- Konu Sahibi nurumoglum
-
Peşpeşe yorum yapınca jelibon ve zelibon olarak pek sevimli duruyoruzöncelikle bir hafta sonu çocuğunu annene bırak evde fazla ne var ne yok at..sonra herşeyi sıraya koy..kendini salma..çocuğuna haftasonu bakıyorsun annen ne yapsın...çok şanlısın bunun farkına var..bakımlı çalışan anne ol...
Peşpeşe yorum yapınca jelibon ve zelibon olarak pek sevimli duruyoruz
Benimkisi direkt pis boğazlıktan geliyoayy evet..bana ortaokuldayken bu lakabı takmışlardı..jelibondan geliyor
Eşiniz çocuğun bakımında yardımcı olmuyor mu?
:)) bende çok severim..Benimkisi direkt pis boğazlıktan geliyoJelibonsuz bir hayatı düşünemiyorum, yeğenlerim dahi artık neredeyse abur cubur yemiyor ama teyzeleri jelibonsuz yaşayamıyor
O zaman tatil günleriniz için bir planlama yapmalısınız yani size nefes alabileceğiniz bir zaman kalmalı bir şekilde....Eşimin kendi işi canım.
Saat 22.00 dan önce eve gelemiyor.C.tesi dahil.
Yani bana bir faydası yok maalesef
Yaw yemeyin şunları, çok sağlığa zararlı. En iyi ihtimalle sığır jelatini..hangi sığırın neresinden geldiği meçhul.Benimkisi direkt pis boğazlıktan geliyoJelibonsuz bir hayatı düşünemiyorum, yeğenlerim dahi artık neredeyse abur cubur yemiyor ama teyzeleri jelibonsuz yaşayamıyor
Biliyorum ama kendimi tutamıyorum jelibona karşı aşırı bi zaafım var nedense :)))Yaw yemeyin şunları, çok sağlığa zararlı. En iyi ihtimalle sığır jelatini..hangi sığırın neresinden geldiği meçhul.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?