Bakimsiz kadin

beyazlim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2012
3.628
49
113
Almanya
Selam arkadaskar,

Ya bugün genc bir bayan gördüm markette kasada,tirnaklar bakimsiz,alrlari kir dolu
Saclar özensiz ve yagli.
Bilmiyorum farkindami kendisi bu durumdan?

Ama birazda olsa özen gerekmez mi? Nasil rahat gecer ki öylece insanin günü? :(

Çalışan bir kadın olarak, Hafta sonları bazen bende bakımsız olabiliyorum, saçlarım tepeden toplu, bazen cumadan makyajımı bile temizlememiş oluyorum. İşe giderken de bakımlıyım dır :) Bunu öyle değerlendirmemek gerek diye düşünüyorum...

bu durumu dert mi edindiniz kendinize anlayamadım?

her gün öyle değildir belki kendisi ya da ailesinden biri hastadır yıkanamamıştır.

ayrıca her gün öyle olsa bile sizi ilgilendirmez neticede herkesin kendi tercihi.:31:

Evet azcik takildi kafama,
Onca pislikte kac asirda biriktiyse o tirnaklarin altinda

Çok ilginç bi yaklaşım olmuş. İnsan her şeyi gönül hoşluğu ile yapar belki çok yakın bi akrabasını kaybetti belki evladı hasta belki maddi olarak durumu yok? Ya da her şeyi mükemmel ama içinden gelmiyo. Bu kadar şekilci olmak bana göre yanlış insanın dışı değil içi güzel olsun.

Kimse içini bilemez ki.. Ben bi dönem büyük bir sıkıntı yaşamıştım ve kendimi eve kapattım, o dönemde dışarı çıkcağım zaman zoraki saçımı yıkayıp toplardım.. Hiç yıkayamadığım zamanlar bile olmuştu.. Arkadaşlarım alay etmişlerdi saçların parlıyor diye, ama kimse sormadı senin ne derdin var, neden böylesin diye.. O yüzden siz o hanımın görüntüsünü kendinize dert etmeyin. Muhtemelen bi sıkıntısı vardır, yoksa da kendi tercihi.. Bir şey diyemeyiz.. Gönül ister ki herkes bakımlı, şıkır şıkır olsun amma hayat şartları..

Töbest ..
Kadina deseydin ya bacı bu halin ne utanmiyor musun diye .
Şahsen biri bana öyle Birsey dese tirnagimin yediririm .:27:
Saka bir yana size ne yahu .

Bakımlı olmak zorunda mı? Ne kadar sığ bir düşünce yapısına sahipsin...

Bakim: Azicik para + ruh halinin iyi olmasi.
Belki depresyonda,belki o gun kotu bir moddaydi,belki pislikten hoslaniyor.Bilemeyiz.

Kadının ne derdi sıkıntısı var bilmeden hemen bakımsız demek ne kadar doğru? Belki bir yakını hastadır, ölmüştür, sevgilisinden ayrılmıştır, hastadır ya da o gün canı saçını yıkamak istememiştir. Bu sizi hiç ama hiç ilgilendirmez.

Eğer bu kadın yemek yediğiniz bir yerde aşçı olsaydı ancak o zaman onun tırnak altları sizi ilgilendirebilirdi.

Back
X