• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakimli olmak bu kadar zor olmamali

Bazı yorumlar cok kaba geldi bana.

Elbette insan temiz olmalıdır ama bazı durumlar buna izin vermeyebiliyo.

Magazalarda ne şartlarda calışılıyo biliyoruz. Onca insan bi ona koş bi buna.
Terlemesi gayet normal.
O gün duş almış olsa bile kokabilir. Ter bezlerine hükmedemez ya.
Hastalık bile olabilir.
Bunların hepsi varsayım.

Tabiki deo. parfüm kullanabilir ama onlar temiz vücutta hoş kokar. Terin üzerine sıkılınca daha kötü etkide yapabilir..

O kıl tüy ve yaglı saç mevzuları ise sürekli değilse sıkıntı/hastalık durumu olabilir.

Yoksa insan neden yıkanmaz?
O kokuyu kendi almıyo mu?

Yorgunsam özellikle duşa girerim. Su beni inanılmaz dinlendirir.
2 gün duş almasam başım agrır ciddi şekilde.

Arkadaşım kışın bacaklarını almadıgını söylerdi. (Kimse görmüyormuş :D)
Ben görsem yeter zaten içim rahat etmez. :/

Koku olayına hastalık dedim cünkü lisede bi kız vardı, inanılmaz kokardı :(
Yani kesinlikle ter gibi değil. Çok keskin bi koku.
Yada uzun süre yıkanmamış gibi.
Kıyafetleri kokuyo desek sürekli değişik giyinirdi hırkasını vs. temiz görünümlüydü kısacası.
Yanında arkadaşları rahatsız olmuyordu ama herkes kokuyu alıyordu.
Hastaymış biz daha sonra öğrendik.
Nasıl bi hastalık bilemiyorum tabi :(

Ayak kokusuuuuuu ayyyyyy geçen kış ayaklarım ne kokardı ne kokardı yarrabbim bu sene kokmuyo allahtan geçen sene niye öyle oldu anlamadım :))) teksilde çalışıyorum bide kıyafetleri prova yapıodum bazen kendi ayakkabımı çıkartıp şirketteki topuklu ayakkabıyı giyiodum allalhım nasıl koku cıkıodu anlatamam bütün deodrant şişesini ayakkabıma sıkıodum :) geçen sene tam bi kabustu bnm için :)

Arada oluyor öyle canım ayakkabıdan da kaynaklanıyor ben onlardan bahsetmiyorum aslında istisna durumlar var benimde yazın bir babetimden dolayı ayakta 2 gün dursa babetim koku yapardı sürekli ayakkabıyı yıkardım ayaklarıda ama yine aynı eskidi bende kurtuldum:60:Erkeklerin genelinde bu var ayakkabıdan değil çorap değiştirmiyorlar bence ayakkabıyı havalandırmıyorlar o yüzden yoksa gün içinde insan ayakta kalıyor falan olabiliyor koku:51:

Temizlik alışkanlığı olmayan insan burada bir şey okuyup rencide olup teşvik olmaz.Bana çok itici geliyor ben şöyle yapıyorum böyle yapıyorum şu kadar temizim böyle temizim.Konuya bir şey demiyorum.Bir rahatsızlığınız var bunu dile getiriyorsunuz. Altına ben kazağımı değiştiriyorum ben bilmem neyimi değiştiriyorum ee bravo peki çözüm önerisi mi bu? Amaaan neyse işte

Çözüm falan ne diyebiliriz yazmısız işte degiştiriyoruz diyoruz bilmem ne okusun belki aaaa bende böyle yapim der ( hoş bu yasına kadar yapmamış bundan sonra iki cümle okumakla kimse değişmez ama ) dedik yani nolduuuuuu? Her dediğmizin büyük bi amacımı olmalı hergün kazak değişiriorum diyip hava attım ! Kime ne?

