• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakımsız kadın aldatılmayı hak eder mi?

Bu arada sabah kalkınca en güzel kadının bile ağzı kokar biraz. Güzellikle alakalı değil bu zaten. İnsan sevince herşeyi seviyor. Olur o kadar yaa takmayınn :64:

Hanımlar bugun eşimle bir alışveriş merkezinde yemek yerken eşim kilolu bakımsız bikaç kadına bakıp böyle bakımsız kadınlar aldatılmayı hak ediyor dedi. Bende konuyu kendime çevirip bende birgün bakımsız olursam beni aldatırmısın dedim sonra bu konu baya büyüttük ve şu an küsüz. Sizde eşime hak veriyor musunuz merak ettim?

Hey Allah'im sinir oldum ya... Allah esinize akil fikir versin insallah.... :19:

Arkadaşlar, özgüveni eksik, karakteri düşük, hayattan beklentilerinden emin olmayan erkek, kendini değerli hissetmek için karısını aldatmayı kafasına koymuştur. Evlilik sorumluluğunu taşımaktan sıkılır, başka kadınlar da beni beğeniyormu düşünceleriyle dolar ve kaçınılmaz son, ilkkk fırsatta bi kadın yeşil ışık yakar yakmaz da soluğu onun yanında bulur. Yaptığı yanlışın farkındadır, vicdanı az çok rahatsız olur ama bu zavallı erkekler kendilerini eleştirmeyi beceremedikleri, bu gibi suçluluk duyguları ile kendilerini yıpratmak istemedikleri için başlar evdeki gül gibi karısını suçlamaya. Sen bakımsızsın, ağdaya git, makyaj yap, güzel giyin, kilo ver.....liste uzaaaaaaaarrrrrrr giderrrrrrr....sen kendine bakarsın, yaa ben bunları zaten yapıyorum ne derdi var bu adamın dersin. Olur insanız tabi, çalışan bi bayan, yada çocuklu ev hanımı bi bayan, geçimderdine düşmüş bi insan arada bir kaşı çıkar biraz erteler, ağdaya o haftasonu gidemez bir sonraki hafta gider, o gece işten geç dönmüştür duş almaz bir elini yüzünü yıkar uyur. Bunlar sudan bahanelerdir. Ben bencilim, senin hislerini hiçe sayarım, sen nasıl olsa deli gibi beni seviyorsun, ben heyecan peşindeyim, erkek olduğumun bana ispatlanmasını istiyorum yeniden başka bi kadınla diyemez. Sonra seninle evlenmek için deli olan, sevecen şefkatli ilgi dolu karşında ağlayan senden ayrılamayacağını söyleyen o bitanecik aşkınızın, boşanma avukatınıza attığı maili bulursunuz. Sizden beş para vermeden ayrılmak istemektedir. Bu nedenle kredi kartı ekstrelerinde bile en küçük harcamaların dahil olduğu bi liste hazırlamıştır. Ben ona bunları harcadım ona hiçbişey vermek zorunda değilimdir diye. Böyle küçük beyinlidir bunlar. Gözünüzden düşerrrrrrrrr, yerin dibine batar. Hiiiçççç takmaya gelmez bu zavallıları. Sadece ayağınızı denk alın kızlar, aman ha kendinizi ezdirmeyin, güçlü olun.:20::19::19::19:

Peki bakımsız kadınlar neden bakımsız oluyorlar acaba hiç düşündünüz mü? yine erkeklerin yüzünden! Psikolojimizi bozarak..! O zaman hiç şikayet etmesinler bir zahmet. Bakımsız kadınmışmışmış...:57:

adamların hepsi bir brad pitt, bir antonio banderas, bir george clooney.. lütfen hanımlar ya yakışın şu adamların yanına lütfen. karizmalarını çizdirmeyin :9:

te allam ya! bakım ayrı hijyen ayrı şeydir. kaldı ki bu bile bir aldatma sebebi değil boşanma sebebi olabilir. madem istemiyorsun o kadını yanına yakışmıyor(!) boşana... aldatmanın böyle saçma sebebi olmaz. tek sebebi olur o da kişinin karaktersizliğidir tamamen.

Son düzenleme:
sormadın mı eşine ne bakıyorsun kadınlara , önüne bak diye. saçmalamış yani.

hahaa başlığı okur okumaz aynı cümle geçti aklımdan...sanane ne bakıyorsun elalemin kadınlarına derdimsanırım ve bizimki de kavga ile sonuçlanırdı muhtemelen, aldatmayı dillendirmesi bile yeterdi...

