• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bakımsızım :((

Öncelikle bütün fazlaliklari at veya ver.
Elbise, oyuncak, ayakkabi, ev esyasi.
Lazim olmayan herseyi. Bu senin isini cok kolaylastirir.
Bazi insanlar, ne bulurlarsa sakliyolar, yillarca
Giymedikleri kiyafetler, bin cesit demode ayakkabi falan.

yardım edin kızlar :KK43:
çoook hareketli bir oğlum var. 8-6 çalışıyorum. c.tesi-pazar evdeyim.
çocuğuma annem baktığından rutin günlük temizlik işlerini de yapıyor.
ama yine evim dagınık. Çok eşya var bikere ,oyuncaktan geçilmiyor. Neyi nereye koyacağımı şaşırıyorum.
Oğlan sürekli eteğimde,her anını benimle gecirmek istiyor.
asıl soruna gelince;
bakımsızım,yorgunum,uykusuzum,kendime saygım kalmadı..
hafta sonu gaza geldim kendime cilt bakım ürünleri aldım.
kendime bakmak istiyorum. Ama rutine oturtamıyorum.
yüzüme bir maske yapmayalı 1 yıl olmuştur. Uzun saçlarımı ugraşamıyorum diye gidip kısacık kestirdim.
üzerime giyecek doğru düzgün kıyafetim yok. Kendime bişey alacağım zaman 1000 kere düşünüyorum.
1 aydır ağda yapıcam. en son c.tesi oğlanı uyutunca yaptım çok şükür.
İşten eve gidince üzerime giydiğim pijamaları görseniz durumun vehametini anlardınız.
Yani şimdi anlatırken net farkındayım ama icraate dökemiyorum.
Ne yapıcam ben? nasıl kendime gelicem?
hem evine,hem cocuğuna,hem işe,hem kocasıa yetişip,bir de üzerine kendine bakabilen bayanların elinde sihirli değnek mi var ?
bekarken nasıldınız?

Çocuğu 15 de bir de olsa anneye bırak kuaförüne git alışveriş yap kendine bak .ne için çalışıyosun yoksa ??tamam evlat Herşeyden Önemlidir ama kendine saygını asla yitirme. Eşinin de hoşuna gidecek kesinlikle adam bir kadın Görsün hade bakem:))))

bence iş sizde bitiyor siz gözünüzde büyütüyorsunuz yorumlarınızdan bunu çıkardım

ama yine evim dagınık. Çok eşya var bikere ,oyuncaktan geçilmiyor. Neyi nereye koyacağımı şaşırıyorum.
asıl soruna gelince;
yüzüme bir maske yapmayalı 1 yıl olmuştur. Uzun saçlarımı ugraşamıyorum diye gidip kısacık kestirdim.
üzerime giyecek doğru düzgün kıyafetim yok. Kendime bişey alacağım zaman 1000 kere düşünüyorum.
İşten eve gidince üzerime giydiğim pijamaları görseniz durumun vehametini anlardınız.
hem evine,hem cocuğuna,hem işe,hem kocasıa yetişip,bir de üzerine kendine bakabilen bayanların elinde sihirli değnek mi var ?
Bahar geldi bak ne güzel, sana da enerji versin güzel havalar... :)
Bakım o kadar zor değil ya, saçların kısaysa 2 dkkada köpükle filan da şekillendirebilirsin. Çocuğun seni özlüyordur gün içinde ondan öyle yapıyordur. Ne güzel en azından hafta sonu iş yerinde değilsin :)

Merhaba, kaç yaşındasınız bilmiyorum fakat hayat sizi yormuş, bıkmışsınız bunalmışsınız. Yaşam tarzınızı hiç bilmiyorum ama başından önce ruhunuzu arındırmalısınız. Pisikolojik tedaviden falan bahsetmeyeceğim kendinizin doktoru kendiniz olun. Kendinize baktıkça iyileştiğinizi fark edeceksiniz zaten. Kuaföre gidin, alışveriş yapın. Kendinize vakit ayırın. Düşünmeyin kendinize yakıştırdıysanız ALIN. Çocuğunuzu hafta sonu annenize bırakıp eşinizle ufak bir tatile Çıkın. Evinizde Değişiklikler yapın fazla olan herşeyi atın, gözünüz gönlünüz açılsın ruhunuz ferahlatsın. Zaten fazlalıkları attığınızda hiç birey yapmadan rahatlayacaksınız. Sonra herseye bir saat Sırası koyun örneğin he gece saat 11 e telefonunuzu kurun ve o saat krem saatiniz olsun. Hafta sonu bir saat Tırnak saç vs Bakım saatiniz olsun. Bu koşuşturmaca size fazla geliyorsa eczaneden ek bir takviye vitamin vs alabilirsiniz örneğin ben okuldu vs çok yorulduğum için supradin kullanıyorum ve gerçekten faydasını gördüm bu sizi daha zinde ve enerjik tutar. Bu ve buna benzer birsürü ek takviyeler var bunu eczacımıza sorarak size en uygununu kullanmanızı tavsiye ederim. Biraz uzun yazdım kusura bakmayın annemde aynı durumdaydı biraz da olsa tecrübem var yani:KK49: iyi günler dilerim, umarım herşeyime yoluna girer.

