• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakın lütfen bakın, çok kötüyüm:((((

senın eşine benım gıbı kadın lazımış, saç baş gırerdık artık. valla asabımı bozmaya korkardı o zaman. sen alttan aldıkça şişmiş demek kı...kavga bölumu şaka tabi hayatım ama bıraz dış göstermek lazım erkege. bu sana yapılan saygısızlık çünkü.

öncelikle kusura bakmayın bi ara girdim ama yazamadım vaktim yoktu cocuktan dolayı yanlıs anlasılmasın gözüm hep sizde kızlar emin olun yazanlara cok tsk ederimm valla burası insanı moral kaynagı oluyo fikir alış verişi güzel bu olaydan sonra annemdeyim ya bugun beni aksam almaya gelecek olan adam yani eşim...beni almnaya gelmedi annemde ikimizdede knt yok zaten suanda aramadıda ses soluk yok adamdaa aklınca bana tepkisini gösteriyo ya :( her sekilde bozuyo moralimi yani napim sizcee

Onun tepkisine de moraline de başlarım
Aaaa Allah'ım bana böyle eş verme, versen de kısa ömürlü olur zaten kötükedihüso
Tam sopalık ya :oklava:

Bence arama sen de
Nereye kadar bakalım :oklava:

öff ya hakketen bazen böyle ufak seylere bile tuhaf tepkiler veriyolar. genleriyle oynamak lazım su erkeklerin. ayda bir regl olmaya bi baslasalar sakinleşcekler diye düşünürdüm. ama sorasındaki pisliği düşünüp vaz gectim. bide mazallah onlar her ay bir cinayet işler he.
kıza takma felan dicem ama hakketen takılıyor ya. cok sinir bozucu böyle gereksiz fırca yemek.

Al işte bir erkek manzarası daha:mymeka:
Benim eski eşde böyleydi... o kendine güvensizlik canım
Bunlara iyilik yaramazzz. het hütt bundan anlıyola:mymeka:r
Eli maşalıya düşmemişki tirrr tirrr titretsin
...:kahve:

ah ben bi agzımı acsam iyi olmayacak canım acacagım amaa kötü bitecek sonu biliyorumm ne olacak böle onu bilmiyorum ama

erkekleri bu kadar müsamağalaı karşılamayalım yaa....sonra işte böyle tepemize çıkıyorlar...önce markete gitme der sen gayet normal bir şeymiş gibi eywallah dersen yarın mutfağa giderken izin istemeni bekler...

kim olursa olsun birinin size nasıl davranacağını siz belirlersiniz...boşu boşuna üzülüyorsunuz yazık değilmi ne gerek var böyle şeylere...:((

umarım normal davranmayı öğrenir eşiniz...

işte canım cahillik basta her seye evet dersen kırılmasın diye böle oluyo ama budaa abarttı artık değilmi :( offoff ne kadersizim ben

3 yıllık evlıyım lojman ıçınde kantıne gıdıp ogluma mama aldım gelıncede aradım konuştuk saatlerce basımın etını yedı nıye gıderken söylemedın dıye...bır on yıl daha boyle surer

işte canım cahillik basta her seye evet dersen kırılmasın diye böle oluyo ama budaa abarttı artık değilmi :( offoff ne kadersizim ben

walla ben kendimden bildiğim için bu konuda çok hassasım..çok şükür şimdi öyle bir derdim yok ama zamanında yaşadıklarım hayatıma bedel oldu desem yeridir...o insanla evlenmediğim için çok şanslıymışım gerçekten...ama işte dediğin gibi cahillik lise dönemimdi benim...adam "eteğinin boyunu uzat " diyerek başladı,ben tabi dört köşe oldum o an aman ne güzel adam beni kıskanıo diyerek "peki" dedim...

sonra bi daha "peki" dedim...bi daha bi daha derken baktım ki nefes alamıyorum artık...2 beden büyük kıyafetler alıuodum kendime o derece,cama çıkma,sokağa çıkma....vs aklına ne gelirse...

ama bu kimin suçu??? onun mu?? değil tabi ki....benim suçumdu...

çok iyi anlıyorum yani seni...ama bugün 1 bunalıyorsan yarın 10 bunalacaksın... o yüzden tedbirini al...
yerimseniben

evet canımm aynen öyle en cok üzen seyde insanı cabalara ragmen aradan 10 sene geciyo adaam düzelmiyo gene aynı gene aynı yılların umutların gidiyo bu cok züer işte insanıı neden hayat böle adaletsizkkii coğu kadında arayıpta bulamamayacagı her sey mevcut bende ama yaranılmıyo bunlara yada kıymet bilmiyolar tatlımm off ıofff ne kocalar var valla imreniyorum ya bu kadr mutluluk hakkım değilmii

