• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakın lütfen

Fadik5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2017
253
126
53
Merhaba hanımlar
Boşanmanın eşiğinden döndüm. 2 yasinda bebeğim var. KV ile oturmaktayim. Neden bosanmanin eşiğinden döndüm diye sorarsanız en büyük etkenn; babana evine döndüğümde, beni ve oğlumu istemeyen üvey anne olmasi.... bosanirKen mutlaka aile desteği vs vs

Burası benim için önemli. Utanarak yazıyorum. Lütfen çok ciddi yorumlarınızı bekliyorum

Biz uzun zamandır birlikteliğini olmayan monotonlasmış evliliğimiz var. Kesinlikle fiziksel siddete maruz kalmadım. Kafamda deli sorular.....

Kıyafetlerle birlikte oluyor. Yani kesinlikle iç çamaşır cikmadan yani. Kusura bakmayın böyle şeyler yazdığım için çok utanıyorum yazarken. Zaten öyle cİnsel birlikteligimiz yok. Olduğunda bu şekilde. . Bu durumda olan varsa yazsin lütfen. .. Kendimi kırılmış hem de değersiz hissediyorum

Utanilcak birsey yok bunda... bu sorun dogumdan öncede varmiydi? Esiniz dogum esnasinda yaninizdamiydi? Belki dogumtravmasi yasiyordur erkeklerde oluyor :KK54:

Aile psikologuna gorunun bence. Kv ile birlikte yasiyorsunuz esiniz cekiniyor mu acaba diye dusundum.. Monotonlugu giderin. Guzelce ic camasirlari giyin ve o esnada siz cikarin?

Utanilcak birsey yok bunda... bu sorun dogumdan öncede varmiydi? Esiniz dogum esnasinda yaninizdamiydi? Belki dogumtravmasi yasiyordur erkeklerde oluyor :KK54:
Evet Yanımdaydı. Hastane nin bahçesinde bekledim dogumhaneye gelmedi

Evet Yanımdaydı. Hastane nin bahçesinde bekledim dogumhaneye gelmedi
O zaman bu ihtimal öldü. Belkide sizin bilmediginiz fantezileri, istekleri vardir ... bunlari esinizöe acik acik sorun cekinmeyin. Siz cekinirseniz oda söylemeye cekinir ...

Evliliginizdeki tek mesele bu mu peki? Doğumdan sonra vajina genişleyebiliyor belki de tatmin olmasına engel oluyodur.
Kocanizla bu konuları hiç konusmadiniz mi?

En bastan beri boyle miydi?
Yani kiyafetlerle?
Bence ayni evde annesinden falan cekiniyor.

Anlamadim durumu
Sorsana acikca boyle olur mu bu is diye?

Doğumdan önce varsa neden çocuk yapmak için uğraştınız bu şekilde Nasıl oldu o da ilginç...Büyük ihtimalle beğenmediği birşey var

Back
X