Bakımlı olunca mı ilgiyi hakediyorum yani

Esm_ylcn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2016
51
44
88
35
kızlar merhaba.şimdi eşim benim hep şık giyindiğim vakit çok mutlu oluyo.makyaj yaptığımda bi iltifatlar filan..adamın ilgisini böyle çekiyorum.benim saçlarım kahverengi.uçlarını geçen gün sarı ombre yaptırınca bayıldı..sinir oluyorum ben de..beni olduğum gibi sevmesi gerekmez mi?

bakımı kendine yap eşin mutlu oluyorsa çok güzel. gerisini karıştırıp kendi sinirini de bozma.
partal gezsen kendin de beğenmezsin kendini.

böyle şeylere önem veren biri demekki.
ben bir kez kahve saçlarımı bir iki ton açığına boyattim da
eski haline donmesi kaç haftayı bulur dedi adam
seviyorsa maddi olarak sorununuz yoksa yapın ışte ne güzel değişik değişik.
ben erkek olsam bende hoslanirdim.
olduğu gibi seviyorum diye bakımsız haline bayilmazdim herhalde.
sürekli değişiklik peşinde değilse
normal halinizde kırıcı itici lafları yoksa
bence sorun yok..

Sevmek ayrı beğenmek ayrı. Sevdiğim kişi gözüme de hoş görünse aynı zamanda ben de mutlu olurum. Mesela sevgilimin saç tıraşını beğendiğim günler gözüme daha da hoş geliyor iltifat ediyorum. Ama uykudan kalkmış darmadağınık olduğu anları da gördüm. O zaman sevmiyor muydum elbette seviyorum ama görsel olarak ekstra bir uyarma olmuyor. Anlatabildim mi bilmiyorum.

Ne güzel işte beğeniyor adam sizi, ben de eşim traş olduktan sonra öpmelere doyamam.
Ama biraz uzamaya başlasın, yakıştırmıyorum kendisine de söylüyorum.
Bu olduğu gibi kabul etmekle alakalı değil ki.

Begenmese de problem olacak.Başka dert mi bulamadın canım ya :)Benim eşimde zorla ombre yaptırdı hep aynı görmekten sıkıldım dedi.Hiç de alınmadım.Ben de asker traşını seviyorum eşimde azcık uzayınca bana da eşimin görüntüsü hoş gelmiyor.Olduğu gibi karakterini huyunu severim ama dış görüntüsü ayrı birşey yani.

Canım eşinin böyle boşuna gidiyor demek ki ...bende önce çok şık giyinirdim gömlek vanet vs bana tarzın mo böyle kot tişört giymeyi sevmez mısın derdi :) ben şok..sonra alış verişe çıktık kot tişört spor mont ayakkabı falan aldık bana :) cidden rahatlık buymuş dedim...iyikide yardımı değişmemi sağladı.goz kalemini çok sever mesela bende hep göz kalemi sürerim ne bilim benim hoşuma gidiyor eşimin böyle yorumlar yapmasi

Çok normal, sevgi farklı ilgi farklı...

Eşimi her hali ile seviyorum elbette ama özenli giyinip saçını başını yaptığında bir daha aşık oluyorum ona ve bu durum çok hoşuma gidiyor.

Aynı şekilde onda da fark ediyorum bazen duştan çıktıktan sonra makyaj yaparım direkt sırnaşır.

Yada seninde dediğin gibi tutturdu sarı saç diye gittik kuaföre ombre yaptırdım adam eve gelene kadar zor sabretti :))

Güzel şeyler bunlar bence olumsuz yorumlama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…