bakimsiz ben

Senin koca ne yapıyor diyor millet neden cevap vermiyorsunuz?
o bunlarla ilgilenmezki adama kalsa koyune gitmeliymisiz orda yasamaliymisiz.kiz icin en iyi okul sinif sayisi az okul arastiriyorum servis parasindan kacmak icin gondermek istiyor mahalledeki okula verelim diyor siniflar 40 kisilik.

Eşyalara neden bu kadar çok önem veriyorsun evi eşyayla doldurunca ne oluyor? İhtiyacın dışında tabak çanak alacağına kuaföre git saçını güzelce boyat. Sonra dip boyanı kendin yaparsın. Saçın bakımsızsa istediğin kadar makyaj yap bir işe yaramaz.

ufff yaa cok uzgunum ben kucikken hic kiyafet almazdikki hep onun bunun eskileri.galiba gecmise cok takiliyorum fakirlij yokluk sikinti ben lise 3.sinifa gecince evimize tv alinmisti.kiyafet almak hic onceligim olmadiki.kendime ceki duzen vermeliyim.prezentab olmak cok onemli isyerlerinde kilik kiyafetine gore adam seciyorlar

o bunlarla ilgilenmezki adama kalsa koyune gitmeliymisiz orda yasamaliymisiz.kiz icin en iyi okul sinif sayisi az okul arastiriyorum servis parasindan kacmak icin gondermek istiyor mahalledeki okula verelim diyor siniflar 40 kisilik.
İyi de herkes bütçesine göre hareket etmeli. Siz her şeyi karşılıyorsanız o ne yapıyor parasını?

Kesinlikle dalga geciyorsunuz aklinizca. 3 takim yemek takimi da ne ? 11 yillik evliyin daha battaniye nevresim almadim, hediyeler, ceyiz derken idare ediliyor.

3,5 senelik evliyim. Yemek takimi olarak bir tane 12 kisilik, bir tane 6 kisilik takimim var ve sadece bir tane 12 kisilik catal bicak takimim var. Alabilecek yada degistirecek durumum var ama onumuzdeki bikac sene kullanmaya devam edecegim. Ciddem esyalarla bozmussunuz. 3 er 3 er almak nedir yahu. Kim geliyor okadar?
Avizenin, kitapligin, hediyenin, halinin acelesine ne vsvs cok gereksiz seyler.

Eğer işinde yükselirsen bunları daha kolay almaz mısın? Bahaneleri ve tüm bu yukarıda söylediklerini koy bir kutuya kaldır rafa. Hemen kendini en başa yaz ve o seninle konuşan arkadaşın iyi biri. Sana dürüstçe senin iyiliğin için konuşmuş. Dost acı söyler bunu hiç unutma. Al o arkadaşını yanına gözünü karart ne gerekiyorsa yap. Arkadaşın sana objektif bir şekilde yardımcı olur. Seni karşıdan görüp eksiklerini açıkça söylemesini ve bu konuda seçimlerinde sana yardımcı olmasını rica et. Kendini acilen düzelt. İşyerinde temizlikçi sanılmak ne demek. Toparlan hemen. Hakettiğin terfiyi de alırsın maaşın da artar. Düşündüklerini daha rahat yapabilmek için bir yatırım olarak düşün.
Seni aramayan işi düşünce arayan kardeşine de iyilik yapmaktan vazgeç. Yapmışsın artık yeter. Biraz kendini düşün canım. Hadi bize yeni halini yaz bundan sonra. Göreyim seni

Saydiginizin hepsi gereksiz nerdeyse.
Insanlar belki bu saydiklarini gormuyor ama seni hep goruyorlar.
Kendine ceki duzen vermelisin.

gidin ilk iş saçınızdaki renk farkını ortadan kaldırın, kuaföre paranız yoksa kutu koyu renk saç boyası alın kapatın o dengesizliği, insanı kötü saç rengi kadar bakımsız gösteren bir şey olamaz.
bir de saç düzleştirici edinin ve her duştan sonra saçlarını düzleştirmeyi alışkanlık haline getirin.
giyime fazla harcama yapmıyor+beceremiyorsanız tek tip düz şeyler giyinin, beyaz bluz siyah pantolon, düz siyah bluzlar gibi.. bunlarla asla paspal görünmezsiniz.
tırnaklarınız bakımsızsa ve oje- manikür kullanmıyorsanız tırnaklarınızı kısacık kesin.
hafif bir makyaj yapyor, tüylerinizi de düzenli olarak alıyorsanız bakımsız görünmeniz imkansız.

dalga gecmiyorum 3 takim derken 6 sar yemek tabagi metroda filan varya sadece tabak olarak set gibi degil

3er 3er almaktansa dogru durust bir tane alsaniz daha iyi degil mi? 18 tane sade tabak ne işe yarar?
Bendeki 12 kisilik set gibi ama onu pek kullanmiyorum bile.
6 kisilik olanda servis tabaği, çukur tabak, kase, tatli tabagi var. Hepte onu kullanirim herseye yetiyor kac senedir.
24 parca bir takimi 150-200 civarina cok rahat bulursunuz. Daha ucuz diye gereksiz seyleri dolduruyorsunuz eve çok cesit görünsün istiyorsunuz galiba.

