Bakıp geçme yalvariyorum

Senin konularının tek çözümü totoyu sıkıp çalışmak.Yoksa farkli isimlerle.burda daha çok konu açarsınız.Birilerinin malına çöküp asalak gibi yaşamaya devam ederseniz bisey değişmez.Sikayet etmeye devam edersiniz.Allah kayinvalidenize,yengelerinize ve sizin etrafınızdaki insanlara sabır verisin.Akillari varsa sizden uzak dursunlar yoksa ellerini verirler siz kolunu kopartirsiniz o yüzden kendiniz için endiselenmeyin.Birakin kayinvalizeeniz endişelensin korkması gereken o

çalışırsa yaşlanırmış olmazmış.haklı

İnsanlar burada yardımcı olmak için her türlü ihtimali sunuyorlar size. Sizce çalışmanız dışında istediğiniz hayatı yaşayabilmeniz için ne tür ihtimaller olabilir ki? Eşinizi ikna edin. Evden çalışın. İçli köfte, patik, lif, sarma , mantı yapıp asgari ücret kadar kazanan var aşağı yukarı. Dışarıda çalışan zamanı olmayan kadınlar ben de dahil alışveriş yapıyorum bu şekilde çalışanlardan. Önceki konunuza da bunu yazmıştım ama tabi çalışmak zor geldiği için cevap bile yazmamıştınız

düşük yapmış karısının yeni hamileliği konusunda hassas olsaydı zaten şuan sizi bu hallere sokmazdı. bu adama neden ısrarla çocuk yapmak için çabalıyorsunuz? yakmayın şu bebelerin başını ya. o adam kadar siz de kusurlusunuz. ben bebeğin tarafını tutuyorum bu konunuzda. boşanırım demişsiniz o da sorun yok demiş zaten sizin şu aşamada boşanmayla ilgili hazırlıklara başlamanız gerekiyor.
....
şimdi okudum çalışmaktan kaçınıyormuşsunuz. yazık ikinizin de kafasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…