Bakında hayata tutunmak için sebebiniz olsun!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi gorkemli12
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
birileri çıkıpta burada yalanlar söylemiş olabilir,
Ama ben bunları MAALESEF birebir yaşadım, keşke yalan olsaydı.
Eğer söylediklerim yalansa yarına çıkmak nasip olmasın arkadaşım, çok bunaldım paylaşmak istedim ama birde doğru söyleyip söylemediğimi açıklamaya çalışıyorum yardımın için teşekkür ederim çok sağol.

birileri çıkıpta burada yalanlar söylemiş olabilir,
Ama ben bunları MAALESEF birebir yaşadım, keşke yalan olsaydı.
Eğer söylediklerim yalansa yarına çıkmak nasip olmasın arkadaşım, çok bunaldım paylaşmak istedim ama birde doğru söyleyip söylemediğimi açıklamaya çalışıyorum yardımın için teşekkür ederim çok sağol.

O zaman bende senden herkesin huzurunda özür dilerim.buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn.......bana fesat dedigin halde...

Allah bundan sonra yüzünü güldürsün insallah..hak ettigin mutlulugu bulursun umarim:Saruboceq:

çok zor yaşadıkları eger gerçekse...allah kolaylık versin allah yardımcın olsun arkadaşım ..

geçmiş olsun canım rabbim seni kurtarmış.bundan sonra kendine dikkat et

çok benzer bi şey yakın bi ark.ımın başından geçmeseydi ben de inanmakta tereddüt edebilirdim ama arkadaşlar benim ark. ım annesi ve babası hayatta olmasına rağmen, ve üzerine titremelerine rağmen annesinin akrabaları tarafından kaçırıldı, gazetelere kadar çıktı bu durum. ve kızcağız sevdiği kişiyle nişanlıydı, hayatını kararttılar yani.kızın babası bırakmadı peşini işin, mahkemeye çıktılar, kızı tehdit etmişler galiba kardeşini öldürürüz diye, kız kendi rızamla evlendim, kendim kaçtım demiş.halbuki kız can havliyle tel. açıp, baba beni kurtar demişti babasına. ama ne oldu, Rabbimden büyük güç mü var, haşa... kızın hayatını karartıp kardeşinin canını almakla tehdit ederken kendi oğulları( biri ark. ımı kaçıran diğeri de kardeşi) kaza geçirdiler, ark.ımın kocası öldü, diğerinin durumu ağırdı ama ne oldu bilmiyorum. ark.ım baba evine döndü sonra, işe başlamış, nişanlanmış, çok sevindim ben de. inşallah kaderinin bundan sonraki kısmı çok güzel yazılmıştır görkemciğim, kötü kullarından korusun, hayırlı insanlarla karşılaştırsın Rabbim seni.:Saruboceq:

herzaman aklının bi köşesinde kalacak hiç silinmeyecek bişey yaşamışsın
,inşallah bundan snra hayatında karşına daha düzgün insanlar çıkar

insan hayatta yalnız kalmaya görsün

inş.bundan sonra güzel günler yaşarsın

anneniz ve babanız kazadamı öldü peki

hiç akrabanızdamı yoktu.

niye herkes yüz çevirdiki sahip çıkacakları yerde

biraz karışık geldi bana

allah yardimcin olsun.. insallah bundan sonraki hayatn güzelliklerle geceer ve karsina kndin gibi güvenecegin biri cikar...
bu devirde yanliz yasamak kadar zor bisi yokdur heralde...

bende o mert denen piskopatin ölmesine sevinmedim degil... o suanda yaptiklarinin hesabini veriyordur, eminim..

Allah'ım bunun gibi şerefsiz adi herfilerin cezasını versin...
en kötü lafları hakediyor bunun gibiler ama burda söylenmez...

öncelikle teşekkür ederim canım ,evet annemle babamı trafik kazası sonucu kaybettim hani o meşur elmadağ varya işte orda ,akrabalarımın bana karşı tavırlarını yazmıştım onlar yüz çevirmedi ben onlardan kaçtım ama asıl sığındığım kendimi güvende sandığım yerden darbe aldım ...

sen çok güçlü bi kadınmışsın canım
çok kolay şeyler yaşamamışsın
rabbim bundan sonrası için sana güç versin sağlık versinn
ve sana senin kıymetini bilecek
değer verecek bi ömür mutlu edecek insanı karşına çıkarsın tez zamanda inşallah

