• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakın kızlar şimdi kim hatalı?

canım ya bence bunda bişey yok inşallah hepimizin çocukları bizden çoooook güzel olur tabiki onları kıskanmayız orda biraz saçma bir laf olmuş ama hepimiz insanız ağzımızdan bazen saçma şeyler çıkabilir uzatacak bişey değil bence

bnce iyi bişey söylemiş gibi ancak senden gelen bişey senden daha güzel olabilir gibi.size çok güzel demmişmii -tatlicadiarzu-

ay ne var o lafta....
alıngan halinize gelmiş benceee amannn olsunda benden güzel olsun deseydin dlagay vursaydın...

kızlar eşim geldi şimdi konuşalım diyee...
bana orda iltifat etmek istemiş ama yapamamış.
ben babaannem gibi oldum deyince,oda sen çok güzelsin değerini bil manasında söylemişş.
hele birde kızımız olursa o senden daha da güzel olacak,bu günlerinin kıymetini bil,yoksa rakibin o olacak anlamında söylemiş:)):kedi::kedi:

böyle dedi en son kızlar...

bu erkekler en son söyleyeceklerini en başta söylüyolar.. cidden cümle kurma kapasiteleri çok zayıf.. ne dedikleriyle ne demek istedikleri arasında uçurum var hepsinin.. yanlarında bi dekoder verseler aslında.. valla canım bu cümlelerle bunu anlatmak istemiştir doğrudur.. inanırım.. çünkü benim sevgilim de bugün bana seni bazen kaldıramıyorum.. çok ağir geliyosun.. evlenince böyle bi kadınla niye evlendim dicem biliyorum ama napim çok seviyorum dedi.. lafa bakar mısın.. ne demek kaldıramıyorum ne demek evlenince pişman olacam dedim.. adam bana meğerse çok seksisin çok güzelsin seni çok kıskanıyorum demek istemiş.. niyet bu.. ama ifadeye bakar mısın saçma sapan.. dedim ya dekoder lazım.. anında onların söylediklerini çevirecek bize ne demek istediklerini gösterecek bi dekoder...

kaydirigubbakcemile3kız burcu bu adananın irkekleri hep aynımı bende duymustum bu lafları kaydirigubbakcemile3

bence kotu bisey dememis ya.. cocugun senden guzel olsun sen de cok guzelsin manasnda iste. bunun neresi terski anlamadim. yani bazi yorelerde hatta kullanilir boyle guzel kadinlara cocugun senden de guzel olsun manasinda.

Erkekler anlatmak istediklerini genelde tersten anlatırlar. Bunu zaman zaman bende yaşıyorum, birde bende bir lafın altını çok karıştırırım. Halbuki erkekler çok basit cümleler kurar ve kendi kitaplarında başka anlamları vardır. Anlamak zor.

Zaten sana açıklama yapmış ve bence de böyle birşey demek istemiş. Normelde konuyu sen başlatmışsın, o seni kırmak adına birşey yapmaya çalışmamış yani.

Çıkıp gitmesi elbette hata ama benim eşimde çok kızar , genelde plan yaparız böyle bir cümleden birşey çıkarıp o günü zehir etmeme çok kızar. Dışarı çıkmasıda bir tepki işte.

Neyse ki düzelmiş. Allah huzurunuzu bozmasın.

esin senin o kat kat giyinmis halde bile cok guzel oldugunu ima etmis bence...nitekim daha sonrada boyle oldugunu aciklamis zaten..

Bence siz yanlış anlamışsınız. Aslında eşiniz güzel olduğunuzu vurgulamak istemiş..

Gereksiz yere uzamış bir konu.

birincisi senin söylediğin lafla eşinin verdiği cevap alakasız...
sen babaneler gibi oldum demişsin, o inşallah kızın senden çook güzel olurda kıskanırsın demiş.
alakasız yani..
ikincisi diyelimki öyle dedi.
bu kadar büyütülecek bir şey değil ki bu.
yani hangi pencereden baktığına bağlı.
"sen çoook güzelsin.senden daha güzel olurda kıskanırsın" demeye çalıştı belki.
evet eline yüzüne bulaştırmış iltifat edeyim derken ama sizinde bu kadar uzatacağınız bir şey olmamalı bu olay.
buna tepki vermessem ilerde daha kötüsü olur demişsiniz ya...
bence bu kadar küçük şeylere bu kadar büyük tepkiler verirseniz, ilerde cidden tepki vermeniz gereken durumlar olduğunda hiç ciddiye alınmazsınızCADIARZU
olay bitmiştir:delphin:

