- 26 Şubat 2012
- 7.313
- 19.530
- 448
Herkese ne yapmalıyım demişsiniz, size reçete bile verdim ama okumuyorsunuz. İyileşmek istediğinize emin misiniz cidden?Üzerimde gerçekten negatif bi enerji olumsuzluk var . Tam kontrolü eşime aldım diyorum, bir şey oluyor ... dağiliyorum .. mesela birine mesaj atıyorum gitmek için komşu arkadaş whataupp a giriyorlar ama okumuyorlar bilerek ... ne zaman birine değer versem uzaklaşıyor benden eşim dahil ... sadece bilmişlik yapmıyorum fazla alçak gönüllüyüm sanırım ...
Yani onlara verdiğim değerimarşidan görmüyorum . Hep ben davet ediyorum komşuları gel diyorlar gitmek isteyince böyle ... arayınca ( yaşça büyük olanlar , bira aradın der gibi komşular )...
Bi dost aradım kendime yok ...
Kitap okumak spor yapmak istiyorum
Ev işleri ve küçük bebek var ... çocuk sanki üzerine zimmetli . Eşim sağ olsun sorun çıkarıyor dediğim gibi ...
Biliyorum farkındayım kendim için bşr şeyler yapma zamanı ...
Bu arada okulda iyi bir eğitimciyim onda sorun yok . Ama kişisel gelişimime jet vuruyor bu durum .
Ayrıca noktalama işaretleri konusunda , gece geç saatte yazmak zorladı beni...
Psikiyatr psikolog emdr vs bu konularda her şeyi denedim . İlaç işe yarıyordu ama uyku evi okul işini ihmalime neden oldu ve bırakmak zorunda kaldım unutkanlık ve uyku nedeni ile ...
Beni yönlendirecek sözlere , insanlara ihtiyacım var ...
her düştüğümde güç alacağim birilerine
Bir de teşekkür ederim cevaplarınız için ...
Yapamayacağim bir iş yok tek başima çok şey başardım . Sadece bu fobim ve kişisel gelişimimde tıkanmam kaldı dediğim gibi ...
ayrıca eşimin ailesi çok sorunlu imiş hala öyle devam ediyorlar . Babası şiddeteğilimli vs.. onun da etkisi var tabi ..
Travmama gelince ilkokulda sınıf başkanı ilken idareci tarafında haksız yere sınıf önünde tokatlandım ...