Son düzenleme:
bencede saçmalık...işyerimdeki arkadaşlarımdan örnek vermek istiyorum.100 kiloya yakındır bi abla var eşi el üstünde tutuyor ne dese yapıyor ev işi yemek herşey ona ait gerçekten karısını çok seviyor onun gözünde belkide dünya güzeli aldatırmı bilmem ama hiç zannetmem çok değer veriyo .....başka bir arkadaşım ki boşandı kocasından daha 21 yaşında fıstık gibi çok bakımlı zayıf ve gerçekten güzel bi kadın kocasının ona yapmadığı kalmadı aldatma hemde evli kadınlarla,dayak kavga kaç kere gözü mor geldi işe arkadaşım ama boşandılar sonunda....yani demek istiyorumki şişmanlıkla alakası yok iş erkekte bitiyor..allah herkesi iyilerle karşılaştırsın

Hanımlar bugun eşimle bir alışveriş merkezinde yemek yerken eşim kilolu bakımsız bikaç kadına bakıp böyle bakımsız kadınlar aldatılmayı hak ediyor dedi. Bende konuyu kendime çevirip bende birgün bakımsız olursam beni aldatırmısın dedim sonra bu konu baya büyüttük ve şu an küsüz. Sizde eşime hak veriyor musunuz merak ettim?

Ben de senin yerinde olsaydım kel ve göbekli bir erkeği gösterir böyle adamlarında parasını çatır çatır yiyip her gece gönlünü başka bir adamla eğlendireceksin der önünde ne varsa başına geçirir ve kalkar giderdim. Ne olursa olsun hiç bir insan evladı aldatılmayı hak etmez. Eğer bakımsız buluyorsa şerefli koca ya karısını uyarır yada adam gibi boşanır ondan sonra kendi isteğine göre bakımlı kadın alır mutlu olur. Zaten bu sebebi öne sürüp aldatan erkek öncelikle insan değildir. Sonra da şerefinden şüphe edilmelidir. İnsan bu sıfatı kendine yakıştırabilir mi ya? Karım bakımsız bu yüzden namert oldum! Yok ya. Sabah sabah çok sinirlendim ya!

erkeklerr evlendikten sonra sanki kendilerine çok bakıyolarrrr :47: bütün iğrençliklerini ev içinde karılarına gösteriyolarda onlarıdamı aldatmak lazım alla alla böle saçmalık olurmuuu yaa :47:

hiç bir kadın aldatılmayı haketmez :19: hele ki bakımsız yada kilolu gibi sözlerin arkasına saklanarak.. erkeklerin kanımca en byk bahaneleri bu ... doyumsuzluğumuzdan aldattık diyemezler çünkü:53:

bir kadın her an bakımlı olamayabilir bu ayrı bir şeydir.. bir gün kendinizden geçtiniz makyajsızsınız ve saçınız başınız karışık.. olabilir insanlık halidir zaten krşılıklı olarak her türlü halimize alışmalı ve sevmeliyiz... ama bunun arkasına sığınarak da salıveren kendine özen göstermeyen kocasına arada güzel süprizler yapmayan kadın aldatılmayı hak eder bence... Bir bayan olarak bu görüşteyim.. biriyle olmalı anlamında mı dedim bunu? hayır başkalarına sizde göremediği ışıltıyı özeni görüp gözünün kayması onu istemesi bile bence aldatmakla eş değerdir...

Kimse aldatılmayı haketmez.. Bakımsız kadın olmaması gerektigi gibi bakımsız erkek te olmamalı bence.
Hatta bir arkadasımdan örnek vereyim kendisi cok bakımlı bir bayandır ama esi hem ilgisiz, hem bakımsız bir adamdır. Bu adam da aldatılmayı hakediyor demek ki..:27:

erkek aklı bu olsa gerek..
Zayıf olmayınca;kısa gıymeyınce,makyaj yapmayınca bakımsızsın..
Ama önce senın suslenmene ızın vermez sonrada gözu hep dısarı kayar dimi?
O zman onlarda şisko koca göbeklı olduklarında sızde onları aldatın..
Ee nede olsa bakımsız dımı ama???
Gerekçenız hazır..
Bence konu da sonuna kadar haklısınızz
en azından hangı konuda fıkrının ne oldunu öğrenıyosunuz

Back
X