Kiyafet almaniz için artık carsi pazar gezmeye gerek yokki. İnternetten de alabilirsiniz. Ben artik hep internetten aliyorum şükür hic bi sorun yaşamadım simdiye kadar. Bedeninizi tam olarak biliyosaniz kucuk geldi buyuk kaldi gibi bi sorunda olmaz. Ayni sekilde gratislerde Watsonslarda cok guzel bakim maskeleri var. Maksimum fiyati 10. Basta gidip cildinize gore bikac maske alip deneyip sonra beğendiğinizi toplu halde alabilirsiniz. Evde yemek yerken otururken yaparsiniz 15dakkanizi almaz. Bi bb krem bi rimel bi alliklada gayet bakimli olursunuz. Cok zor seyler degil.

Evde ve disarida guzel kiyafetler giyinmek istiyorsaniz butun eski kiyafetleri atin. Evde
gereksiz kiyafet olunca giyiyoruz ister istemez.
Eski pijamalarinizi da atin. Dolabinizda hep
guzel seyler olsun.
Maddi olanaklariniz iyiyse evde bakimla ugrasmayin. Kuaforde halledin hepsini.

bu işin özü kendini sevmekten başlar kendinizi sevin ayna karşısına geçin yapabilirim deyin
gidin rahat edebileceğiniz bir ev kıyafeti alın
sonra kuaföre gidin kendinizi en iyi hissedeceğiniz bir saç rengi bulun
ordan bi parfümeriye miss gibi bi parfüm alın
çocugunuz kaç yaşında veya kaç aylık bilmiyorum ama onun ilgisini çekicek bi meşgale bulun
o onlarla oyalanırken sizde evişinizi yapın
kendinize zaman ayırın pes etmeyin
oyuncak koyulan kutular var onlardan alıp düzenleyin çocugunuza kendı odasını toplamayı öğretinzamanla alışacaktır
sizin eteğinizden ayrılmaması çok normal çalıştığınız için sizi özlüyor
bakım konusuna gelince öyle çokta şaşalı bakıma gerek yok
ben sabah yüzümü yüz yıkama jeli ile yıkıyorum
ardından serum üstünede nemlendirimi sürüyorum bu kadar
çalışıyorsunuz diye sakın salmayın kendinizi erkekler çok çabuk farkeder bu durumu
en azından parfümünüzü sıkın ojenizii tazeleyin
mutluluklar diliyorum yuvanızda

asıl soruna gelince;
Benim ikizlerim var cnm 9 aylıklar. İlk doğduğu andan itibaren duşumu eksik etmiyorum günlük. İlk aylar çok zor oldu annemde kaldım aylarca.orda saldım kendimi iyice.ki önceden giyinip süslenen biriydim. Evimde gayet temizdi.eve tekrar döndüğümde napıcam dedim.ama herşeyi sırasına koydum. Yemeğim olduğunda evi sildim süpürdüm. Bunları yapmayınca yemek yaptım. Tabi aralarda çocukları doyur yatır oyna vs.biri gelip iki dk çocuk seviyorsa hemen wc yıkıyorum mesela. Eşim işten gelmeye yakın da geçiyorum odama giyiniyorum makyajımı yapıyorum. Ama her dk elim çocukların üzerinde tabi
Mutfak topluyorum mesela alıyorum yere oyuncakları döküyorum onlar oynarken yapıyorum işimi. Eşim çocuklar la oynarken ütü yapıyorum.bazı şeyleri de ölüyo olsam yapıyorum dişlerini fırçalamak ve ağda yapmak gibi.çocukların yatırınca yapıyorum. bunun gibi bi çok şey.tek avantajı m çalışmıyorum. Ama isteyince düzene koyuyo insan.haftasonları gezmeye bile çıkıyoruz ailece.tabi bütün bunları öncelikle kk arkadaşların desteğiyle yaptım .hatırlayanlar var mı bilmiyorum. Ben böyle sıraladım arkadaşım umarım yardımcı olmuşumdur

kızlar çok sağolun :) iyi ki açmışım konuyu.
sabah kalktım dermoday bakım ürünleri almıştım kendime.
onunla yüzümü yıkadım.Nemlendiricimi sürdüm.
öyle çıktım evden.
Şimdi ben bu bakım konularında çok cahil olduğumdan şu markalar konusunda da yardımcı olabilir misiniz rica etsem?
aldıklarım
ayak için dermocare krem
el için dermaderm argan yağı özlü krem
dermoday anti acne temizleme köpüğü
darmoday günlük bakım kremi

