- 7 Mart 2014
- 968
- 43
- 43
- 35
- Konu Sahibi banahuzurgerek
-
Merhaba arkadaşlar...
Uzatmadan konuya girmek istiyorum..pskolojim acayip bozuk..üç gündür durup durup agliyrm...aranızda veya çevrenizde bayanın ilk evliliği erkeğin ikinci evliliği olan evlilikler var mi aralarında sorun oluyomu yada nasıl astılar...ben cok takintiliyim acayip takiyrm herşeyi kafama sadece uyumak istiyrm sabahtan beri ağlayıp uyuyorum...bu pskolojiden nasıl kurtilucam allah rızası icin yardım edin...lutfen kimse demesin bilmiyomuydun diye biliyodum ben eşimi severek evlendim oda beni seviyo gözümün içine bakar hatta ama ben dönem dönem böyle oluyrm
kendi kendine takıntı yapma. eşin seni seviyorsa sıkıntı yok. bazen üzülmek için bahane arıyoruz ama hiç gerek yok evliliğinin tadını çıkar.Merhaba arkadaşlar...
Uzatmadan konuya girmek istiyorum..pskolojim acayip bozuk..üç gündür durup durup agliyrm...aranızda veya çevrenizde bayanın ilk evliliği erkeğin ikinci evliliği olan evlilikler var mi aralarında sorun oluyomu yada nasıl astılar...ben cok takintiliyim acayip takiyrm herşeyi kafama sadece uyumak istiyrm sabahtan beri ağlayıp uyuyorum...bu pskolojiden nasıl kurtilucam allah rızası icin yardım edin...lutfen kimse demesin bilmiyomuydun diye biliyodum ben eşimi severek evlendim oda beni seviyo gözümün içine bakar hatta ama ben dönem dönem böyle oluyrm
Bu üç gündür olan bir durum mu yoksa evliliğinizin başından beri böyle miydi? Ya da son dönemde eşinizin ikinci evliliği olmasıyla ilgili ne gibi sıkıntılar yaşadınız?
kendi kendine takıntı yapma. eşin seni seviyorsa sıkıntı yok. bazen üzülmek için bahane arıyoruz ama hiç gerek yok evliliğinin tadını çıkar.
ee ne güzel işte seni merak ediyor. olması gerekeni yapıyor. üzme kendiniKonuşup dertlescek arkadaşımda yok daha doğrusu evlilogimdeki sorunları anlatmayı pek sevmiyorm..gerçekten bahane ariyrm dün hastaydim eşim az önce aradı nasilsn diye bana kendine dikkat et diyo
Ben hep takintiliydim başından beri evliliğimizin cok sıkıntı yaşadık zaten kocami cok yiprattom
Ben hep takintiliydim başından beri evliliğimizin cok sıkıntı yaşadık zaten kocami cok yiprattom
Acayip yirattm eşimi cok kavgalar ettik...evet bilerek imzayı attım..ama bazen oyle bi döneme giriyorum ki pisman oluyrm..eşime bakiyrm beni seviyo ben onu yipratmadigim sürece cok iyi bi insan inat karakteri dışında..hatta benimle adam olduğunu evliliğin ne demek olduğunu benimle anladigini soluyo...şeytan bana cok vesvese veriyo sanirimSonuçta eşinzin ikinci eşi olacağınızı bile bile o imzayı attınız değil mi bunu sonradan öğrenmediniz. Psikolojik destek alsanız belki çok daha iyi olur sizin için. Evliliğinizin tadını çıkarın hayatı kendinize de eşinize de zindan etmeyin.
canımk yıpratma kendini şimdi seninle evli herşeyi takm.. madem onun ikinci evliliği bazı şeyleri sorgulama artık geçmiş bitmiş siz geleceğinize bakın önüne bak kendi hayatınıza geçmişi sorgulama
Böyle şeyler yapıp insanlara boşandıkları için vicdan azabı çektirmeyin Allah aşkına. Ayıp ya.
Adamın suçu Allah' ın emrine uyup evlenmek, yürümeyince yine Allah' ın emrine uyup boşanmak mı oldu?
Bunun yerine bir kadınla dost hayatı yaşasaydı, kiminle ne yaptığı belli olmasaydı daha mı iyi olacaktı?
Ağlıyorsunuz birde, karpuz kabuğu yolda bilesiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?