Bakında hayata tutunmak için sebebiniz olsun!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi gorkemli12
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

gorkemli12

Ziyaretçi
Ben Görkem yeni üye oldum arkadaşlar yazdıklarınıza baktım hiçbiri çaresiz değil ,bense yaşanan onca şeyden sonra sadece kafayı yememek için paylaşmak istedim...
Annemi babamı 4 yıl önce kaybettim ve yalnız yaşamaya çalışıyorum onları kaybettikten sonra daha önce sadece 1 yada 2 kez gördüğüm insanlar akrabam oluverdi ne zaman istersen ara gece gündüz farketmez diyenler, teyzemin oğlu, artık telefonum geceleride çalar olmuştu bende kendimi korumak için herkesle bağlantıyı kopardım kimseyle görüşmedim.İyi bir işim vardı ama arkadaşlarım bile beni erkek arkadaşları için tehlike olarak görürlerdi,bana tek sahip çıkan annem babam sağkende görüştüğümüz aile dostumuz kendi annem babam kadar çok sevdiğim insanlar 2 çocukları var biri ablam biri abim dediğim çok iyilerdi hayatta tek güvendiğim onlardı sıksık görüşürdük sonra abim dediğim (mert) beni sevdiğini söyledi bende abim olarak kalmasını istedim.Herşey yolundaydı biz yine eskisi gibiydik.Hafta sonu ablasından " çok kötü bişey oldu seninle konuşmam lazım çabuk gel" diye mesaj geldi ve bende gittim.
Kapıyı mert açtı ablam içerde geç dedi, evde kimse yoktu.Ailesinin ankarada olduğunu mesajı kendisinin gönderdiğini söyledi.Herşey önceden planlanmıştı.
Üzerime yürüdü yerlerde sürüklendim karşı çıkmaya gücüm yetmedi dayak yedim kendime geldiğimde ellerimden yatağa bağlıydım ve üzerimdeydi ...
Kameraya kaydetmiş onunla evlenmezsem sadece çalıştığım yere değil bütün şehire bunu izleteceğini söyledi.Bunu kullanarak beni istediği zaman görmeye gelirdi ve ben her zaman karşı çıkıp dayak yer ve her seferindede ellerimden bağlanırdım.savcılığa gitmek istedim beni yoldan çevirdi takip etmiş bayılana kadar dayak yedim sonunda kimsenin haberi olmadan evlendik, ailesi öğrendiğinde oğlumuzu ayarttın oldu beni istemediler benim evimde kalırdık onlarla fazla görüşmezdik,evlendikten sonrada bişey değişmedi yine aynı şekilde devam etti eziyetti benimkisi ve nihayet ALLAHIM yalvarışlarımı duydu ve mert 3 ay önce trafik kazasında öldü.İnsan eşi öldüğü için sevinirmi ben sevindim bana yaşattığı onca şeyden sonra içimden başka birşey gelmiyor.
Şimdi ben yine yalnızım hayatta kimseye güvenilmeyeceğini acı bir şekilde öğrendim ve kimsem yok ,bunları paylaşabileceğim kimsem olmadığı için yazmak istedim.
Şimdi yaşadıklarınızı tekrar gözden geçirin ve birde benim yaşadıklarımı gözünüzde canlandırın ve halinize şükredin :çok üzgünüm:

annesız ve babasız ayakda durmayı sert ruzgarlara hakım olamamıssınız..
esınızın yapdıg hıc bı ınsanın cesaret edıpde yapamıycag kadar ıgrenc bısı savunmasız bırısıne yapılcak belkı en son seyı yapmıs..kımseye guvenılmezmı guvenılır ama karsınza dogru kısıler cıkmamıs..ınsan hayata tutunmak ıcıns adece basına olaylar gelmesı gerekmıyokı hayat tutunulmalı bı guzel gulucege bı cocuk sevgısıne bı yaşam sevgısıne tutunmalı....mutlulukda vardır mutsuzlukda ailenız yanınızda ıken nasıl mutluydunuz bunun ıcın sebep aradınızmı hayır ozaman mutsuzlugunda sebebı olamaz..
şimdi yanlızsınız gecmıse bakmayın gecmısle yaşanmıyokı gelecege yenıden baslamak ıcın yaşadıklarını dusunmemeye bakıcaksınız ve oncelıkle sızın bı terapıstten tedavı almanız herseyı yenıp hayata saglıklı bıcımde merhaba demenız gerekıyo..
ıcınızdekılerı yok etmeden gelecege saglam bakamazsınız..
kendınızı sosyla işlere verebılırsınız bu sekılde kendı sorunlarınızıda unutmus olursunuz bı nebze.dılerımkı hayat bu sefer sızede mutlu olma sansı verır..

