bakimsiz ben

Ben burdaki bazi yorumlari da anlamiyorum. Bakimli gözükmek esittir makyaj yapmak midir yani? Ben de makyaj yapmiyorum, buna da asla zorunlu degilim. Kimse bana makyaj yuzunden bakimsizsin diyemez, dedirtmem. Kadinin kadina yaptığını baska kimse yapamaz ne kadar dogru. Resmen makyaj yapmiyorum diye isimde yukselememisim demissiniz. Boyle sacmalik olabilir mi?

Hayir kilik kiyafetinizin temiz ve utulu olmasina dikkat edersiniz. Birbirleriyle renkleriyle uyumlu olmasina dikkat edersiniz. Sacinizi sokakta mi buldunuz her gun duzlestireceksiniz? Saciniza bakim yapin, saglikli olsun. Farkli renkler varsa, dip boyaniz gelmisse guzel canli bir renge boyatin ve bu renk mumkumse cirlak bir sari olmasin. Guzel canli kahverengi sizi genc ve zinde gösterir.

Yuzunuzun makyajla puruzlerini kapatmak yerine, sağlıklı beslenmeye, yuzunuzun temizliğine onem gosterin. Makyaj yapacaksiniz da agir makyajdan kacinin ama SAKIN kendinizi buna zorunlu hissetmeyin. En onemlisi kendinize guvenin. Guven eksik ise tonla makyaj yapip şık gozukun yine bir ise yaramaz. Kendinize güvenin bu herseyin basidir!
bendeki sikinti sacimi hic boyatmiyorum kendim boyuyorum hep farkli renklere beyazlarim cikiyor onemsemiyorum sikildim artik beyazin varsa hemen boyatmalimiyiz bi arkadasimin arkadasi var di facede gordum kizin upuzun saclarinin yarisindan cogu beyazdi ama kiz cok tatliydi.bakimliydi.benim kiyafetlerjm cok kotu hic yakismiyorlar ben bile yakistirmiyorum begenerek giymiyorum yenisinide gidip almiyorum.30 tl den asagi magazalarda guzel bisey yom 30 tlde bana oyle cok geliyorki.ben iyisimi kendime 2 tane ust alayim bu ay bide sacimi boyatayim.her ay 2 kiyafet alsam mutlu olurum insallah..

Ah be canım ben de senin gibiyim, evlendim düğün nişan masraflarını kendim yaptım, benim annemin de evden çıktığı yok pek, kıyafetini ben aldım nişan zamanı evin eksiğini gediğini aldım, şimdi ay sonunu zor getiriyoruz eşimle, babamın kredisini ben ödüyorum, az kaldı şükür bitecek. Babana kredi çekme derim canım bir şekilde hallederler artık kendimize bakmamız lazım. Ben saçımı kendim boyuyorum, bu ay ilk kez dedim ki kuaförde boyatıcam, arada iyi geliyor insana. Makyaj malzemeleri zaten indirimde alıyorum makyajsız gitmiyorum işe. Ama işte kıyafet konusunda eksik hissediyorum ben de, üzerime yakıştıramıyorum her şeyi, evlenince kilo aldım eski pantolonlarımın içine giremiyorum resmen iki pantolona kaldım. Dikkat etmek gerek, artık insanlar dış görünüşe göre yargılanıyor malesef, bakıyorum çalışmayan komşum benden çok daha iyi giyiniyor, kocasının parasına kıyıp alıyor, ben o kadar rahat harcayamıyorum. Ben de bir zamanlar deli gibi mutfak malzemesi alırdım bardak tabak ama artık yaklaşmıyorum bile evde bir ton kap kacak var. Üzülme sakın, az bi bütçe ayır kendine, hafif makyajını yap, oje sür mutlaka çok bakımlı gösteriyor, ayakkabın temiz olsun, kıyafetlerin ütülü, mümkün olduğunca değişik değişik giymeye çalış. Kendini üzme kıyamam, sende kendimi gördüm.

bu arada evde 2 tane sac duzlestirici makinam var ama enerji yok sabah 05.30 da kalkiyorum 6 da yollara dusuyorum aksam 19.30 da eve geliyorum yaptigim is cokkkk yorucu aldigim maas cok dusuk otomatik enerjim dusuk oluyor.kresi var is yerinin diye sabrediyorum ama yas ilerliyor .

