Bakın kizlar .

Yu
aynen canım o kadar alıştım ki inan üzülmem:)) yumurtlamdan sonra geçmeyen göğüs ağrısı ve mide bulantısı kafamı karıştırdı canım
Yumurtlamadan sonra bende de ilk kez yaşdığım şeyler oldu. Gecikme olunca test yaptım pozitif. Bir daha yaptım pozitif. Sonra 4 test daha yaptım negatif. Kan verdim 1.20 hala da olmadım regl. Bende mesela neler olduğunu anlamış değilim. Hakkımızda hayırlısı olsun

bir keremi verdiniz kan ?erken gebelik yaptım şimdi oda negatif canım

Bir kere verdim canım. Ya erken gebelik testleri çok güvenilir olmayabiliyor gecikmen olunca ilk idrarla kaset test yap bence
canım başka bir yerde versene test .idrarda pozitif cıkmıs ama .yarın sağlık ocağıan gideceğim genel kan testleri için yaptırırım belki doktorla bi görüşeyim .ama erken gebelik testinde cıkmayıp,kaset testte nasıl çıkar ki

Umudum kırıldı herhalde bilmiyorum. Araştır bak burda çok konu var. Erken gebelikte negatif çıkıp kaset testte pozitif olup hamile olanlar var. Ama her türlü gecikmeyi mutlaka bekle. Sağlık ocağı gecikmeden yapmıyor bizim. Bi bak bakalım

bizim dr tanıdık sağolsun alıştı bana her zaman yaptırıyor:)yap canım ya cok geçmiş adetin üstünden belirti falan yaşıyormusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…