Canım benim ,Allah yardımcın olsun.Hafızandan hiç çıkmayacak zor günler yaşamışsın.ınşallah Allah gelecek günlerinde yüzünü kat kat güldürsün.Haklısın herzaman kötünün daha kötüsü var.Sende bu mantıkla düşünmeye çalış.Umarım önüne çok güzel fırsatlar çıkarır Mevlam ve geride kalanları bir nebze de olsa unutursun.

Gerçekten kolay değil yaşadıklarınız. Evet bazı arkadaşlar okuyup hallerine şükretmeli. Öyle ufak tefek şeyleri büyütüyoruz ki hayatta daha neler var... Allah yardımcın olsun gerçekten. Yaşadıkların hiç kolay değil. Tek başına hayata tutanmak bu dünyanın kahrını çekmek zor iş. Hele hele sığınacak bir limanın olmayınca... Şu zamana kadar çok acımasız davranmış hayat. Umarım bundan sonrası için herşey yoluna girer. Allah sana sabır versin güç versin. Bu hayatla savaşabilme kuvveti versin.

Gerçekten kolay değil yaşadıklarınız. Evet bazı arkadaşlar okuyup hallerine şükretmeli. Öyle ufak tefek şeyleri büyütüyoruz ki hayatta daha neler var... Allah yardımcın olsun gerçekten. Yaşadıkların hiç kolay değil. Tek başına hayata tutanmak bu dünyanın kahrını çekmek zor iş. Hele hele sığınacak bir limanın olmayınca... Şu zamana kadar çok acımasız davranmış hayat. Umarım bundan sonrası için herşey yoluna girer. Allah sana sabır versin güç versin. Bu hayatla savaşabilme kuvveti versin.

+1

Allah yardımcın olsun :çok üzgünüm:

Bundan sonra ne yaparım bilmiyorum tutunduğum tek şey işim iyi kötü çalışıyorum
iyi dilekleriniz için ayrıca teşekkür ederim .

hani derler ya dert geldimi arka arkaya gelir diye..
insanın en dayanamam ve en acı dedği şeyleri yaşamışsınız..
çok zor günler geçirmişsiniz ..
bu saatten sonra tabiki insanlara yeniden güvenmeniz size imkansız
gibi gelir ama güvenmek zorundasınız sadece daha fazla temkinli hareket etmek zorundasınız..
neyseki bir meslek sahibi olmuşsunuz ya oda olmasaydı ..
allah yardımcınız olsun ..

ah be güzelim çok acı şeyler yaaa
allah yardımcın olsun

Canım yaşadıkların gerçekten kötü ve Mert denen adamın ölmesine sevindim dersem yalan olmaz.Kurtulmuşsun umarım bundan sonra hayat sana daha insaflı olur.

[ı]allah beterınden saklasın...ınsallah bundan sonra mutlu olursunuz...cocugunuz yok degılmı??
[/ı]

Yok olamadı düşük yapmıştım

Ben Görkem yeni üye oldum arkadaşlar yazdıklarınıza baktım hiçbiri çaresiz değil ,bense yaşanan onca şeyden sonra sadece kafayı yememek için paylaşmak istedim...
Annemi babamı 4 yıl önce kaybettim ve yalnız yaşamaya çalışıyorum onları kaybettikten sonra daha önce sadece 1 yada 2 kez gördüğüm insanlar akrabam oluverdi ne zaman istersen ara gece gündüz farketmez diyenler, teyzemin oğlu, artık telefonum geceleride çalar olmuştu bende kendimi korumak için herkesle bağlantıyı kopardım kimseyle görüşmedim.İyi bir işim vardı ama arkadaşlarım bile beni erkek arkadaşları için tehlike olarak görürlerdi,bana tek sahip çıkan annem babam sağkende görüştüğümüz aile dostumuz kendi annem babam kadar çok sevdiğim insanlar 2 çocukları var biri ablam biri abim dediğim çok iyilerdi hayatta tek güvendiğim onlardı sıksık görüşürdük sonra abim dediğim (mert) beni sevdiğini söyledi bende abim olarak kalmasını istedim.Herşey yolundaydı biz yine eskisi gibiydik.Hafta sonu ablasından " çok kötü bişey oldu seninle konuşmam lazım çabuk gel" diye mesaj geldi ve bende gittim.
Kapıyı mert açtı ablam içerde geç dedi, evde kimse yoktu.Ailesinin ankarada olduğunu mesajı kendisinin gönderdiğini söyledi.Herşey önceden planlanmıştı.
Üzerime yürüdü yerlerde sürüklendim karşı çıkmaya gücüm yetmedi dayak yedim kendime geldiğimde ellerimden yatağa bağlıydım ve üzerimdeydi ...
Kameraya kaydetmiş onunla evlenmezsem sadece çalıştığım yere değil bütün şehire bunu izleteceğini söyledi.Bunu kullanarak beni istediği zaman görmeye gelirdi ve ben her zaman karşı çıkıp dayak yer ve her seferindede ellerimden bağlanırdım.savcılığa gitmek istedim beni yoldan çevirdi takip etmiş bayılana kadar dayak yedim sonunda kimsenin haberi olmadan evlendik, ailesi öğrendiğinde oğlumuzu ayarttın oldu beni istemediler benim evimde kalırdık onlarla fazla görüşmezdik,evlendikten sonrada bişey değişmedi yine aynı şekilde devam etti eziyetti benimkisi ve nihayet ALLAHIM yalvarışlarımı duydu ve mert 3 ay önce trafik kazasında öldü.İnsan eşi öldüğü için sevinirmi ben sevindim bana yaşattığı onca şeyden sonra içimden başka birşey gelmiyor.
Şimdi ben yine yalnızım hayatta kimseye güvenilmeyeceğini acı bir şekilde öğrendim ve kimsem yok ,bunları paylaşabileceğim kimsem olmadığı için yazmak istedim.
Şimdi yaşadıklarınızı tekrar gözden geçirin ve birde benim yaşadıklarımı gözünüzde canlandırın ve halinize şükredin :çok üzgünüm:

Bu kadar yakin aile dostlarinin abin ablan olarak bildigin insanlarin telefon numaralari mutlaka cep telefonunda kayitliydi öyle degilmi?:kahve:

Nasil oluyorda mertin yolladigi mesaji ablasinin mesaji sandin? O tarafi pek anlayamadim...ablasi vermistir deme....niye versinki? :delphin:

Yok be güzelim...olmamis...evet gercektende cok aci seyler yasaniyor hayatta ama bu biraz fazla türk filmi tadinda...:delphin:

Bu kadar yakin aile dostlarinin abin ablan olarak bildigin insanlarin telefon numaralari mutlaka cep telefonunda kayitliydi öyle degilmi?:kahve:

Nasil oluyorda mertin yolladigi mesaji ablasinin mesaji sandin? O tarafi pek anlayamadim...ablasi vermistir deme....niye versinki? :delphin:

Yok be güzelim...olmamis...evet gercektende cok aci seyler yasaniyor hayatta ama bu biraz fazla türk filmi tadinda...:delphin:

ne yane yinemi kandırıldık akannehir
bu sefer bende yedim vallahi :delphin:

Günah almiyim mübarek günde...ama bana hic inadirici gelmedi yengecim...

altini isaretledigim cümleler olmasaydi belki bende yerdim.yerimseniben

ne diyelim bacım günahı boynuna :sinifsinif:
sen işaretleyince bende iyice bi okudum acabamı dedim yani :uhm:
ama inş. senaryodur böyle acı olayları hiç kimseye allah yaşatmasın :delphin:
senaryoysada ne geçti eline arkadaşın, onuda allaha havale ediyorum :olmaz:

bende babamı kaybettim yıllar oldu.. ama yetişkin biri olup ikisini birden kaybetmek ve işininde olması bir nebze de olsa ayakta durulabilir. ya küçük bir kız çocuğu olsaydınız. çocuk esirgemelerde gezen.

zorla eşiniz olmuş ama fazla sürmeden kaybetmişsiniz. üzülmedim diyorsunuz. ama 3 ölümü birden kaldırmak size büyük acı büyük bir olgunluk güç katmıştır.
yalnız kalan insanlar daha güçlü olmaya çalışırlar. babamı kaybedeli 18 yıl oldu. daha savunmasız ama bir o kadar da güçlü sert..

hayatta türlü türlü dertler var işte...

ben internetten hat üzerinden msj atılabiliyor ya.. belki öyle olmuştur diye düşündüm ama...???:kedi:
çok mu iyi niyetliyim.:1ninca:

neyse olume sevinilmez ama gunaha girmiyim anladin sen onu unutma her gecenin ardindan gunes dogar sabah olur yani hep bir umut vardir umut bitmez elinde sevinecegin seyler var basina sokucak bir ev isin var yasadiklarini yazicak birde kocaman yuregin var elin ayagin saglam gozun goruyor daha ne olsun senden zengini sanslisi var mi yeniden basla herseye herkeze inat senin sebeplerin cok fazla sungeri cek gecmisi unut bir gun kosede gercek askla tanistiginda eskiden hatirlayacagin tek sey anne babacigin olucak su mubarek gunde Allah yolunu bahtini acik etsin

kızlar ablasının telefonundan mesaj atmış kız bunu söylemiş ama nerden şüphelendiniz ben anlamadım

Back
X