Bakında hayata tutunmak için sebebiniz olsun!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi gorkemli12
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaşadıkların çok üzücü şeyler inşallah bundan sonra yüzün güler canım ya Allah herzaman karşımıza iyi insanları çıkartsın...

yasadiklarin gercekten cok zor seyler
bence allaha sigin ve gecmisini azda olsa unutmaya calis eminim
kolay degildir ama basarabilirsin bunca seyi yasadiktan sonra
vve kimse güvenilmez degil ama dogru iinsan bulmak zor
allah yar ve yardimcn olsun malesef baska denecek birsey yok

yaşadıkların gerçekse eğer;
çok üzüldüm,Allah düşmanımın basına vermesin. ama kızdım da sana biraz.. keşke polise gitseydın.. ya ölmeseydi.. nasıl bir yaşam olacaktı bu seninki?
biliyorum bu tür şeyler yaşayıp susan,polise gidemeyen bir sürü kadın var bu ülkede..keşke böyle olmasa..mağdurlar suçluluk hissine kapılmasa..
bir şey daha bu mert gibi bir adam senle niye evlenmek istedi? miras mı vardı sana yüklü?

Ne yalan söyliyim ben de ilk okuduğuda hiç inandırıcı gelmedi...
Çalışyorken anne babanızı trafik kazasında kaybediyorsunuz. Yanlız yaşamayaçabalarken akrabalarınız ortaya çıkıyor.. Niye ailenz vefat ettikten sonra ortaya çıktılarki?? Bir akrabanızın oğlu çok aramaya başlamış gece falan... açmazsınız olur biter... Bir kişi sizi rahatsız etti diye tüm akrabalara sırt çevirmek görüşeek niye....
Aile ankarada ama ablasının cep telefonundan mesaj çekebiliyor. Bu nasıl olabildi anlamadım....
Bana çok sevdiğim ablam olarak gördüğüm birinden böyle bir mesaj gelse hemen ararım... geliyorum ama önce sesini duymak istedim hayırdır ne oldu falan diye sorarım...Şüphelendiğim için değil... Gerçekten endişeendiğim için arardım.... Hadi böyle bişey ldu diyelim... Niye oradan çıkıp direk karakola gitmezsin ki. tecavüze uğradım diyemezdim diyorsun ama sana tecavüz eden biriyle evlenebilmişsin.. Bu da bana çok çelişkili geldi.. Çalışıyorsun kendi ayakların üzerinde duruyorsun.. niye gidip karakola şikayet edemeyesin ki..
Bilmiyorum..Tüm bunları yaşadıysan senin adına çok üzgünm.
Ama genede umarım içimden gelen ses bana doğruyu söylüyordur ve bu hikaye bir senaryodur..
Tüm buları birinin yaşamış olmasındansa kandırılmış olmayı tercih ederim...

Hikayeyi okuduğumda ben de aynen böyle düşündüm. şakkıdı O evde sizden hoşlandığınızı bildiğiniz bi adam varken, o evden gelebilecek herhangi bir davranıştan bile şüphe etmekten geçtim, arkadaşın da dediği gibi, noldu, neyin var diye bi arardım bana mesaj çeken şahsı.Yazdıkların doğruysa sağlam mantık hataları var, ama eğer o kadar safça davrandıysan da bunları yaşadıysan Allah yardımcın olsun, bundan sonra güzel şeyler yaşatsın inşallah. :teselli:

tek başına kalmak zor iş
allah kimseyi yalnız bırakmasın
yaşadıkların çok ağır şeyler
allah senii bundan sonrası için korusun kötü insanlarla karşılaştırmasın
hafızandan silinmez tabi çok zor şeyler çünkü....

Tek başına kalmak gerçekten zor bunu birebir yaşayan biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim.Çünkü 16 yaşında iş hayatına atılan ben ailemden farklı bir ilde tam 14 yıl yalnız yaşadım. ışe ilk girdiğim yıl şefim olan insan müsvettesinin sözlü tacizine uğramaya başladım ve adam beni işten attırmakla tehdit etti ama ben gittim atılmayı göze alarak ev arkadaşım ablaya anlattım. Allah razı olsun Ablanın yardımıylada kurtuldum. Yalnız yaşayan insan adımlarını atarken daha bir dikkatli olmalıdır. Mesela ben emin olmadığım kimsenin evine yalnız gitmezdim. Hep asabi hep serttim çünkü ancak kendimi böyle koruyabileceğime inandırmıştım kendimi, Keşke sizde daha önce size asılan birinin evine tek gitmeseydiniz ama olan olmuş umarım bundan sonra daha dikkatli olursunuz. Allah iyilerle karşılaştırsın. Rabbim çok şükür beni korudu. ınşallah sizide korur. çünkü o kimsesizlerin kimsesidir.

Back
X