slm kızlar,hem sinirliyim,hem üzüntülü...eşimle az önce tartıştık,aldı kendini dışarıya çıktı bu soğukta:((
geldi eve yemeğimizi yedik,oturuyoduk.c.tesi geceleri benim için çok özeldir.çünkü eşim pazar günleri evde.dedim ki eşime ne güzel kar yağıyor hadi dışarıya çıkalım biraz hem benim için değişiklik olur,hiçbiryere gitmiyorum,sıkılıyorum evde bazen...
dediki tamam,çıkalım.giyinmeye gittim ve kalın giyinmesi için onu tembihledim...
neyse giyindim,geldi yanıma.dedimki ona ayy kat kat giyindim babaanneler gibi oldum(belkide ondan güzel laf duymak için söyledim,neden söylediğimi bende bilmiyorum yaa)
dedim.

onun verdiği cevap yine ''inşallah senin çocuğun senden çoook güzel olur,onu kıskanırsın''
ayy hala beynimden vurulmuş gibiyim kızlar:((

bende dedimki ne demek bu?ne demeye çalışıyosun?insan evladını kıskanır mı?heleki ben dedim...çok ayıp ettin,bunun farkına var dedim..

odaya gitti,hala söyleniyoo,ben çok dırdır ediyomuşum ona,şaka gibi resmen yaşadığım bu akşam:))
banada gelince tam gelirler,bende dedim ne anlatmaya çalıştın bu laftan,anlat dedim yaa,
konuşuyoruz işte senle dedim.başladı söylenmeye......ne söylediğine kendiside gülüyoo.
ama o çok şey anlatmış,ben anlamamışım,o iyi bişey söylemiş,v.s....

bende kızdım artık sonunda insan konuşurken düşünüp konuşur,ben senin eşin olabilirim ama her ağzına geleni bana söyleyemessin dedim.

bana açıklama da yapmıyoo şunu demek istedim diye,özür de dilemiyoo,ve benimle konuşmuyo kızlar

canım sonuçta bayansın ve bayanlar böyle şeylere oçk alınırlar ama haklı olarak erkekler inan bizler kadar nice düşünmezler çok büyük meseleler değil bunlar takma kafana gönlünü alır....allah çözümsüz derlter ve sorunlar vermesin....dilin kemiği yok o da kırmak amacıyla söylememiştir...iyi düşün iyi olsun....ve huzurnuzu bozmayın....

evet kızlar eşimin sölediğine görede bi yanlış anlaşılma olmuş.
yani eşim beni güzel bulduğunu sölemek istemiş.
bi daha böle konularla canınızı sıkmayacağım.ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.:içelim:

Bence de haklısın ama yine de abartma canım sadece tepkini belli ve neden rahatsız olduğunu anlat ve bir daha böyle sözler asla duymak istemediğini de belirt. Erkekler maalesef biz bayanalr kadar ince düşünemiyorlar, söyledikleri sözü kulakları duymuyor. Ben kötü bir niyetle söylediğini sanmıyorum. Benim eşimde bazen öyledir birşey söyler şakayla ana ben alınırım zaten çok alınganımdır hemen özür diler yaptığının farkına varır ve gönlümü almak için kırk takla atar ama senin ki çekip gidiyor biraz farkındalık olması lazım.. Ama dediğim gibi konuş ve bitir büyütme ama bir saha böyle birşey yaptığında tepkinin ne olacağını öğrenmiş olsun..

ben eşini ne demek istediğini vallahi anlaamadım,,sen kat kat giyindim çirkin oldum dedinde o sana sanki kokoşsun sen deyip takılmaya mı çalıştı diyeceğim ama ,inşallah kıskanırsın kısmına bişey yürütemedim arkadaşım,sor bakalım bidaha ne demek istemiş bu kadar kızmadan önce

bende buna benzer bişey anlatayım size,yeni evlenmiştik,işten eve evden işe gidiyorduk,birbirimizi gördüğümüz zaman çok azdı ve bende dışarı çıkalım ,birlikte değişik vakit geçirelim dedikçe eşim gözünü televizyondan hiç ayırmazdı,yine ben bigün gezelim dedim tamam dedi bana,vaktimiz kısıtlıydı,ve hava öğleden sonra bozacaktı,ben hazırlandım baktımki bizimki hala televizyonun başında çileden çktım,,hemen hazırlnırım demesine kulak asmadan çok kızdım o da küstü ve dışarı çıktı yalnız,,ben evde kaldım
yani demek istediğim aslında hemen sinirlenmemek gerekiyor ,,sabır etmek gerekiyor
aslını anlamadan sende sinir olma

Back
X