Ah be canım ben de senin gibiyim, evlendim düğün nişan masraflarını kendim yaptım, benim annemin de evden çıktığı yok pek, kıyafetini ben aldım nişan zamanı evin eksiğini gediğini aldım, şimdi ay sonunu zor getiriyoruz eşimle, babamın kredisini ben ödüyorum, az kaldı şükür bitecek. Babana kredi çekme derim canım bir şekilde hallederler artık kendimize bakmamız lazım. Ben saçımı kendim boyuyorum, bu ay ilk kez dedim ki kuaförde boyatıcam, arada iyi geliyor insana. Makyaj malzemeleri zaten indirimde alıyorum makyajsız gitmiyorum işe. Ama işte kıyafet konusunda eksik hissediyorum ben de, üzerime yakıştıramıyorum her şeyi, evlenince kilo aldım eski pantolonlarımın içine giremiyorum resmen iki pantolona kaldım. Dikkat etmek gerek, artık insanlar dış görünüşe göre yargılanıyor malesef, bakıyorum çalışmayan komşum benden çok daha iyi giyiniyor, kocasının parasına kıyıp alıyor, ben o kadar rahat harcayamıyorum. Ben de bir zamanlar deli gibi mutfak malzemesi alırdım bardak tabak ama artık yaklaşmıyorum bile evde bir ton kap kacak var. Üzülme sakın, az bi bütçe ayır kendine, hafif makyajını yap, oje sür mutlaka çok bakımlı gösteriyor, ayakkabın temiz olsun, kıyafetlerin ütülü, mümkün olduğunca değişik değişik giymeye çalış. Kendini üzme kıyamam, sende kendimi gördüm.