Ben bütün önerileri okuyamadım aynı şeyleri tekrar edersem kusura bakmayın lütfen. Bakımlı olmak için inanılmaz paralar harcamanıza gerek yok ki. Saçlarınızın yapısını bilemiyorum ama sabah bi yarım saat erken kalkıp bi fön çekin. Pudra veya bb kremle cilt renginizi sabitleyebilirsiniz. Bi sürme, bi ruj. Alın size bakımlısınız. Cildinizi aloe vera bitkisiyle nemlendirebilirsiniz. Kıyafet olarak da gayet basic parçalarla şık görünebilirsiniz. Siyah kurtarıcı bir renktir mesela. Ne bileyim siz isteyin yeter ki :)

Bence insan kazandığını herşeyden önce kendine harcamalı

cok tesekkur ederim size.umarim basaririm.bende boyle olmak hic istemiyorum kafam cok dolu.
merhaba,öncelikle sizi çok iyi anlıyorum bunu belirtmek isterim.eşimle biz çok geçim sıkıntısı çektik zamanında.evimizde bizi o ay içinde zora sokmayacak eksiklerden başka bir şey almadık sadece şık bir topuklu ayakkabı bir kadını üst sınıra çıkarır.bir kadını şık gösterecek bir kaç şey söyleyeceğim hepsinin de fiyatını yazacağım.bir:topuklu bir ayakkabı(en şık olanı):80tl iki:manikür ve pedikür törpüsü:10tl üç:bir kırmızı oje:5tl ve dört:kuaförde çektireceğin bir fön:5tl ile 10tl arası değişiyor fazlası değil. daha sonra siz de öğrenip çekebilirsiniz düzleştiriciye para vermenize gerek yok çünkü evde yapılan maşa kuaförde yapılan fön kadar güzel durmuyor.rimel ruj bunların en ucuzlarıyla bile şık görünürsünüz.benim yaptığım şeyi söyliyim.makyaj malzemelerimi senelik olarak macden aldım 2.5 yıl oldu hala bitmediler hepsi 460tl tutmuştu ve hepsi çok kaliteli ürünlerdi.her ay bir ayakkabı alamıyorsanız 2 ayda bir alabilirsiniz.eğer fiziğiniz güzelse çirkin ve ucuz bir elbise güzel bir fizikle birleşince harikalar yaratırsınız.mutsuzluk girdap gibidir sizi ve hayatınızı da içine çeker.eşinizi de kaybedebilirsiniz çünkü artık devir kadının devri etraf bakımlı şık kadınlarla dolu ve önüne bakan bir erkek bile ister istemez görüyor.gören beyin fotoğraf makinesi gibidir uzun uzun bakmasa bile kaydeder.bir süre sonra siz de o özellikleri aramaya başlar.

Ben burdaki bazi yorumlari da anlamiyorum. Bakimli gözükmek esittir makyaj yapmak midir yani? Ben de makyaj yapmiyorum, buna da asla zorunlu degilim. Kimse bana makyaj yuzunden bakimsizsin diyemez, dedirtmem. Kadinin kadina yaptığını baska kimse yapamaz ne kadar dogru. Resmen makyaj yapmiyorum diye isimde yukselememisim demissiniz. Boyle sacmalik olabilir mi?

Hayir kilik kiyafetinizin temiz ve utulu olmasina dikkat edersiniz. Birbirleriyle renkleriyle uyumlu olmasina dikkat edersiniz. Sacinizi sokakta mi buldunuz her gun duzlestireceksiniz? Saciniza bakim yapin, saglikli olsun. Farkli renkler varsa, dip boyaniz gelmisse guzel canli bir renge boyatin ve bu renk mumkumse cirlak bir sari olmasin. Guzel canli kahverengi sizi genc ve zinde gösterir.

Yuzunuzun makyajla puruzlerini kapatmak yerine, sağlıklı beslenmeye, yuzunuzun temizliğine onem gosterin. Makyaj yapacaksiniz da agir makyajdan kacinin ama SAKIN kendinizi buna zorunlu hissetmeyin. En onemlisi kendinize guvenin. Guven eksik ise tonla makyaj yapip şık gozukun yine bir ise yaramaz. Kendinize güvenin bu herseyin basidir!

Aileniz de olsa kimse için kendinizi bu kadar paralamayın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…