Pazarda bile ne guzel cantalar saatler elbiseler var...illa bilmem ne markasi gerek yok ki...kozmetik de zaten her butceye hitap ediyor....
Ama iste insanin icinde olucak biraz da...her turlu olur ondan sonra

bendeki sikinti sacimi hic boyatmiyorum kendim boyuyorum hep farkli renklere beyazlarim cikiyor onemsemiyorum sikildim artik beyazin varsa hemen boyatmalimiyiz bi arkadasimin arkadasi var di facede gordum kizin upuzun saclarinin yarisindan cogu beyazdi ama kiz cok tatliydi.bakimliydi.benim kiyafetlerjm cok kotu hic yakismiyorlar ben bile yakistirmiyorum begenerek giymiyorum yenisinide gidip almiyorum.30 tl den asagi magazalarda guzel bisey yom 30 tlde bana oyle cok geliyorki.ben iyisimi kendime 2 tane ust alayim bu ay bide sacimi boyatayim.her ay 2 kiyafet alsam mutlu olurum insallah..
Bir kaç tane kaliteli al
Onar lira verip üç dört tane alacağına bir tane kaliteli şık ve düzgün duran birşeyler al
Saçlarını sıkı topuz yap illaki hergün fönlemek zorunda değilsin
Bir kalem etek bir gömlek bir pantolon bir elbise
Dönüşümlü giy ayda bir tane alsan kombine edersin
Bazen değişik takılar ile süsle
Böyle olma kendin diyorsun bakımsızım diye
Ya canın sıkkın ya bir üşengeçlik var
Bak ne güzel çalışıyorsun giyin temizce güzelce

Farkında mısın o kadar kardeşinin borcunu ödüyorsun. Babanın borçlarını ödemeyi amaçlıyorsun. Kendine 30 tl.lik bir üst almak sana pahalı geliyor. Bazı insanlar vardır kendine para harcamaya kıyamaz. Kendine değer mi vermiyorsun? Bu kadar çevreni düşünmeyi bırak. Baban borcunu kendi ödesin. Alırken düşünmüştür herhalde nasıl ödeyeceğini. Kendini düşün önce. Kuaförde saçını boyat 50 liraya bile boyuyorlar. Güzel bir renk seç. Çevrene danış rengi birlikte seçin. Bilmiyorsan da öğren. Bak internette bu konularda araştırma yap. Makyaj giyim vs.
Saçlar bembeyaz olunca kendimizi kandırmayalım güzel olmuyor. Kendine iki üst alıp geçme. Git toplu alışveriş yap. Taksit taksit öde. Kendine değer ver senden daha değerli birşey yok tek bir hayatın var bunu unutma! Eşyalar gelip geçecek giyebiliyorken sağlıklıyken giy arkadaşım.

is yerjnde arada dalga geciyorum prezentab olmamizi istiyorsunuz ama maasa zam yok asgari ucrete nasil prezentabil olayim ben diyorum.3 kisilik isi ben tek basima yapiyorum cok calisiyorum bide emegimin karsiligini alamayinca icimden gelmiyor.ama ozguvende bakimsizken sifir oluyor hakkimida arayamiyorum.

Insan ayda 100 lira kendine ayirir ya..
Yani calisan insan bunu ayiramiyorsa ne demeye calisiyor.
ilk is acilen saclarinizi duzene sokun.
Koyu renk bi boya isinizi gorur.
Ben uzun sacliyken bakimsiz gorunuyordum, kestirdim saclarimi bob tarzi,havam degisti, saclar her daim kuaforden cikmis gibi.
Bob yada mikado kesim tavsiye ederim eger tombis bi yuze sahip degilseniz.
Ben yogun makyaj yapmam ama cildime iyi bakarim.
Aksam 10 dk yuz yogasi yapin.
Haftada 1 kere buhar banyosu ve akabinde siyah noktalari bi guzel temizleme, dus esnasinda saglam bi peeling ve ardindan yuzu derinlemesine nemlendirin.
Benim gozaltlarim her daim koyu, o yuzden sadece gozaltima cc krem kullaniyorum, bide ruj ve rimel.
Kiyafete gelince.
Ben yurtdisinda yasiyorum, cok fena halde ikinci el akimi var yasadigim yerde.
Kadinlar alip giymiyor, sIkilip oldum fiyatina satiyorlar kiyafet ve ayakkabilari internet uzerinden.
bi camasir makinasina bakiyor guzelim kiyafetler.
internetten alma aliskanliginiz varsa cok uyguna urunler bulabilirsiniz, bi suru aplikasyon var cunku.
Kendinize bakin ya.
Tabak canak bunlsr bos seyler.
Aynaya bakinca aglamalik olacaginiza kendinizi mutlu edin acilen

Bence hazır indirim dönemindeyken kendinize acilen bir şeyler alın. Çok uygun fiyata bilekte kumaş pantolonlar oluyor üzerine her şeyi uydurabilirsiniz ve şık durur. Siyah bir triko elbise alabilirsiniz yine her zaman giyilebilir, çok uçuk fiyatlı şeyler almanıza gerek yok. Saçınızı kestirin bakımı zor geliyorsa havalı duruyor. Gözünüzde büyütmüşsünüz bence çok zor değil şık bakımlı görünmek.

neden dalga geceyimki.gece gece.gercekten cok uzuldum disardaydim aglaya aglaya eve geldim hava karanlik kimse gormedi.icime dert oldu zaten kendimde boyle olunca kendimi iyi mutlu hissetmiyorum hep erteliyordum.

