Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ay Ben gece on kere emziriyorum. Donemiyorum esime. Bebek azicik biraksa Beni Ben de sarilmak istiyorum ama sarilinca devami geliyo kiz yani sariliyorsun derken El baska yerlere kayiyor. Bebegim odadan cikinca Ben bu adami rahat birakmiycam gibime geliyor
bende öyle düşünüyorum. kadının vücudunu beğenmese giyinik olduğu halde nasıl haz alıp boşalacak. bence eşiniz kendini beğenmiyor. ilişkiyi başlatan taraf bir kereliğine siz olun. ve önce kendiniz soyunun. size dokunmasını sağlayın. daha sonrada onu soyun. hayır diyebileceğini sanmıyorum.
evet ama kıyafet olunca görülmüyor mantıken :) ayrıca her erkek beraber olmak sex yapmak vs ister boyu olsun olmasın :)
Erkekler arasında bu büyük problemdir boy genişlik vs vs belki eskiden kalma bir problemi var belki vaktiyle dalga gecildi kendisiyle..
eşini begenmese hiç yanına bile yanaşmaz
bende öyle düşünüyorum. kadının vücudunu beğenmese giyinik olduğu halde nasıl haz alıp boşalacak. bence eşiniz kendini beğenmiyor. ilişkiyi başlatan taraf bir kereliğine siz olun. ve önce kendiniz soyunun. size dokunmasını sağlayın. daha sonrada onu soyun. hayır diyebileceğini sanmıyorum.
Kesinlikle aynı fikirdeyim eskiden kalma bi anısı yarası dalga gecilme konusu vs bile olmus olabilir.
Misafir gelince Aç bakalım pipini amcanlara diye büyütülen erkeklerden bahsediyoruz :)
Ben evde ailesinin olmasından dolayı diye düşünüyorum. Mesela tam o anda annesine bişey olsa apar topar odadan çıkması gerekse çıplak vaziyette, kendisi yada eşi için her an buna benzer bir durum yaşama riski var diye bir düşünce olabilir bilinç altinda.. yoksa fiziği ne kadar kötü olursa olsun bir kadın memesi çoğu erkeği cezbeder özellikle o anlarda kapalı kalsın istemez diye düşünüyorum.