Ne yalan söyliyim ben de ilk okuduğuda hiç inandırıcı gelmedi...
Çalışyorken anne babanızı trafik kazasında kaybediyorsunuz. Yanlız yaşamayaçabalarken akrabalarınız ortaya çıkıyor.. Niye ailenz vefat ettikten sonra ortaya çıktılarki?? Bir akrabanızın oğlu çok aramaya başlamış gece falan... açmazsınız olur biter... Bir kişi sizi rahatsız etti diye tüm akrabalara sırt çevirmek görüşeek niye....
Aile ankarada ama ablasının cep telefonundan mesaj çekebiliyor. Bu nasıl olabildi anlamadım....
Bana çok sevdiğim ablam olarak gördüğüm birinden böyle bir mesaj gelse hemen ararım... geliyorum ama önce sesini duymak istedim hayırdır ne oldu falan diye sorarım...Şüphelendiğim için değil... Gerçekten endişeendiğim için arardım.... Hadi böyle bişey ldu diyelim... Niye oradan çıkıp direk karakola gitmezsin ki. tecavüze uğradım diyemezdim diyorsun ama sana tecavüz eden biriyle evlenebilmişsin.. Bu da bana çok çelişkili geldi.. Çalışıyorsun kendi ayakların üzerinde duruyorsun.. niye gidip karakola şikayet edemeyesin ki..
Bilmiyorum..Tüm bunları yaşadıysan senin adına çok üzgünm.
Ama genede umarım içimden gelen ses bana doğruyu söylüyordur ve bu hikaye bir senaryodur..
Tüm buları birinin yaşamış olmasındansa kandırılmış olmayı tercih ederim...

yazdıklarımın hepsini okudunmu arkadaşım hayatta tutunduğum tek şey işim diyorum anlamıyosun galiba kendini benim yerime koyda öyle düşün bütün arkadaşlarının ve patronunun senin videonu izlemesi sende nasıl bir etki yaratırdı acaba ,yazdıklarımı eleştirirken elini vicdanına koy arkadaşım
eğer inanmıyorsanız bakıp geçersiniz ben tekrar tekrar aynı şeyleri en ince ayrıntısına kadar yazmak zorunda değilim, sizden sadece bundan sonraki yaşamım için tavsiye istedim hepsi bu!!

cok acı seyler bunlar bunu yapan insan olamaz yaaa savunmasız birini nasıl böyle yaparlar bunda sonra yolun acık allahta yardımcın olsun canımya

Çok üzücü şeyler yaşamışsınız gerçekten..
Allah yardımcınız olsun:Saruboceq:

gerçekden inanılcak gibi değil...Türk filmi izler gibi oldum bi anda...
umarım yaşadıklarınız doğru değildir...ama bi yandan da diyorum ki artık bu sitede aklımın almadığı
o kadar çok şey duydum ki gerçekde olabilir kafam karışdı..hayatta olmaz diye bişey yok...Allah kimsenin başına vermesin bu yazdıklarınızı..

arkadasim sen fazla dizi seyrediyorsun heralde yanii sirf merakimdan okudum.yazik sana yaa okadar emek vermisin yazmisin ama inan hic inandirici gelmedi bana tabi bu benim fikrim ve gorusum.Biraz daha cabala emin ol ki bu yazdiklarindan bi roman olur......

ya ben kimsenin özellikle annemi babamı kaybettim gibileirndne bir yalan uyduracağını sanmıyorum
yani bunu yazan kişi gerçekten cani ve vicdansız biri olmalı
böyle bir konuda yalan söyleyeceği aklıma gelmiyor
ama hayatta neler oluyor arkadaşlar gerçekte olabilir!!

kusura bakma da çok saçma bir hikaye yazmışsın. madem savcılığa giderken merti gördün, niye bağırmadın, niye yardım istemedin etraftaki insanlardan? bir çığlık atsan olay olur orda. ayrıca kimse sana zorla imza attıramaz, bunun üzerine evlendiysen sana bişey diyemem. hem başkası izlese nolur o görüntüleri. mağdur olan sen değil misin?

arkadaşlar burda ayzılan hikaye iser doğru ister yalan olsun butür olayların gerçekten yaşandığını inkar edemezsiniz
tecavüzle evliliğe zorlanan biçok kadın var dayak yiyen tehdit edilen hatta işkence gören kocasından
eşinden hiç tıkat yememiş biri onu boşarım hele bi vursun haytını söndürürüm gibi atıp tutabilir
ama gerçekten bu acıyı yaşamış insanlar bu konularda daha duygusal oluyolar

Back
X