• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakın lütfen

O cikarmiyorsa siz çıkarın.
Yada gelmeden fantazi birseyler giyin en aizndan yari açık yari kapali olur cikarmasaniz bile.
Belki oda utaniyordur esinizden de utanmayin.
Adim atın. Zamanla karşıdanda karşılığınin geleceğini düşünüyorum.

Bosanmanin esiginden döndüm demissiniz onu atlamisim belki bu kadr cabalamak zor gelir. Birde kayinvalide varmis. Önemli sorunlariniz yok ve evliliğin devamini istiyorsaniz deneyin diyeyim ozmn.

Bencede vucudunuzu begenmemek gbi bir durum yok erkek sonucta tam iliski yasar ne zamana kadar dayanırki siz bnu esinizle konusun once onu bastan cıkarın ve tam iliski esnasinda konuyu acin ozamn anlatabilir

Gerçekten merak ediyorum, bu limon recelini de aydınlatır misiniz? Fingirdeklik dediginiz nasıl oluyor? Neler yapıyorsunuz mesela?

Ex nişanlım bana soğuk çalı derdi. Cilve vs yapmıyorsun anlamında. Bu konuda biraz odunsuyum galiba. O yüzden merak ettim
Fingirdeklik deyince dokunmak geliyor aklıma,benim eşim de benzer şeyler söyler,salonda nerde oturuyorsa dibine girerim ya dizim deger ona ya kolum kucağına yatarım,öperim sürekli,saçlarıyla oynarım,elleriyle oynarım,bazen çok yorgun olmasına ragmen bu kadar yakınlaşmadan sonra aramızda bişeyler olur “ne fingirdeksin uzak kalmak imkansız” der,kızım da sürekli boynundadır babasının senin kızın aynı sen diye dalga geçer:deli: ben bunları cinsellik başlatmak için yapmıyorum ama sevgiliyken de böyleydim,biraz kedi gibiyim heralde

Bu konuda kendimi galiba cok gelistirdim. Yani öncesinde vajinusmusun yanindan geciyordum. Psikolojimi toparladim, herkes yapiyor catir catir dedim ve koyverdim gitti.
Zevkime bakiyorum ilk kural bu. Bazen onun cani istemez ya da baska isle mesgul olur mesela, giderim acik acik dokunurum ona, erkek nasil hayir desin. Komiklik de yaparim, muhabbet de cok ederim.
Ama galiba altin vurusum tüm sevimliligimle ve seksiligimle öperek dokunarak bastan cikarmak.
Yani kocam bana dokunmuyor demem, gider ilk adimi ben atarim dokunurum.
Mesela aniden ciplak giderim yanina hadi yatak odasina derim.
Iki cocugum var bu arada, hayli özlüyorum onu.
Kocam degilmisin, nikahlimsin gel söyle yamacima derim gidiklarim.
Bir de sansürsüz konusurum, cok acik bir dilimiz vardir, direk söylerim.
Yani yeri geldiginde kivira kivira yatak odasina cekerim. Bas rol bende, cünkü calisiyor cok yorgun.
Askiim seni cok özledim diye onu öpünce, dokununca bir erkek hayir diyemiyor, ha diyor bazen zamanlama uymuyorsa ama ben her daim onu isteyen ve arzulayan bir kadin gibi davraniyorum.
Ki arzuluyorum da, belli dönemlerim vardir benim yumurtlama dönemi muhtemelen, duvara tirmaniyorum resmen.
E hazir nikahli, boylu poslu nikahli elimin altinda bir erkegim var, istemekten cekinmiyorum :KK8:
Vayy beee her erkek szin gbi bir esi olsun isterdi bravoo keske bnde öyle olabilsem odunum resmen kal gelmis gbi oyle dururum mal mal :)))

Yalniz bazen sevismeden sonra ben bile uyumak istiyorum dönüp. Ama muhabbetimiz farkli oldugu icin bu bir sorun olmuyor. Böyle yazinca cok itici geliyor evet.
Bosalinca kendini atmak istiyorsun köseye, yine attin kendini diyor gülüp gidiyor.
Burada önemli olan iletisimleri, öküzlük baska, bosalmanin ardindan donakalma baska. Üzerime alindim az bucuk ama öyle bir iliskim yok yine de kendimi aciklama ihtiyacim dogdu:oops:
Sizin yazdığınızı okumamıştım bile.Duruma göre değişir tabii ki hemen uyumayı isteme vs vs ama konu sahibi sürekli buna maruz kalıyormuş.Benim kastettiğim de oydu.