şimdi,yüzüm fena durumda. Bunlar dışında ne kullanabilirim?
ya da aldığım ürünler doğru mu?
çenemin altında 3 tane tüy var. Sinir oluyorum ama cımbızla alsam çoğalır diye alamıyorum? Bunun için bir çözüm var mı?
maske yapmam lazım hangisinden alıyım sizce?
hadi herkes tecrübelerini paylaşsın.
öperim hepinizi ;)

asıl soruna gelince;
ben çalışmıyorum oglum 23 aylık ve çok huysuz ve her an tepemde hiçbirşeye yetişemiyorum bekarken kendimle daha çok ilgileniyordum evimde ki hiçbirşey yeni ve düzenli degil kendime bakmak şöyle dursun aksam nasıl yattığımı bilmiyorum yardım edenim de yok insanlar anca eleştirmeyi biliyor mangalmı yakılaca hadi fatma gilin terasa gidelim toplanılacak mı hadi fatma gil e gidelim kimse tarafından takdir göremiyorum bi çocuk geçim sıkıntısı düzensiz eşyalar falan hayat zor

ne gü
Benim ikizlerim var cnm 9 aylıklar. İlk doğduğu andan itibaren duşumu eksik etmiyorum günlük. İlk aylar çok zor oldu annemde kaldım aylarca.orda saldım kendimi iyice.ki önceden giyinip süslenen biriydim. Evimde gayet temizdi.eve tekrar döndüğümde napıcam dedim.ama herşeyi sırasına koydum. Yemeğim olduğunda evi sildim süpürdüm. Bunları yapmayınca yemek yaptım. Tabi aralarda çocukları doyur yatır oyna vs.biri gelip iki dk çocuk seviyorsa hemen wc yıkıyorum mesela. Eşim işten gelmeye yakın da geçiyorum odama giyiniyorum makyajımı yapıyorum. Ama her dk elim çocukların üzerinde tabi
Mutfak topluyorum mesela alıyorum yere oyuncakları döküyorum onlar oynarken yapıyorum işimi. Eşim çocuklar la oynarken ütü yapıyorum.bazı şeyleri de ölüyo olsam yapıyorum dişlerini fırçalamak ve ağda yapmak gibi.çocukların yatırınca yapıyorum. bunun gibi bi çok şey.tek avantajı m çalışmıyorum. Ama isteyince düzene koyuyo insan.haftasonları gezmeye bile çıkıyoruz ailece.tabi bütün bunları öncelikle kk arkadaşların desteğiyle yaptım .hatırlayanlar var mı bilmiyorum. Ben böyle sıraladım arkadaşım umarım yardımcı olmuşumdur
zel benim oğlan gece 3 e kadar uymaz wc giderken bile çıkınncaya kadar aglar oyuncak oynamaz huysuz aşırı sinirli ve inatçı sürekli tepemde aglar ben uyusada işimi halletsem diye gözüne bakıyorum

senın iş çok şeker,biriktirmişin,ben atma işini iyi yapıyorum,eşin dostun kaç gardorpunu atmışlığım var,hemde ne ezerek,bir kere gözünün önünde yok et birdaha sıkınça üzerine geçiremezsin,işe ordan başla,bir salon bul komple herşeyini yaptırcağın,manı pedi masaj,saç,vucut bakım,hamam git kese falan rutıne bağla yaz şu tarıh hamam,şutarıh kuaför falan dıye,makyaj kursuna git,öğren yap,ayy çok şey var

Bende çalışan anneyim bir dönem bende senin gibiydim bezgin mutsuz yorgun ...oğlumun sağlık problemleri vardı şükür atlattık...eve yardımcı kadın aldık tüm işlerimizi o hallediyo..Bakımlı olmak hiç zor değilki olması gerekenler bunlar zaten bakımlı olmak adına değil bu yapacakların.. hem kendini sevmekten başla önce, değer ver kendine. sen mutlu olursan çevrenide mutlu edersin........sadece yarım saat erken kalkarak rahat hazırlanabilirsin...ben mesela günlük duşumu alırım...sabah işe gitmeden hergün mutlaka saçımı fönlerim makyajımı yaparım hafif bir parfüm sıkarım..kıyafetlerim temiz, uyumlu, ütülü olur ve aynı kıyafeti ikinci gün giymiyorum..hafta sonu da epilasyon ve bakım için zaman ayırabilirsin kendine .benimde iki çocuğum var ve yetişebiliyorum sanada annen yardımcı oluyormuş çocuk ve ev işleri konusunda. başarabilirsin sende sadece biraz istek...evdede iş dönüşü güzel rahat şeyler giy ..oldu bitti tamam...Ayrıca evde çok eşya var demişsin lüzümsuz hiçbirşeyi ben evde tutmuyorum ya ihtiyacı olana veririm yada atarım yoksa biriktirirsek ev çöplüğe döner...

ne gü

zel benim oğlan gece 3 e kadar uymaz wc giderken bile çıkınncaya kadar aglar oyuncak oynamaz huysuz aşırı sinirli ve inatçı sürekli tepemde aglar ben uyusada işimi halletsem diye gözüne bakıyorum
Allah yardımcın olsun canım zor çocuk büyütmek

önce üzerinize geçirdiğiniz beğenemdiğiniz ev kıyafetlerini çöpe atın. evdede güzel giyinmek zor değil. tayt denilen rahat ve seksi bişey var hayatımızda.

sihirli değneğim yok plan-program ve yardımcı eş var.

Back
X