Bakıp geçme yalvariyorum

Bu şey gibi; tarlada doğurup işine devam ettiği söylenen eski Anadolu kadınları gibi
Konu sahibi kaynanasına, yengelerine sinirlenmeye bahane aradığı için, hormonlar sığınılacak en yakın liman
Evet biraz benziyor ama yazık onlar zorunluluktan yapmış. Kendi isteği ile yapmak ayrıdır. Onun normal halini de bildikleri için hormonlardan böyle yapıyor demezler zaten ama kendisi bilir tabii:))

Konuyla alakasiz ama hey maşallah.
Sırrını bize de söyle kız.
Dusuk yapip 10 gun sonra tekrar gebelik valla iyiymis. Tü tü tü masallah.
Forumda onlarca konu var; düşük yaptım ne zaman hamile kalabilirim diye.
10gün sonraymış cevabı

Dayının evinde oturuyoruz demeseydin yakalanmayacaktın bence

Yine de Allah yardımcınız olsun
Kira veriyoruzu akıl etmiş de onu akıl edememiş, amca deseydi bari ama biz yine yemezdik. Keşke bu tip insanlar herkesi kendi zeka seviyesinde sanmasa, ama işte herkesi kendi gibi biliyorsa demek

7 haftalık gebeyken ücretsiz izne çıkarılmamak için iş yerimde gebeliğimi gizleyip gece vardiyasında ağır iş yapıyordum. Bizim hormonlarımız yoktu çünkü.
Hamile iken progestan kullanıyordum, ağırlık yapıyordu, 8. Aya kadar çalışabildim ayağımı sürüye sürüye. Doğurdum, 3.ayda işe başladım. Ücretsiz izin nedir bilmedim. Bi bunların canı var.

Progestanı ben de kullanıyordum felaket yapıyor. Benim işim de gebeliğe uygun değil pek. Gece vardiyasında da gebe çalıştırmak yasak. Pandemi dönemi olmasa başka basit işlere yönlendirilip maaşımı almaya devam edecektim ama pandeminin verdiği serbestlikle çat gönderildim.

Ama diyorum ki bu da şans haklısın. Hamilelik çok zor bir süreç. Hele 30. Haftadan sonra falan masa başı bile çalışıyor olsam asla dayanamazmışım gibi hissediyorum. Evde sürekli yatar pozisyondayım çünkü.

Valla anlamıyorum plansız programsız evsiz ne kolay hamile kalıyorlar sonra da bunu kullanıp istediklerini yaptırmaya çalışıyorlar.

Karı koca deli gibi çalışıyoruz, ki kapımızdan içeri sokmayacağımız insanların ağız kokusunu çekmek zorunda kalmayalım. Elhamdülillah. Şikayetim yoktur.

Sizin gibilerde ki yüz kimsede yok. Milletin evinde bedava otur ama insanlara küfürler et. Şimdi yine kayınvalidenin evine bedavadan gel ama kayınvalideyi isteme. Ohh ne alaa. Bir sor bakalım o kadın seni ve eşini evinde istiyor mu? Yat kalk kadına dua et ki başınızı sokacak bir çatı veriyor. Ama lütfen sen o kadının suratınada hakaret et tamam mı o zaman inşallah merhametli davranmazda sizin gibi parasız pulsuz evlenip anca üreyen her şeyi başkalarından bekleyen kan emicileri kovar. O zaman işine gelmediği için kocam çalışmamı istemiyor diye ağzını yayıp rahat takılmazsınız. Karı koca boşsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…