Offf kusura bakmayın ama sinirimi bozdunuz. Yazılan onca mantıklı şeye hep bir bahaneniz var. Saçınızı farklı farklı renge boyamayın. Gidin ten renginize uygun bir boya alın 15-20 liraya evde boyayın. Her ay aynı renge devam edin çok zor değil.

Saçınızı yapmak için sabah erkenden kalkmak zorunda değilsiniz. Akşam uyumadan önce saçınızı bukle bukle yapıp sarın. Sabah açın ve dalgalı olsun. En fazla 5 dakikanızı alır.

Çok soluk görünüyorsanız hafid bir makyaj yapın. Maskara,göz kalemi, hafif bir allık ve ruj/parlatıcı sürmek de çok zor değil. Gayet uygun fiyatlı makyaj malzemeleri de var.

Haftada 2 gün maske yapın evde uyumadan önce.

Avmlerde bile bazı mağazalarda 20 tl'ye gayet şık kıyafetler bulabilirsiniz. Kendinize değer verin !!! Kazandığınız parayı ona buna değil kendinize harcayın!!! Taksitle kıyafet alabilirsiniz her ay.

Gömlek+ havuç model kumaş pantolonla gayet şık ve bakımlı görünürsünüz.

Benim yan komsum cok güzel giyinir ama bi baksam bi daha bakmak isterim yakıştırır da kendine
E durumları da öyle cok iyi degil yani biliyoruz birbirimizi
Bi gün beraber alisverise cikalim dedik
E ben hel bilindik magazalara giriyorum arkadasim dedi napıyosun oralara para mi yeter gel bak ben seni suraya götüreyim
Hani ne alırsan 10-20 lira olan yerlere
Megerse ucuz alıyormus

Boyle yerledern de alabilirsiniz
Arayinca güzel seyler var cunku

Ben 40-50 liraya aldigim tshirtler yerine ordan 10 liraya bi kac tane aldim mesela

Ben hala kocanızın bu evliliğin -ev geçindirme konusunda-neresinde olduğunu anlayamadım?
ev aldik canim biz borc oduyoruz.7 yil daha borcumuz var.ev borcunu oduyor birazda iddaa oynuyor sigara iciyor.zamaninda hep belirli bir miktar ben verdim ona sonra iddaaya yuklu miktarlar yatirdigini farkettim.eskisi gibi maasimi almaya calisiyor vermiyorum artik o kendi parasiyla ev borcunu oduyor bende ft.ve mutfak masrafim oliyor yol param kiz yollarda her markete girdigimizde biseyler aliyor eli ayagi durmuyor ay sonunu zor getiriyorum.bir parca ufak birsey alabilirsem o ay cok mutlu oluyorum.

bu arada evde 2 tane sac duzlestirici makinam var ama enerji yok sabah 05.30 da kalkiyorum 6 da yollara dusuyorum aksam 19.30 da eve geliyorum yaptigim is cokkkk yorucu aldigim maas cok dusuk otomatik enerjim dusuk oluyor.kresi var is yerinin diye sabrediyorum ama yas ilerliyor .
Bak ben şöyle yapıyorum, saçın hafif dalgalıysa sen de yapabilirsin önlerden birer tutam düzleştirip hafif kıvırtıyorum düzleştiriciyle, geri kalan arkalara fln hafif saç köpüğü sürüyorum, taft'ın kırmızı renkte bi köpüğü var parlaklık da veriyor, senede iki kutuyu ancak bitiyorumdur, tavsiye ederim, bir de gratiste vücut spreyleri var ama değme parfümlere taş çıkartır, body fantasies adı, pembe renkli. Yukarda dediklerimi de uygula, kendine laf söylettirme. En önemlisi de kendine güven, özgüvenin olsun. Bizi böyle sönükleştiren, özgüvenimizi kaybettiren maddi sıkıntılar hep, ama bi yerde de bizim tercihimiz oluyor, ev için gereksiz şeyler alma canım, biraz dene bakalım.

Bakımlı olmak için servet gerekmiyor. Her bütçeye uygun ürün var. Mutfak eşyasını 1 aldın, 2 aldın, eee her maaş günü ne mutfak eşyası ki bu bitmiyor? Madem bakımı bu kadar dert ediyorsunuz, elinizdeki parayı gereksiz şeylerle çarçur edeceğinize biraz kendinize bakın.

her ay benden beklentisi var bende para vermiyorum artik sen vereceksin bana parasini iddaaya yatiran sensin diyorum.gec oldu ama gozum acildi.kadinlar kocalarina para vermemeli simdi kardesimin esine siki siki tembihliyorum sakin alistirma parani vermeye sonu gelmez hep bekler diye uyariyorum.keske beni de uyaran olsaydi.

Back
X