- 6 Haziran 2015
- 1.219
- 3.256
- 48
Konu hortlayinca su efsane mesaji birlikte yine yeniden analim dedim@bibibella
İnanmıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sayesinde fetiborlu pastadan sogudumvallahi efsanekk da asla unutulmayacak
![]()
görünce belası ve prensez e ne diyeceksinSayesinde fetiborlu pastadan sogudum![]()
patatezli börek derim sana. cimcikleyen kaynana derimgörünce belası ve prensez e ne diyeceksin![]()
Saçlar alışıyor evet ama bu alışkanlığı saça kazandırmak için belli bi zamana ihtiyaç var. Ben yurtta kalıyorum, tatillerde evime gittiğim zamanlarda saçımı alıştırayım diyorum ama zamanım genelde kısıtlı oluyor, okula dönünce yine sık sık saçları yıkamam gerekir çünkü az bile yağlı olsa hoş değil milletin içinde :) evet 2 haftada bir yıkanan, ben terlemiyorum ki ne olacak diyen insanlar var yurtta. Sanki insan sadece terleyince kirleniyor.2 hafta?! Bilmiyorumda saclarin alistigini söyleyenler var. Ben spora gittigim icin hergün yaz kis hergün dus almaya alistim. Ama hani kis günü iki günde biri normal karsilarim yani. Ama 2 hafta nedir ya hu?!
Ayrıca marketlerde Şarküteri manav kasap vs alanda çalışanlar kasaya bakmıyor ki... kasaya bakanlarla onlar aynı işi yapmıyor.Markette gördüm demişsiniz, markette çalışan birisimiydi?Eğer öyleyse tırnak temizlliğine bende takılırdım,sonuçta market çalışanları şarküteriden tutun marketin her alanında görev alabiliyorlar,bu tür alanlarda da kişisel hijyen önemlidir özelliklede ellerde.şu demek değilki sadece market çalışanları temiz olcak her birey kendi temizliğine önem vermeli, kişisel temizlliğine önem vermeyen kişi bir çok hastalığa,parazite açık ve yatkındır,bulaşıcıdır,yani burdada toplumsal sağlık söz konusu.Bakımdan bunu kastettiğinizi düşünerek yorum yaptım.
Kim bilir ne derdi var garibin? Her şey insana dairdir..Selam arkadaskar,
Ya bugün genc bir bayan gördüm markette kasada,tirnaklar bakimsiz,alrlari kir dolu
Saclar özensiz ve yagli.
Bilmiyorum farkindami kendisi bu durumdan?
Ama birazda olsa özen gerekmez mi? Nasil rahat gecer ki öylece insanin günü?![]()