Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Bakımlı görünmesi için!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

sentimentalgirl

Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2013
2
0
6
35
Artvin
Merhaba, saçlarım dalgalı fakat doğal hali ile bıraktığım zamanlar elektriklenip kabarıyor ve bundan nefret ediyorum. Bir düzleştirici aldım ve düzleştirme çözümüne başvurdum fakat saçlarımda doğal olarak kırılmalar oldu bende bu sefer her gün örmeye başladım geceleri şekillendirici krem sürüp örüyorum ve sabah açıyorum saçlarım hem kırılmıyor hem doğal oluyor hemde elektriklenmiyor ama bu seferde bakımlı durmuyor dalga boyları eşit olmuyor saçlarımın ön kısımdaki dalgalar düşük arka kısımlar incecik dalgalar oluyor. Gerçekten artık bıktım kimsede bana yardım etmiyor u sorunumla ilgili daha önce buraya da danıştım ama cevap alamadım lütfen bu sefer sesimi duyun.

Son düzenleme:

Ne tür şampuan ve düzleştirici markalar kullandın?
Biraz paraya kıymak lazım. Lee stafford yada toni&guy öneririm. Gratislerde ve tekin acarda bulabilirsin.

Saç bandıyla saçlarını dalgalı yapabilirsin hatta kıvırcık :) Bende yeni keşfettim ve çok beğendim ve beğenildi :) Ben köpük yada jöle falan sürmeden yapmıştım 2 gün kullandım hem saçlarını kırmaz yakmaz hemde çok hoş olur :) netten araştır derim

canım,saçlarını yıkayıp taradıktan sonra nemli iken, durulamaya gerek olmayan ve dalgalı saçlar için elektiriklenmeyi önleyici saç kremleri var.bunlardan kullanabilirsin.saçına sürdükten sonra kurut.ama hafif nemli kalsın. kuruturken de ellerinle dalgaları belirginleştir. bence doğal ve havalı olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…