Saç Rengi ve Saç Boyama Bakır saçı küllü kumral yapmak??? Resimli

kader1042

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2011
99
2
46
Eskişehir
Arkadaşlar saçımı 2 yıldır tarçın bakıra boyuyourm haliyle çabuk akıyo bende sürakli boyamaktan sıkıldım saçımı küllü kumral yapmak istiyorum şuanki saçım bu renk Eki Görüntüle 825199 istediğim bu renk $en-moda-2014-sac-renkleri.webp
yada bu $bf0af82e48c3d37f3183db6e11ca0e20.webp biraz daha koyusu olabilir sizce nasıl elde edebilirim bunu yardımm lütfenn

Son düzenleme:
Arkadaşlar saçımı 2 yıldır tarçın bakıra boyuyourm haliyle çabuk akıyo bende sürakli boyamaktan sıkıldım saçımı küllü kumral yapmak istiyorum şuanki saçım bu renk Eki Görüntüle 825199 istediğim bu renk Eki Görüntüle 825202
yada bu Eki Görüntüle 825203 biraz daha koyusu olabilir sizce nasıl elde edebilirim bunu yardımm lütfenn

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...-100-kullu-kumral-formulukuaforlere-inat.html cnm bu zamaninda ise yaramisti bende... zamaninda saclarim kizilimsi bi renkti.. ve artik boyatmamaya karar verdim. Kendi sacim acik kullu kumraldir. Bunu yaptim ve bidahada boyatmadim sacimi...

canım o konuda ölçek dediği ne tam olarak anlamadım ve kimsede açıklama yapmamıs bide mavi boya nasıl birşey bir fikriniz varmı:50:

peki canım ben verilen linkleti gibi boyamayı düşünüyorum fakat diplarim geldi ana saçım koyu kestane gibi koyu bi renk 3cm kadar çıktı diplerim onu nasıl boyarım aynı renk olması için bilgin varmı:26:

Back
X