Çamaşır çıkmadan nasıl birliktelik oluyor tövbe yarabbim.
Acaba daha neler duyacağız.
Konu sahibi çekingen değil bence tutunacak dalı yok. Ailesine gitmiş olmamış.
Eşiyle konuşsa ipler iyice verilecek.
Eşin anormal cnm, sen bu adamla nasıl bı ömür geçireceksin, tıbben kanıtlı insanın başına vurur hele ki tatmin olamamak insanı aşırı derece sinirli yapar.

Bu konuda kendimi galiba cok gelistirdim. Yani öncesinde vajinusmusun yanindan geciyordum. Psikolojimi toparladim, herkes yapiyor catir catir dedim ve koyverdim gitti.
Zevkime bakiyorum ilk kural bu. Bazen onun cani istemez ya da baska isle mesgul olur mesela, giderim acik acik dokunurum ona, erkek nasil hayir desin. Komiklik de yaparim, muhabbet de cok ederim.
Ama galiba altin vurusum tüm sevimliligimle ve seksiligimle öperek dokunarak bastan cikarmak.
Yani kocam bana dokunmuyor demem, gider ilk adimi ben atarim dokunurum.
Mesela aniden ciplak giderim yanina hadi yatak odasina derim.
Iki cocugum var bu arada, hayli özlüyorum onu.
Kocam degilmisin, nikahlimsin gel söyle yamacima derim gidiklarim.
Bir de sansürsüz konusurum, cok acik bir dilimiz vardir, direk söylerim.
Yani yeri geldiginde kivira kivira yatak odasina cekerim. Bas rol bende, cünkü calisiyor cok yorgun.
Askiim seni cok özledim diye onu öpünce, dokununca bir erkek hayir diyemiyor, ha diyor bazen zamanlama uymuyorsa ama ben her daim onu isteyen ve arzulayan bir kadin gibi davraniyorum.
Ki arzuluyorum da, belli dönemlerim vardir benim yumurtlama dönemi muhtemelen, duvara tirmaniyorum resmen.
E hazir nikahli, boylu poslu nikahli elimin altinda bir erkegim var, istemekten cekinmiyorum :KK8:

Tövbest..:olamaz:

Ben eşlerin birbirinden utanmasını anlayamıyorum. Ben normal karakteri çok utangaç çekingen olan bir insanım. Ama HAYATIMDA eşimin yanında olduğum kadar hiçbir yerde rahat değilim eşim de öyle her şeyi açık açık söyleriz birbirimizE fantezilerimizi bile birbirimizde beğenmediğimiz şeyleri, bunlar olmazsa insan bir ömür içine ata ata nereye kadar.

Vayy beee her erkek szin gbi bir esi olsun isterdi bravoo keske bnde öyle olabilsem odunum resmen kal gelmis gbi oyle dururum mal mal :)))

Valla bilemiyorum istermiydi, benim esim icin durum normal. Öyle vauuvluk bir durum yok. Ama kesssske beni övseeee :KK53:
Saka bir yana, seks bu dünyada yasayabilecegimiz en rahatlatan duygulardan biri. Öyle kal mal gelmesin ya, cikin üstüne nolcak. Hep onlar yapacak degil ya.
Ayrica siniri strese bire bir. Pamuk gibi oluyor insan, adeta bir terapi. Ben bunun icin evlendim deeermisim, evet diyorum öyle cünkü. Erken evlenme sebebi, dünya üc günlük zaten, sevgilini sev sevebildigin kadar. Neyse ben uyumaya devam edeyim emzirme molasindaydim, öptüm :sampiyon:

Bence annesi evde olduğu için ve birde tembellikten yapıyor eşiniz.
Kolayına geliyordur,kendi tatmin oluyorsa işimi gördüm diye bakiyordur olaya.
Ha normal mi tabiki değil ama sizi beğenmeme durumu olduğunu sanmıyorum.
Belki başbaşa kalabilseniz evde farkli davranır.
Oturup konuşun,çekinecek bir durum yok,sorun sebebini ne kaybedersiniz. Böyle kendi kendinize senaryo üretmekten iyidir her halükarda