Arada oluyor öyle canım ayakkabıdan da kaynaklanıyor ben onlardan bahsetmiyorum aslında istisna durumlar var benimde yazın bir babetimden dolayı ayakta 2 gün dursa babetim koku yapardı sürekli ayakkabıyı yıkardım ayaklarıda ama yine aynı eskidi bende kurtuldum:60:Erkeklerin genelinde bu var ayakkabıdan değil çorap değiştirmiyorlar bence ayakkabıyı havalandırmıyorlar o yüzden yoksa gün içinde insan ayakta kalıyor falan olabiliyor koku:51:

Bilmiyorum bnmde ayakkabıdandı heralde bu sene hiç kokmadı :) geçen sene çok çektim ama bnm bile kusasım geliyodu :)

Bnmde boyum kısa birde allahım adamlar kolunu kaldırıp tutununca tam koltuk altlarına geliorum :(((( yazın tam bi kabus oluo bide siğara içip otobüse biniyolar allahım o an kusasım gelio

aynen güzelim yaa.
ben bu konuda "aa birde kadın olacak" diye ayrım yapamıyorum
erkeginde bu konuda hassas olması lazım.

(amacım reklam değil:34: )benim eşim pek ter korkmaz
deodorant kullanmiyordu.ama yinede alistirdim.kullanıyor.

anlamiyorum o erkeklerin eşleri kız kardeşleri yokmu hiçmi kimse uyarmiyor.:26:

Son düzenleme:
Bilmiyorum bnmde ayakkabıdandı heralde bu sene hiç kokmadı :) geçen sene çok çektim ama bnm bile kusasım geliyodu :)

Evet ama farketmek çözüm üretmek gerek işte:12: babamında yapısından dolayı hep kokar ayakları farkında gelir hemen eve yıkar ayaklarını ayak spreyi kullanıyor dahada azaltıyor en azından insanlar bunun bir çözümünü bulabilir bence sonuçta kimse dışlanmaktan ya da tuhaf bakışlara maruz kalmaktan hoşlanmaz:ssz:

aynen güzelim yaa.
ben bu konuda "aa birde kadın olacak" diye ayrım yapamıyorum
erkeginde bu konuda hassas olması lazım.

(amacım reklam değil:34: )benim eşim pek ter korkmaz
deodorant kullanmiyordu.ama yinede alistirdim.kullanıyor.

anlamiyorum o erkeklerin eşleri kız kardeşleri yokmu hiçmi kimse uyarmiyor.:26:

Bnm nişanlımda hergün duş alırdı bide parfüm sıkardı mis gbi oldum sanırdı :) yarım saat sonra derdim kokuyosun diye :)))) en son gittim bi tane rollon alıp verdim şuan kokmuyo :)))))

O sigara kokusuda olmamalı evet içmiyorum o yüzdenmi fazla geliyor insanın üzerine sınıyor o koku resmen konuşurken ağzından da kokuyor yemekte yenen soğan sarımsaktan sonra nasıl dikkat ediliyorsa buna da dikkat edilmeli dişler fırçalanmalı bir sakız çiğnenebilir üzerine en azından deodorant sıkabilir kokuyu ne kadar değiştirir bilmiyorum ama özellikle erkekler buna dikkat etmiyor :4:

Temizlik güzel şey.. :16:
Bakımlı olmayı, makyaj yapmak sanan arkadaşlarım var.. O süse giriyor, bakım kendine bakmaktır, temiz olmaktır sonra makyaj gelir desek de anlamıyorlar. :20:

O sigara kokusuda olmamalı evet içmiyorum o yüzdenmi fazla geliyor insanın üzerine sınıyor o koku resmen konuşurken ağzından da kokuyor yemekte yenen soğan sarımsaktan sonra nasıl dikkat ediliyorsa buna da dikkat edilmeli dişler fırçalanmalı bir sakız çiğnenebilir üzerine en azından deodorant sıkabilir kokuyu ne kadar değiştirir bilmiyorum ama özellikle erkekler buna dikkat etmiyor :4:

Sigara bende iciyorum,ne kadar dikkat etsem de bu meretin kokusu asla gecmiyor,hele icmeyene dahada kokuyor haklisiniz

