Bakimsizsin o yüzden seni istemiyor

Konudaki heriften ve anasından bağımsız yazıyorum; arkadaşlar, temizlik, düzen, bakım, hijyen hayatınızda biri olmasa dahi insan (kadın erkek ayırmıyorum) olarak yapmanız gereken şeyler zaten. Pis, dağınık evde yaşanmaz. Evsiz şarapçılar gibi giyinilmez, kokarca gibi gezilmez.
Ben ilk kez burda “sevişmediğim halde duş aldım” falan gibi cümleler gördüm.

Aboo, demek 3 ay sevişmese?

Ulan hep böylelerinin cildi bebek gibi kalıyor. O kızın cildi de düzgündü. Ben 2 gün aynı yastık kılıfı ile yatarsam 3. Gün sivilcem çıkıyor

O zamanlar yaşta daha gençti ama şimdi 30 yaşlarindayiz. Kendisini son gorudugumde cocukta dogurmuş cildi baya kotuydu gozenekler vs.
Genç yaşta bakimsizliği bir şekilde ciltleri idare ediyor demek ki ama ileride sıkıntı oluyor.
Ileri yaşlarda da bu kadar bakimsiz olup bebek gibi olan var mi bilmiyorum.

Kim bilir, doncu abla bununla ilgili de bir istatistik çıkarır belki

Bence tam bir Ortadoğulu kafası ve normal bir cümle olmuş. Yahu oğluma seksi görün onu azdır diye, kaynanalar gelin bohcasına dantelli don koyuyor bu sevdiğimin coğrafyasında. Kadın yine kibarlık edip "bakımlı" diyerek dile getirmiş meramını..

Makyaj yapmazsa bebek gibi kalma ihtimali var. Bakımsızlığın üstüne makyaj delirtir cildi tabi, o kimyasallar saatlerce günlerce tazelenmeden kalıyor ciltte, felaket.

Bakımdan kasıt ne? Evde salaş giyim falan mı? Misal spor yapan yuvarlak hatları olan bir kadın popişine pazardan alınma bir tayt bile giyinse seksi durur ama yağları ordan burdan fışkıran biri binlerce liralık dieselleri giyse yine salaş durur vs…
Kişisel bakım falan olmadığını düşünerek yazıyorum.
Kadının bakımdan kasıt ne aramasından ziyade oğluyla kocakarı gibi dedikodu etmesine daha çok takıldım ben

Makyaj yapmazsa bebek gibi kalma ihtimali var. Bakımsızlığın üstüne makyaj delirtir cildi tabi, o kimyasallar saatlerce günlerce tazelenmeden kalıyor ciltte, felaket.

Zaten o pasakliliga rağmen sivilce bile cikartmayan cilde bir de iyi baksaydi taş gibi kalırdı bence ileri yaşlarda bile.
Ama mahvolmuş cildi, ne zor geliyor yuzunu yikamak millete ya. Hayir yuzunu yikmaya üsenir ama.makyaja aslaaaa üşenmezler.

İşte öyledir bebem, yüzünü yıkadığında kimse takdir etmez seni. Sadece sen ve yüzün arasında kalır. Ama makyaj varsa herkes bilir, bakımlı derler

Hiçbir erkek bakımsız kadın sevmez evde de hep salaş salaş olmaz bir gün iki gün arada olur da sürekli olduğu zaman erkekler böyle şeylerden hoşlanmaz göze güzel gözükmek lazım evde bile olsam o kaşımı gözümü boyarım cilt bakımımı temizliğimi düzenli yaparım o gün dışarı çıkmamışsam tüm gün eşofman ile durmam arada üzerimi değiştiririm yani böyle böyle uzar gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…