- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
Ayy cok ayipli seyler mi dedim
Arkadas sorduydu ama![]()
Bebekle tüm bunları yapmak profosyenellik istiyo

Kendimi odun gibi hissettim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy cok ayipli seyler mi dedim
Arkadas sorduydu ama![]()
Ay sorma bendeBebekle tüm bunları yapmak profosyenellik istiyo
Kendimi odun gibi hissettim![]()
Bebekle tüm bunları yapmak profosyenellik istiyo
Kendimi odun gibi hissettim![]()
Bebegim su an bir bucuk yasinda, ilk aylar tabiki de yapamiyordum birsey tüm gün bebekleydim, e bir de vucudu toparlamasi var. Özgüvenimi kiriyordu ister istemez o konularda. Ama hallettim, yorgunluktan ölsem de yürüyüsümü yaparim yalniz baktigim halde esim isten geldigi gibi spora cikarim.
E kondisyon lazim hanimlar, öyle yatarken olmuyor tempolu yürüyüs yapa yapa cinselllikte de iyi oluyorsunuz performans acisindan. Bebekle yatiyorum hala uzun süredir sarilamiyorum yatakta esime, uykusuzum e özlüyorum esimi de, buldugum yerde tutuyorum adami napiyim
Hormonlariniza kulak verin, hic mi caniniz istemiyo ayol , kendimi azgin kedi gibi hissettim su an![]()
Biz üşeniyoruz sanırsamAy sorma bende![]()
Bu konuda kendimi galiba cok gelistirdim. Yani öncesinde vajinusmusun yanindan geciyordum. Psikolojimi toparladim, herkes yapiyor catir catir dedim ve koyverdim gitti.
Zevkime bakiyorum ilk kural bu. Bazen onun cani istemez ya da baska isle mesgul olur mesela, giderim acik acik dokunurum ona, erkek nasil hayir desin. Komiklik de yaparim, muhabbet de cok ederim.
Ama galiba altin vurusum tüm sevimliligimle ve seksiligimle öperek dokunarak bastan cikarmak.
Yani kocam bana dokunmuyor demem, gider ilk adimi ben atarim dokunurum.
Mesela aniden ciplak giderim yanina hadi yatak odasina derim.
Iki cocugum var bu arada, hayli özlüyorum onu.
Kocam degilmisin, nikahlimsin gel söyle yamacima derim gidiklarim.
Bir de sansürsüz konusurum, cok acik bir dilimiz vardir, direk söylerim.
Yani yeri geldiginde kivira kivira yatak odasina cekerim. Bas rol bende, cünkü calisiyor cok yorgun.
Askiim seni cok özledim diye onu öpünce, dokununca bir erkek hayir diyemiyor, ha diyor bazen zamanlama uymuyorsa ama ben her daim onu isteyen ve arzulayan bir kadin gibi davraniyorum.
Ki arzuluyorum da, belli dönemlerim vardir benim yumurtlama dönemi muhtemelen, duvara tirmaniyorum resmen.
E hazir nikahli, boylu poslu nikahli elimin altinda bir erkegim var, istemekten cekinmiyorum![]()
Bebegim su an bir bucuk yasinda, ilk aylar tabiki de yapamiyordum birsey tüm gün bebekleydim, e bir de vucudu toparlamasi var. Özgüvenimi kiriyordu ister istemez o konularda. Ama hallettim, yorgunluktan ölsem de yürüyüsümü yaparim yalniz baktigim halde esim isten geldigi gibi spora cikarim.
E kondisyon lazim hanimlar, öyle yatarken olmuyor tempolu yürüyüs yapa yapa cinselllikte de iyi oluyorsunuz performans acisindan. Bebekle yatiyorum hala uzun süredir sarilamiyorum yatakta esime, uykusuzum e özlüyorum esimi de, buldugum yerde tutuyorum adami napiyim
Hormonlariniza kulak verin, hic mi caniniz istemiyo ayol , kendimi azgin kedi gibi hissettim su an![]()
Yakaladım seniiiYa çok tatlışım senin yaptıklarını bende yapicam Neguldum be bravo)
Benimki 11 aylık spor 2 doğumdan sonrasında hep yaptım kilo problemim de yok 49 kiloyum vücut iyi fit
bebeğim kendi yatağında yatıyor mesela biz sarılıp uyuruz ama sadece uyuyoruz
İkimizde gün içinde çok yoruluyoruz sanırsam ondan cilve var aslında da gerisi gelmiyo anam çok yorgunum yav![]()
Ay vallahi bravo size,gerçekten her erkeğin istediği şeyleri eşinize yapıyorsunuz.Böyle bir problemim yoktu ama arada şakayla karışık nişanlım da bana der çok odunsun cilveli değilsin yok beni istemiyosun falan diye,sizin yazdıklarınızı okuyunca bana da bi cesaret geldi![]()
Aynen yaBiz üşeniyoruz sanırsam![]()
Yaaa basildimYakaladım seniii
Yap bakiimmm etkili olcak mı ahahaha
Biz üşeniyoruz sanırsam![]()
Ay Ben gece on kere emziriyorum. Donemiyorum esime. Bebek azicik biraksa Beni Ben de sarilmak istiyorum ama sarilinca devami geliyo kizyani sariliyorsun derken El baska yerlere kayiyor. Bebegim odadan cikinca Ben bu adami rahat birakmiycam gibime geliyor
![]()
ay öyle bi gaz verdin ki gelince adamın ustune atlayacağım tövbe yaZamanin hakkini verin Burda ihtiyaci olup da zaman bulamayanlar var ayip oluyor. Hepimiz icin sevisin, tum sevisemeyenler icinyemek ve seksi icin asla üsenmem atlarim
Ya fakirin evlencesi de bu napalim![]()
ay öyle bi gaz verdin ki gelince adamın ustune atlayacağım tövbe ya![]()
2 cocukla gelir gelmez zorAyin belli dönemlerinde böyle oluyorum o ana denk geldi bu konu.
Bir dönem sex and the city hayraniydim, galiba o dizi beni cok acti.
Bence de atla![]()
Zamanin hakkini verin Burda ihtiyaci olup da zaman bulamayanlar var ayip oluyor. Hepimiz icin sevisin, tum sevisemeyenler icinyemek ve seksi icin asla üsenmem atlarim
Ya fakirin evlencesi de bu napalim![]()
Amaaaan yat uyu yaf napcan sayki bişey oluyo daAynen ya![]()