• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakımsız ve kilolu yenge

o
Ne derseniz deyin yengemden utanıyoruz
da sizle gurur duymuyordur bence ayrica gulme komsuna gelir basina yeeek yeeaa ben dikkat ederim dersin simdi ,ama guvenme guzelligine 1 sivilce yeter demislerbir hastalik olur olursun 130 kilo o zaman görürüm seni.. abin kilolu olsaydi da yengem soğudu , ondan utaniyoruz bskimsix vs dermiydin?

Abiniz hala ayni yataga girip hala sevisiyor yengenizle. size de laf yetistirmek istemedigi icin "hı hı bende sogudum evet igrenc oldu" diyordur muhakkak bu halinizin tavrınızın farkındadır zira ;)

Abinizin zevklerine karışmasanıza :) siz kendi bakımınıza bakın bence.

Konu sahibini bu kadar hirpalamayin ,sonucta aileler olan biten herkesi ilgilendiyor ,kilo ciddi saglik sorunu yaratir ,3 cocugu var ,
Benim kardesimin eside kilo aldi ,benden 3 yas kucuk ,
Bildigin yemekten ,her goren yasik cocuga bu ne boyle daha kac yasinda 120 kilo nedir bu diyordu ,
Evlenirken zayif bir hanimdi ,zaten uzun boylu ciddi anlamda acaip bisi olmustu ,
Kardesimde her an laf degdiyordu ,biz zor hamile kalirsin sana yasik biraz zayifla dedik umursamadi ki ,
Sonunda bir arkadas ortaminda hos bir hanim birine soylerken duymus ,yasik adama bu ne boyle annesi gibi diye ayartirim ben bu adami lafi kendine getirdi ,6 ayda 60 kilo verdi ,birde hamile kaldi ,9 senedir hamile kalamiyordu kilodan
Siz ne yapsaniz duzelmez ,kocasini kaybetme riski onu kendine getirir ancak

Abimin 3 çocuğu var, yengem zaten iri bir kadındı bu çocuklardan sonra iyice kilo aldı. Devasa bir canlıya dönüştü. Hem bakımsız hem aşırı kilolu, 100 kilo olmuştur herhalde. Abim de soğudu ama çocukların hatrına sürdürüyor evliliği, biz de boşanmalarını istemiyoruz. Ama yengemin bu umursamaz ve rahat halleri çok sinir bozucu, insan biraz bakımlı olmalı daha genç üstelik 39 yaşında. Birşey yapabilir miyiz acaba?
Sizene yengenizle siz mi sevişiyorsunuz? Bu nasıl bi üslup ya devasa yaratık demissiniz bi de.Ayıp yani gerçekten çok ayıp.Kınadığını yaşamadan ölmezmiş kimse bunu unutmayın

Niye herkes üzerine gidiyor? cıkar yol ariyor bunu ona nasil tatli dille söyleyebiliriz demeye getiriyor,evlilikleri bozulmasini istemiyor iste görumce.

Yengen ile aran nasil?herseyi konusabilir misim onunla?eģer oyle ise abinin onu artik begenmedigini degil de bence artik kilo vermelisin zayifken daha da guzel yüzun ortaya cikiyor falan diye gaz verebilirsin..
Siz ne derseniz diyin yengemden utanıyoruz demiş konu sahibi.Onu böyle aşağılamaya ne hakkı var yengesi o herşeyden önce yeğenlerinin annesi

Konu sahibini bu kadar hirpalamayin ,sonucta aileler olan biten herkesi ilgilendiyor ,kilo ciddi saglik sorunu yaratir ,3 cocugu var ,
Benim kardesimin eside kilo aldi ,benden 3 yas kucuk ,
Bildigin yemekten ,her goren yasik cocuga bu ne boyle daha kac yasinda 120 kilo nedir bu diyordu ,
Evlenirken zayif bir hanimdi ,zaten uzun boylu ciddi anlamda acaip bisi olmustu ,
Kardesimde her an laf degdiyordu ,biz zor hamile kalirsin sana yasik biraz zayifla dedik umursamadi ki ,
Sonunda bir arkadas ortaminda hos bir hanim birine soylerken duymus ,yasik adama bu ne boyle annesi gibi diye ayartirim ben bu adami lafi kendine getirdi ,6 ayda 60 kilo verdi ,birde hamile kaldi ,9 senedir hamile kalamiyordu kilodan
Siz ne yapsaniz duzelmez ,kocasini kaybetme riski onu kendine getirir ancak
Gorumceklere geldik acayip bir şey mi :KK12:

3 çocuk yapabilmek bu devirde kolay mı? Acaba o kadıncağız ne çekiyor hiç biliyor musun? Abin de adam olsun o kadın kendi keyfine o kiloları almadı ona üç tane çocuk vermek için çekmiş.Ve ayrıca çocuk büyütürken kadıncağız kendini görebiliyor mu acaba sen ordan ne güzel ahkam kesiyorsun hele de çocuklar küçükse saçını tarayabiliyorsa şans yani. Çok dert ettiysen tutarsın bir bakıcı bi de temizlik görevlisi yengene kadında bakar kendine yapamıyorsan da sus

Konu çok fake geldi belirteyim ancak yorum yapan üyelere bakınca haddinden fazla tepki verdiklerini gordum. Kilo eger hastalık sebebli degilse doğustan gelen bir durum değil. Sanki engelli bir insana laf söylenmiş gibi tepkiler hakikaten.

Çocuk doğurmaylada kilonun bir alakası olduğunu dusunmuyorum. Annem kaç yasinda kadın hala 50 kilo. Biraz dikkat etmeye ve cabaya bakıyor o işler. Cocuk dogurunca kilolu kalınır diye birşey yoktur.

Kilolu, sisman lafini hakaret olarak algilayip, bunu duyunca "insanlari boyuyla, kilosuyla yargilamayın" diye ortaya cikip bas bas bagiranlar, gayet fit, biçimli hatunlara "ayy bu ne be kadin dedigin ele gelecek, bu ne kemik gibi iyy" yorumlari yapiyorlar gayette ve kimse kendini ortalara atmiyor yargilamayin diye nede acabaa? ^^

Abiniz brad pit galiba? ya da ailede herkes adriana lima? 3 tane evlat vermis kendine normal degil mi bu hale gelmesi? abiniz madem cok onem veriyordu dis guzellige bu kadar cocuk istemeseymis? tabi kadin ya hem doguracak hem manken gibi olacak. Koca salabilir kendini ama aman kadin salmasin kadin cunku.

Back
X