• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakimli olup bakimli kalmak

beyazlim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2012
3.628
49
113
Almanya
Selam arkadaslar,

bakimli olmak icin neler yapiyorsunuz?

Ben mesela sabahlari 5 te kalkiyorum ise gitmek icin,fakat cok istememe ragmen sabah mesela saclarimi sekle sokup makyaj yapmaya zamanim olmuyor,cünkü sabah zar zor kalkiyorum. :(

Ögleden sonrada eve gelince ev isi vs derken yorgun argin kendime zamanim pek kalmiyor.

sizden ögrenmek istediklerim sunlar:

1. Bakimliyim diyebilmek icin, nelerdir olmazsa olmazi bir kadinda?

2.Zamanimi nasil kullanayim Saat 15 e dogru eve geliyorsum.(cocugum yok)

3.Bakim demek illahi fazla para harcamak demekmidir?

Lütfen yardimci olun....Fikirlerinizi, tavsiyelerinizi bilip faydalanmak istiyorum..

Selam arkadaslar,

bakimli olmak icin neler yapiyorsunuz?

Ben mesela sabahlari 5 te kalkiyorum ise gitmek icin,fakat cok istememe ragmen sabah mesela saclarimi sekle sokup makyaj yapmaya zamanim olmuyor,cünkü sabah zar zor kalkiyorum. :(

Ögleden sonrada eve gelince ev isi vs derken yorgun argin kendime zamanim pek kalmiyor.

sizden ögrenmek istediklerim sunlar:

1. Bakimliyim diyebilmek icin, nelerdir olmazsa olmazi bir kadinda?

2.Zamanimi nasil kullanayim Saat 15 e dogru eve geliyorsum.(cocugum yok)

3.Bakim demek illahi fazla para harcamak demekmidir?

Lütfen yardimci olun....Fikirlerinizi, tavsiyelerinizi bilip faydalanmak istiyorum..

bir konu daha açmışsın modlara bildir onu kapasınlar buradan devam edilsin :34:

bence en önceliklisi saçlar temiz olmalı, tırnaklar bakımlı olmalı en azından doğal/şeffaf renk bir oje mesela. oje kısmı sana kalmış tabi tercih.. cildin için de nemlendiricini toniğini kullanırsan cildin de temiz parlak olur. eve geldiğin saat geç değilmiş çok da vaktin olur çocuğun yoksa :emir_bebek: yüz bakımını halledersin öyle

saçlarını modeline göre düz ya da dalgalı bırakırsın, köpük ya da sprey halleder

makyaj için de güzel bir pudra al onu sür birazcık. (fondöten belki zaman alır ya da sabah sabah sürmeye üşenirsin) sonra göz kalemi rimel ruj allık tamamdır işte 5 dk bile sürmez, çok ağır olmasına gerek yok

illa çok para harcamaya gerek yok uygun fiyatlı çok iyi ürünler var

Back
X