• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bakımsızım, kiloluyum, dağınığım

haklısın ve bu haklılık beni öldürecek.

keşke hareket etmeden yaşamanın bir şansı olsaydı :21:

malesef çağımızın insanları olarak tembeliz..

öyleyse ne yapıyoruz? ben bilmiyorum çünkü bildiğine inanarak seni patron ilan ediyorum ve teslim oluyorum.

İlk zayıflayarak başlamalıyız çünkü zayıflarsak kendimize güvenimiz gelir ve ister istemez zaten bakımlı oluruz diye düşünüyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Ben de kiloluyum,bakımsızım belki bu ara biraz dağınığım ama bunlar mutsuz olmak için sebep değil ki ya.Bir ay diyet yapar incelirsiniz,kiloyu bu kadar dert etmeyin,eve girişirsiniz bir günde parlar,bir saç boyası ,bir fön oldun afet :32:
Hasta olurum,dayak yerim,iş yapmak istediğim halde özrüm vardır yapamam,o zaman mutsuz olurum .
Hayatımız çok kıymetli , hele ki gençlik yılları, ara sıra böyle hisseder insan ona eyvalllah ama sürekli böyleyse yardım alın.
[/I][/I]

Son düzenleme:
ilk mesaja ithafen cevap veriyorum
ne guzel gamsizsin :)
tavsiyem evine bolca ayna ve saat al

Son düzenleme:
malesef çağımızın insanları olarak tembeliz..

yalnı8z olmadığım için sevinsem mi yoksa sana hak verip üzülsem mi bilemedim :44:

İlk zayıflayarak başlamalıyız çünkü zayıflarsak kendimize güvenimiz gelir ve ister istemez zaten bakımlı oluruz diye düşünüyorum

evet ama benim aslında en büyük sorunum uyku onu bi düzene soksam devamı gelecek sanırım bilemedim.

Ben de kiloluyum,bakımsızım belki bu ara biraz dağınığım ama bunlar mutsuz olmak için sebep değil ki ya.Bir ay diyet yapar incelirsiniz,kiloyu bu kadar dert etmeyin,eve girişirsiniz bir günde parlar,bir saç boyası ,bir fön oldun afet :32:
Hasta olurum,dayak yerim,iş yapmak istediğim halde özrüm vardır yapamam,o zaman mutsuz olurum .
Hayatımız çok kıymetli , hele ki gençlik yılları, ara sıra böyle hisseder insan ona eyvalllah ama sürekli böyleyse yardım alın.
[/I][/I]

ben mutsuz değilim ki tembelim ha biraz da beceriksiz... üzerimden onu atmam gerekiyor da nasıl bilemiyorum :26:

ilk mesaja ithafen cevap veriyorum
ne guzel gamsizsin :)
tavsiyem evine bolca ayna ve saat al

merhaba anne:36:

şaka bir ya yana annem de gamsız kızım der bana. aynalarla saatler güzel fikirmiş aslında ama o ev yaşanabilir gibi gelmedi bana. deprosyona girmeden tembelliğimi üzerimden atmak istiyorum :52:

B] evet ama benim aslında en büyük sorunum uyku onu bi düzene soksam devamı gelecek sanırım bilemedim. [/B]

Benimde uyku düzenim yok ama yine de bir yerden başlamak lazım ben mesela pilates malzemesi bakmaya başlayarak bir yerlerden başladım :)

B] evet ama benim aslında en büyük sorunum uyku onu bi düzene soksam devamı gelecek sanırım bilemedim. [/B]

Benimde uyku düzenim yok ama yine de bir yerden başlamak lazım ben mesela pilates malzemesi bakmaya başlayarak bir yerlerden başladım :)

o zaman ben de kaldırdığım yerden çıkartayım. çocukluğunda beden eğitimi derslerine katılmamak için hocalarla kavga eden bir insan olarak bu karar büyük bir adım olacak :46:

bence sen kendinden sıkılmışsın...sorun bu ...çözümü bilmiyorum =)

valla o da bir ihtimal ancak asıl durum koltuğumdan kalkamamam. bilmiyorum belki de sorumluluğum az olduğu için gerek görmüyorum belki de çünkü dedemlerin yanındayken ya da eve çocuklar geldiğinde yerime oturmuyorum. kuzenlerime bakarken de öyleydim.

valla o da bir ihtimal ancak asıl durum koltuğumdan kalkamamam. bilmiyorum belki de sorumluluğum az olduğu için gerek görmüyorum belki de çünkü dedemlerin yanındayken ya da eve çocuklar geldiğinde yerime oturmuyorum. kuzenlerime bakarken de öyleydim.

sen benim gibisin fırsatı bulduk mu dünya yansa o koltuktan kimse bizi kaldıramaz..
tibet egzersilerini öneririm...

o ne ola ki? :44:

googledan bak tibetin 5hareketi diye...
faydaları çok...zayıfsan kg alıyorsun ,kg vsrsa zayıflıyorsun..hücreler yeniliyor
bedenin enerji alanı değişiyor ...vs
topiğimiz de var yapmaya kararverirsen bekleriz..telden link veremiyorum malesef

googledan bak tibetin 5hareketi diye...
faydaları çok...zayıfsan kg alıyorsun ,kg vsrsa zayıflıyorsun..hücreler yeniliyor
bedenin enerji alanı değişiyor ...vs
topiğimiz de var yapmaya kararverirsen bekleriz..telden link veremiyorum malesef

hemen bakıyorum sağ olasın

o zaman ben de kaldırdığım yerden çıkartayım. çocukluğunda beden eğitimi derslerine katılmamak için hocalarla kavga eden bir insan olarak bu karar büyük bir adım olacak :46:

Haha :D büyğk adımlarla başladık hadi hayırlısı :D

Aaa daha neler. 20'li yaslarinin basinda boyle seyler soylemeniz hic hos degil.(Telefondan smiley da yapamiyorum ki, yoksa du kasi catik parmak sallayan ifadeyi yollayacaktim;)
ilerisini düşün. Genceciksin, firsatin var, sorumlulugun az. Ne kadar güzel.
Ilerde evlendiginde , ise gitmek, eve bakmak, cocukla ilgilenmek zorunda oldugun zaman, kendine ayirabilecegin bir saat o kadar kiymetli olacak ki.
oncelikle kilolarindan kurtul, kendine guzellikler yap.saclarini boyat bastan asagi agda yap:)) ev temizlemek nedir ki, bir gununu de ona ayir.

Back
X