Allah yardımcın olsun gerçekten işin çok zor...inşallah bazı arkadaşlarımızın dediği gibi sonradan düzelenlerden olur eşin canımmm..

pek ümidim yok amaa bilmiyorum canım yaa
sen kaç yasındasınn görüşebiliriz sakıncası yoksa msn de falan istersen

Yok artık, markete giderkende izin mi alacaksın?Bu ne ya, evlilik mi, esaret mi?

sen o kirilmasin diye herseye evet derken, o sen kirilmissin üzülmüssün umrunda bile degil, bak aramiyo bile, bide özür bekler böyleleri:mymeka:

senin ona verdigin degeri o sana vermiyor iste

hep diyorum su erkekleri basda tepenize cikariyonuz , sonrada indiremiyonuz

bide sen cek bakayim resti noluyo, sana böyle davranmasina izin verme, bak kendi nerde ne yapiyor bilmiyorsun bile dünden beri gece nereye gitti haberin yok

aklina kötü seyler getirmek istemem ama

bi tanidigim vardi, adam in esi evden disar adimini atamazdi, annesine bile gidemezdi
ama adam hep disarda sürekli capkinlik pesinde, adim gibi eminimki esine böyle davranan erkekler disarda baska kadinla yakalanmamak icin eslerinin habersiz yada haberli disari cikmalarini yasakliyorki olurda karsilasmayalim diye

sende dikkat et derim, erkegide bukadar özgür birakmamali , ne demek dünden beri aramiyo, nerde oldugunu bile bilmiyorsun suan, bu ne periz bu ne lahana tursusu yauffff :1no2:

ah ben bi agzımı acsam iyi olmayacak canım acacagım amaa kötü bitecek sonu biliyorumm ne olacak böle onu bilmiyorum ama

Arkadasim Bu zamana kadar acmadinda ne oldu??:delphin:

Iyimi oldu? fisfisfis

Aman tatsizlik cikmasin aman görüntü korunsun diye susmak evliligin icin iyi birsey ise bilemecim vallaha...benneyaptımki 2 yil sonra bile markete gitmek icin izin alacaksam bu demektirki ne ben nede esim bu 2 yil icinde zerre kadar ilerlememisiz!!:kahve:

Sen agzini acmaya gec bile kaldin bana göre:kahve:

Son düzenleme:
Arkadasim Bu zamana kadar acmadinda ne oldu??:delphin:

Iyimi oldu? fisfisfis

Aman tatsizlik cikmasin aman görüntü korunsun diye susmak evliligin icin iyi birsey ise bilemecim vallaha...benneyaptımki 2 yil sonra bile markete gitmek icin izin alacaksam bu demektirki ne ben nede esim bu 2 yil icinde zerre kadar ilerlememisiz!!:kahve:

Sen agzini acmaya gec bile kaldin bana göre:kahve:

katiliyorum gülsümcüm:kahve:Şeniz

arkadas gec kalmis,zamaninda alistirmis , böyle gelmsi böyle gidecek malesefbenneyaptımki

insan kendinden bukadarda taviz vermezkimirmirmirmir

bazı erkeklerin yeni evliyken bu tip anlamsız kıskançlıkları olabiliyo benim eşimdede biraz vardı.tabi bu kadar değil ama zamanla düzeldi.
bu tip erkeklerin çoğuda zamanla düzeliyolar canım.bunun örneklerini gördüm etrafımda
ama sen 10 yıldır değişmedi diyorsun:1shok:ben hep sabır ve tatlı dil derim ama sen o raddeyi geçmişsin canım bence otur eşinle ciddi bir şekilde bu konuyu konuş canım
inşallah aklı başına gelir

Bunun adı kıskançlık değil düpedüz güvensizlik...

Eşiniz size güvenmeyi öğrenmeli ...

kızlar evet haklısınız basta bu kadar yüz vermeyecksiniz maalesef ben bu hatayı yaptım ama ben sustum diye onunda böle davranmasımı gerekiyo sizce zaman geçtikçe tuhaflasıyo adam bazı seylere evet dedim diye böle yapmasına anlam veremiyorum ah zamanı geri alsamm yapacagımı biliyorumda zaman geri gelmeiyo işte bundan sonrası için yapacak bişeler bulmama gerek ama beni anlayacagından hiç ümidim yok ben onla defalarca konustum öle sabit fikirlik kendini haksız bulmaz hiç o.suanda hala annemdeyim 2 saat önce aradı neden gelemdin dün aksam bizi almaya dedim gelecekti normalde çünki bana sen zaten kafana göre hareket ediyosun evede kendin gitseydin dedi( bu lafı markete gittiğim için) beni bekle bekle gelirsem dedi.yani bu daha cok beklersin beni demek oluyo.şimdi ben napim burdamı kalsam bu gecede yoksa eve gitsemmi bugun konusmayı denensemmi tekrar bilmiyorum kızlar

Back
X