Maalesef bazı insanlar çok fazla dikkat etmiyorlar kendilerine, özellikle yazın bazı insanlar çok fena kokuyorlar. İş yerinde bir arkadaş, kendisi erkek ben ilk çalışmaya başladığımda inanılmaz kokuyordu. Yani yanına bile yaklaşamıyorsun kokusundan, ama mecbur bazen işle ilgili yanına gidiyordum ya da o benim odama geliyordu, bazen gayri ihtiyari çaktırmadan elimi burnuma koyuyordum nefes almamaya çalışıyordum yanında. :19: sonradan fark etti sanırım. Dikkat etmeye başladı, sigara içiyordu, onu da bıraktı, dişlerini filan yaptırdı. En azından yanına gidince huylanmıyorum, tuhaf tuhaf davranıyordum önceden. Bence temizliğin kadını erkeği yok her insan kendisine dikkat etmeli. :31:

Mrb hanimlar. Ben bakimsiz kadinlar gormekten igreniyorum artik.

Gecen bir magazaya girdim
begendigim birseyi boyum cok uzun olmadigindan alamadim,gorevli bayandan rica ettim ..
Geldi aldi sagolsun ama kolunu kaldirdiginda yusyuvarlak bir islaklik
ve koku. Bir kadin buna izin vermemeli bence. Hele oyle bir is yapiyorsa gerekirse yaninda ikinci bir kiyafetini tasimali.

Yazin gorduklerim,kolsuz giyinip
kol altlari killi gezenler.
Killi bacaklara ,o ten rengi coraplari giyenler.

Bu kadar zormu kilini tüyünü temizlemek.
Bir agda,veya jilet ne kullaniyorsa artik
kac saatimizi alir ki?

Otobuste vs yanimda oturan bayanlarda ,sayamadim kac kere gordum kulaklari kir dolu. Ama kulaklari asagidan tepesine kadar küpe dolu..
Süs püs makyaj tmm da,gerisini koyver gitsin düsüncesinden kurtulmak gerekiyor.

Bu saydiklarimi uygulamada kac paramiz gidiyor ki degil mi !

ah tatlım ya iyi sen sağda solda karşılaşıyosun bu tiplerle.ben ne yapayım üniversitedeydek bi ew arkadaşım oldu ve tam 3yıl ew arkadaşlığı yaptım.kız çok iyiydi kafa dengiydi oyüzden ewden çıkarmadım ama yemin ederim odasının önünden geçerken kapı kapalı olmasına rağmen koku gelirdi.bi iç çamaşırını ( alt taraf ayrıca ) rahat 2 hafta giyerdi.allahım o ne koku.kız yanıma oturunca kusmak gelirdi içimden.odası desen zaten allaha emanet böcek bile can veriyodu odasında zavallılar yaşayamıyolardı okadar pisti yani.bi gün uzaktan bi arkadaşım geldi bende kalmaya.oturuyoruz ew arkadaşım geldi kızın yanına oturdu.bi süre sonra arkadaşım beni mutfağa çağırıp lütfen yer değiştirelim bu kızın bacak arasından fena kokular gelio dedi ve ben yerin dibine girdim çok utandım.en sonunda söyledim dedim gidelim sana iç çamaşırı şampuan falan alalım durumun iyi değil diye.bide kız baya varlıklıydı para gırla gidio öğrenci olmamıza rağmen ama maalesef kız yıkanmayı üzerini değiştirmeyi bilmiyordu.o zamanlar birlikte olduğum adamla şimdi ewliyim ve o bile bazen ne kokar bi arkadaşın vardı diye söylenir :D

Çözüm falan ne diyebiliriz yazmısız işte degiştiriyoruz diyoruz bilmem ne okusun belki aaaa bende böyle yapim der ( hoş bu yasına kadar yapmamış bundan sonra iki cümle okumakla kimse değişmez ama ) dedik yani nolduuuuuu? Her dediğmizin büyük bi amacımı olmalı hergün kazak değişiriorum diyip hava attım ! Kime ne?

aynen işte kime ne ne yapalım yani

Sigara bende iciyorum,ne kadar dikkat etsem de bu meretin kokusu asla gecmiyor,hele icmeyene dahada kokuyor haklisiniz

Kullanmadığım için işte geçip geçmediğini bilemiyorum canım kusurabakma kırıcı olmak adına yazmıyorum hiçbirşeyi sevdigimde içmiyor etrafımda pek yok o yüzden dışardakilerin kokusunu alıyorum :116:

Back
X