ama haksız mıyım ..
bu hayat güzel ..
tadını çıkarın ..
hemen şimdi başlayın kendinize bakmaya ..![]()
haklısın ve bu haklılık beni öldürecek.
keşke hareket etmeden yaşamanın bir şansı olsaydı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama haksız mıyım ..
bu hayat güzel ..
tadını çıkarın ..
hemen şimdi başlayın kendinize bakmaya ..![]()
canım dönemsel bir şey olabilir..kendine önem vermek kendini sevmek demektir..kendini seversen hayatta seni sever..![]()
Çok iyi olur :) mızmızlanma konusunda üstüme tanımam gerçi :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
e o zaman sıkıntılı bir süreç olacakdenemeye değer sanki.
Evet değer en azından olmazsa denedikte olmadı deriz
haklısın ve bu haklılık beni öldürecek.
keşke hareket etmeden yaşamanın bir şansı olsaydı![]()
öyleyse ne yapıyoruz? ben bilmiyorum çünkü bildiğine inanarak seni patron ilan ediyorum ve teslim oluyorum.
malesef çağımızın insanları olarak tembeliz..
İlk zayıflayarak başlamalıyız çünkü zayıflarsak kendimize güvenimiz gelir ve ister istemez zaten bakımlı oluruz diye düşünüyorum
Ben de kiloluyum,bakımsızım belki bu ara biraz dağınığım ama bunlar mutsuz olmak için sebep değil ki ya.Bir ay diyet yapar incelirsiniz,kiloyu bu kadar dert etmeyin,eve girişirsiniz bir günde parlar,bir saç boyası ,bir fön oldun afet
Hasta olurum,dayak yerim,iş yapmak istediğim halde özrüm vardır yapamam,o zaman mutsuz olurum .
Hayatımız çok kıymetli , hele ki gençlik yılları, ara sıra böyle hisseder insan ona eyvalllah ama sürekli böyleyse yardım alın.[/I][/I]
ilk mesaja ithafen cevap veriyorum
ne guzel gamsizsin :)
tavsiyem evine bolca ayna ve saat al
B] evet ama benim aslında en büyük sorunum uyku onu bi düzene soksam devamı gelecek sanırım bilemedim. [/B]
Benimde uyku düzenim yok ama yine de bir yerden başlamak lazım ben mesela pilates malzemesi bakmaya başlayarak bir yerlerden başladım :)
bence sen kendinden sıkılmışsın...sorun bu ...çözümü bilmiyorum =)
valla o da bir ihtimal ancak asıl durum koltuğumdan kalkamamam. bilmiyorum belki de sorumluluğum az olduğu için gerek görmüyorum belki de çünkü dedemlerin yanındayken ya da eve çocuklar geldiğinde yerime oturmuyorum. kuzenlerime bakarken de öyleydim.
sen benim gibisin fırsatı bulduk mu dünya yansa o koltuktan kimse bizi kaldıramaz..
tibet egzersilerini öneririm...
o ne ola ki? :44:
googledan bak tibetin 5hareketi diye...
faydaları çok...zayıfsan kg alıyorsun ,kg vsrsa zayıflıyorsun..hücreler yeniliyor
bedenin enerji alanı değişiyor ...vs
topiğimiz de var yapmaya kararverirsen bekleriz..telden link veremiyorum malesef
o zaman ben de kaldırdığım yerden çıkartayım. çocukluğunda beden eğitimi derslerine katılmamak için hocalarla kavga eden bir insan olarak bu karar büyük bir adım olacak![]()