Ee bak eşin destekmiş halbuki.esim her ay 2 parca birsey alsan bir suru kiyafetin olur diyor.benim elime para gecse dogruca mutfak esyasi aliyorum.yok battaniye yok ivir zivir aliyorum.
Canım çok pahalı malzemeler almak zorunda değilsin pazardanda çakma ürün alma watsons ve gratisten indirimlei takip et çok uygun fiyatlardan makyaj malzemesi alabilirsin . Makyaj yapmayı bilmiyorsan youtubedan videolar izle faydalı olur saçına fön maşa yap .kıyafetinde ınstagramdan uygun kombinlere bakabilrsin az biraz interneten baktın mı zamanla kombin yapmayıda öğrenirsin bu birazda araştırma işi hallersincok uzgunum isyerin de samimi oldugum bir bayan arkadasim var kendisi cok bakimli cok da guzel benden de 3 yas filan buyuk.bana surekli kiziyor kendine bakmiyorsun cok bakimsizsin diye.gercekten hic bakmiyorum farkindayim bende kendimi hic kotu hissediyorum.buyuk bir sirkette calisiyorum bakimli olmadigim icin yillardir isi en iyi yapmama ragmen isimde yukselemedim
..hep para sorunum var aslinda herkesin vardir ama insanlar kendine bakiyor.aldigimi yakistiramam uyduramam cok beceriksizim.bugun o kadar cok baski yaptiki bana nerdeyse aglayacaktim.kardesim evlendi epey masrafim oldu.kocadan gizli borc odedim. o farkinda tahmin ediyor ama en azindan ben dillendirmiyorum.soylemedim.annem hicbirseyden anlamaz yapamaz mecbur ben herseye kosturuyorum.bu birkac ay icinde 20.000 tl ayarlamaliyiz.babamda para yok kardslerimde yok.babam kredi cekmemi isteyecek farkindayim koca istemeyecek.elimde 3-5 kurus var zaten onuda saca basa giyim kusama harcarsam hic param kalmayacak.off offf cokkk moralim bozuk.
haklisiniz ama kardesimi babam tek birakti hicbirseyine destek olmadi param yok dedi cekildi kenara.banada birsey yapmamisti.annem zaten dunyadan bi haber annemin dugun kiyafetini filan ben aldim.kimsede para yok Rabbim yardim etti cok sukur evlendi.bende sahipsiz gibi birakamazdim.ama o farkinda bile degil isi olursa arar bacisini olmazsa hayatta aramaz.kiriliyorum ama yinede her zaman o kardeslerimin herseylerine kosan benim napayim elimde degilYa ne kadar zor olabilir? Bugun kuafore gittim azcik uclardan aldirip biraz kat verdirdim sonra biraz sekillendirdi mis gibi ciktim. Makyaj yapmak servet degil , cok buyuk hi beceri degil. Illa profesyonel yapmak zorunda degilsin bir fondoten yada bb cc krem surmek, allik rimel, ruj surmek bir beceri gerektirmiyor.
Manikurumu de evde yapiyorum bayadir. Yapamam saniyordum. Valla gayette ogrendim.
Ust baş uyduramiyorsan internetten kombin bak.
Ayda 100-200tl bile kendine ayiramiyorsan neden calisiyorsun?
Kardesinin dugununu yapmak zorunda degildin. Kocan yine iyiymiş. Esim benden gizli para harcasa, borc yapsa veya baska birsey yapsa cidden buyuk olay cikardi.
Yalancilikk ve arkadan iş cevirme en sevmedigim şey.
Ne yapacaksınız ıvır zıvırı.Eminim evinizde yeterince vardır bunlardan.benim elime para gecse dogruca mutfak esyasi aliyorum.yok battaniye yok ivir zivir aliyorum.
benim saclarim cok beyaz kuafore gitmiyorum arada hakmardan filan kafama gore boyalar alip suruyorum saclarim rengarenk.arkadasim sacini boyatalim kendine guzel kiyafetler al yarin bir gun kocandan olursun kizin bile seni begenmez diyor uzgunum.ama kendimi mutsuz hissediyorum.hala aklimda battaniyeler tabaklar canaklar geciyorum.ben buyurken cok fakirlik cektim o yuzden evimde hicbirseyim eksik olsun istemiyorum.ama kendimi hep es geciyorum.cogu kisi beni tanimayan masa basi bir iste degilde direk temizlikte mi calisiyorsun diyorlar.
Profesyonel birine boyatmıyorsan değişik saç renklerine girme. Benim de çok beyazım var kendi orijinal saç rengimin aynısına boyuyorum böylece renk dalgalanması olmuyor. Bi kere paraya kıyıp iyi bi kuaföre gidin ve renk dalgalanmalarını yokedip evde de yapabileceğiniz orijinal saç renginize ya da ona yakın bir ana renge dönün. Geçmiş fakirliğin mutfak eşyası ya da yiyeceğe yatırım yapmak gibi artçı etkileri oluyor anlıyorum sizi. Bununla mücadele etmeye çalışın. Üstünüze başınıza da bir gün gözünüzü karartın ve moda konusunda güvendiğiniz bir arkadaşınızla önceden alacaklarınızı belirleyip bir alışverişe çıkın. Baştan sona diyelim ki beş kombinlik giysi alın böldürün takside. Ay ay giysi alıp uydurmaya çalışacağınıza bir kerede alın altı ayda filan ödeyin böylece işyerinde düzgün giyinirsiniz yazık değil mi çalışıp bu yüzden hakettiğiniz yere gelememek. Bir de insan kardeşine yardım eder elbette ama vicdanlı bi kardeş evlencem diye ailesinin gırtlağına çökmez. 20 bin ne ya çalışıp biriktirsinler olmadı azar azar tamamlasınlar eşyalarını. Ha bu yoklukta düğün istiyorsa zaten diyecek bi şey yok, yok de geç o utanmıyor da sen mi utanacaksınbenim saclarim cok beyaz kuafore gitmiyorum arada hakmardan filan kafama gore boyalar alip suruyorum saclarim rengarenk.arkadasim sacini boyatalim kendine guzel kiyafetler al yarin bir gun kocandan olursun kizin bile seni begenmez diyor uzgunum.ama kendimi mutsuz hissediyorum.hala aklimda battaniyeler tabaklar canaklar geciyorum.ben buyurken cok fakirlik cektim o yuzden evimde hicbirseyim eksik olsun istemiyorum.ama kendimi hep es geciyorum.cogu kisi beni tanimayan masa basi bir iste degilde direk temizlikte mi calisiyorsun diyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?