Merhaba hanımlar
Boşanmanın eşiğinden döndüm. 2 yasinda bebeğim var. KV ile oturmaktayim. Neden bosanmanin eşiğinden döndüm diye sorarsanız en büyük etkenn; babana evine döndüğümde, beni ve oğlumu istemeyen üvey anne olmasi.... bosanirKen mutlaka aile desteği vs vs

Burası benim için önemli. Utanarak yazıyorum. Lütfen çok ciddi yorumlarınızı bekliyorum

Biz uzun zamandır birlikteliğini olmayan monotonlasmış evliliğimiz var. Kesinlikle fiziksel siddete maruz kalmadım. Kafamda deli sorular.....

Kıyafetlerle birlikte oluyor. Yani kesinlikle iç çamaşır cikmadan yani. Kusura bakmayın böyle şeyler yazdığım için çok utanıyorum yazarken. Zaten öyle cİnsel birlikteligimiz yok. Olduğunda bu şekilde. . Bu durumda olan varsa yazsin lütfen. .. Kendimi kırılmış hem de değersiz hissediyorum
Acaba iç birden odaya gitar diyemi eşiniz korkuyor

Merhaba hanımlar
Boşanmanın eşiğinden döndüm. 2 yasinda bebeğim var. KV ile oturmaktayim. Neden bosanmanin eşiğinden döndüm diye sorarsanız en büyük etkenn; babana evine döndüğümde, beni ve oğlumu istemeyen üvey anne olmasi.... bosanirKen mutlaka aile desteği vs vs

Burası benim için önemli. Utanarak yazıyorum. Lütfen çok ciddi yorumlarınızı bekliyorum

Biz uzun zamandır birlikteliğini olmayan monotonlasmış evliliğimiz var. Kesinlikle fiziksel siddete maruz kalmadım. Kafamda deli sorular.....

Kıyafetlerle birlikte oluyor. Yani kesinlikle iç çamaşır cikmadan yani. Kusura bakmayın böyle şeyler yazdığım için çok utanıyorum yazarken. Zaten öyle cİnsel birlikteligimiz yok. Olduğunda bu şekilde. . Bu durumda olan varsa yazsin lütfen. .. Kendimi kırılmış hem de değersiz hissediyorum
Peki eşinizle mesela evde herhangi bir yerde annesinin olmadığı bir yerde siz öpmek istediğinde izin veriyorumu yoksa dur bi annem gelir birden görür diye mesafemi koyuyo

Eşten çekinmek nedir? Konuyu sen de anlamamışsın doğru düzgün. Bize de doğru düzgün anlatmıyorsun. Biz bide burda çözmeye çalışıyoruz. Bir teori de benden.
Nasıl korunuyorsunuz? Eşiniz kendince bu şekilde bir doğum kontrol yöntemi geliştirmiş olabilir mi? Sonuçta boşanmanın eşiğinden dönmüşsünüz. Belki onun da endişeleri vardır

Çamaşır çıkmadan nasıl birliktelik oluyor tövbe yarabbim.
Acaba daha neler duyacağız.
Konu sahibi çekingen değil bence tutunacak dalı yok. Ailesine gitmiş olmamış.
Eşiyle konuşsa ipler iyice verilecek.
Eşin anormal cnm, sen bu adamla nasıl bı ömür geçireceksin, tıbben kanıtlı insanın başına vurur hele ki tatmin olamamak insanı aşırı derece sinirli yapar.

Cok abarttin gibi :KK51:

Fingirdeklik deyince dokunmak geliyor aklıma,benim eşim de benzer şeyler söyler,salonda nerde oturuyorsa dibine girerim ya dizim deger ona ya kolum kucağına yatarım,öperim sürekli,saçlarıyla oynarım,elleriyle oynarım,bazen çok yorgun olmasına ragmen bu kadar yakınlaşmadan sonra aramızda bişeyler olur “ne fingirdeksin uzak kalmak imkansız” der,kızım da sürekli boynundadır babasının senin kızın aynı sen diye dalga geçer:deli: ben bunları cinsellik başlatmak için yapmıyorum ama sevgiliyken de böyleydim,biraz kedi gibiyim heralde
Aynı ben :KK70:
Demek ki ben de fingirdekmişim. Yaşasın :KK31::KK71::KK70:

Back
X