbur gidip belimdeki saçı omuzumda kestirdim. Arka kısımlarda kırıklar tamamen gitti gibi ama ön kısımlarda halen var. Saçım da boya uçlarda var çok az ki bir daha boyamaya tövbe... ve saçlarıma işlem uygulamadan insan içine çıkamıyorum. Sürekli bakim uygulayıp ısı uygulayınca bir işe yaramıyor tabi ki :KK61:

Keratin bakımı yaptıranlar var. Genelde beğenilen bir işlem sanırım ama çoğu kişi piyasadakilerin çok fazla kimyasal içerdiğini ve boşuna kullanılmaması gerektiğini yazmış.

Doğal keratin nerden bulup nasıl uygulayabilirim? Bazı uygulayanlar duzlestigini söylemiş saçların. Belki bunu kullanırsam ısı uygulamaktan da kurtulabilir miyim?

Doğal bakim kürlerine açığım. Ancak bemiks yada sarımsak gibi bir ürün kullanmak istemiyorum. Saçımın ne kadar koku çektiğini tahmin edemezsiniz. Bemiksi bıraktıktan aylar sonra kokusu tamamen kayboldu.

Lütfen yardım edin. Keratin markası için özelden mesaj atabilirsiniz :21:

Kızlar gerçekten bıktım bu saçlarımdan :KK61:
Şöyle anlatayım saçlarım çok seyrek ve çok ince telli. Belimdeydi saçlarım masa falan yapıp hacimli gösteriyordum. Sac kestirmekten nefret ediyorum zaten. Ama mecbur gidip belimdeki saçı omuzumda kestirdim. Arka kısımlarda kırıklar tamamen gitti gibi ama ön kısımlarda halen var. Saçım da boya uçlarda var çok az ki bir daha boyamaya tövbe... ve saçlarıma işlem uygulamadan insan içine çıkamıyorum. Sürekli bakim uygulayıp ısı uygulayınca bir işe yaramıyor tabi ki :KK61:

Keratin bakımı yaptıranlar var. Genelde beğenilen bir işlem sanırım ama çoğu kişi piyasadakilerin çok fazla kimyasal içerdiğini ve boşuna kullanılmaması gerektiğini yazmış.

Doğal keratin nerden bulup nasıl uygulayabilirim? Bazı uygulayanlar duzlestigini söylemiş saçların. Belki bunu kullanırsam ısı uygulamaktan da kurtulabilir miyim?

Doğal bakim kürlerine açığım. Ancak bemiks yada sarımsak gibi bir ürün kullanmak istemiyorum. Saçımın ne kadar koku çektiğini tahmin edemezsiniz. Bemiksi bıraktıktan aylar sonra kokusu tamamen kayboldu.

Lütfen yardım edin. Keratin markası için özelden mesaj atabilirsiniz :21:

Keratin konusunda ben de cok sey duydum, aşırı kimyasal olmasi sebebiyle uzak durdum. Son zamanlarda yaptigim 2 çeşit bakim var ve saclarim eskisine gore cok daha parlak ve bakımlı. Hatta kuaforum bile şaşirdi saclarina ne yaptin diye :)

Oncelikle Watsons'daki tek kullanimlik sac maskelerinden aldim, ozellikle hindistan cevizli olani cok iyi. İkinci olarak da hep soylenir belki sen de duymussundur canim. Eczaneden bemiks,evigen ve bepanthol ampul alip, defne yağı, papatya yagi ve cam terebentinle karistiiriyorsun. Her bir yagdan en az 3 damla olacak sekilde karisim yapilmali. Sonrasinda sacina yedirip en az 2-3 saat bekletmelisin.

Umarim işe yarar :)

Back